Įkraunama...
Įkraunama...

Bioenergetikai ir kiti

QUOTE(renatuxaass @ 2010 05 24, 20:08)
gal galite rekomenduoti bioenergetika Siauliuose?

Žolininkę žinau.
Teresė Varanavičienė, Pitmiškio g., 3 -7, tel. 868443963.
Atsakyti
na noreciau bioenergetiko., gal tada kazkur arciau siauliu zinot gera(ne sarlatana),na o is didziuju miestu tai Kaunas arciausiai butu
Atsakyti
Gal apie Azanova is Kauno pasakyti ka nors galit?
Atsakyti
Aš neseniai mamos iniciatyva buvau pas Joną Morkūną, nes mamai draugė jį labai prireklamavo, kaip tikrą išminčių ir guru.
Bet deja, turiu pritarti anksčiau apie jį pasisakiusioms -nieko jis nemato, stengiasi išsiklausinėt viską ir pamoralizuot, o jeigu jam neišpasakoji viso savo gyvenimo, tada jis bando iš oro moralizuot, gal pataikys... Jau per pirmas 10 minučių pas jį, supratau, kad atėjau be reikalo, ir paskui tik sėdėjau tylėdama, ir klausiausi, kaip jis giriasi iki pamėlinijimo, koks jis Dievo išrinktasis ir žino ko niekas kitas pasaulyje nežino, ir demonstravo savo beribes žinias rodydamas lankstinuką apie vandens energiją doh.gif
Dar jis man diagnozavo 10 vėžio programų, iš kurių pusė -piktybinės, ir net stadijas pasakė (nežinojo jis, kad neseniai praėjau "techninę apžiūrą" ir esu sveika), tačiau vizito gale pats tą vėžį ir išgydė lotuliukas.gif
Žodžiu, visiškas šarlatanas jis, ir buvo beprasmiškai išmesti pinigai.
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2010 07 05, 11:48)
Aš neseniai mamos iniciatyva buvau pas Joną Morkūną, nes mamai draugė jį labai prireklamavo, kaip tikrą išminčių ir guru.
Bet deja, turiu pritarti anksčiau apie jį pasisakiusioms -nieko jis nemato, stengiasi išsiklausinėt viską ir pamoralizuot, o jeigu jam neišpasakoji viso savo gyvenimo, tada jis bando iš oro moralizuot, gal pataikys... Jau per pirmas 10 minučių pas jį, supratau, kad atėjau be reikalo, ir paskui tik sėdėjau tylėdama, ir klausiausi, kaip jis giriasi iki pamėlinijimo, koks jis Dievo išrinktasis ir žino ko niekas kitas pasaulyje nežino, ir demonstravo savo beribes žinias rodydamas lankstinuką apie vandens energiją  doh.gif
Dar jis man diagnozavo 10 vėžio programų, iš kurių pusė -piktybinės, ir net stadijas pasakė (nežinojo jis, kad neseniai praėjau "techninę apžiūrą" ir esu sveika), tačiau vizito gale pats tą vėžį ir išgydė  lotuliukas.gif

Bet tai jis ir nesisako, kad yra kažkos būrėjas ar t.t. Kiek domėjausi apie jį, tai visur pabrėžia, kad neburia ateities ir t.t.
O jūs jo knygą skaitėt prieš eidama? Nes perskaičius knygą viskas aiškiau patampa, kitaip tariant čia išvis nieko naujo, tiesiog remiasi 10-čia Dievo įsk. Apskritai visas jo tiesas galima bažnyčioje išgirsti...
O dėl tų programų, tai ne taip supratot gal.. Nes jei yra tos ligų programos, tai dar nereiškia, kad žmogus tuom ir serga, kitaip tariant tos programos tai tarsi sėklos, kurios ateityje gali išdygti. O pašalinus programas, nebelieka ir tų vadinamų sėklų.
Aš čia neginu jo nei nieko, tiesiog kiek skaičiau forumuose, kad daugelis visai kitaip supranta info jo, jei prieš tai paskaito knygą...

O šiaip žmogus gyvenimą kuria pats, ką pats užsiprogramuosi, kaip gyvensi - tokį gyvenimą ir turėsi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 05 liepos 2010 - 11:52
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 07 05, 13:50)
Bet tai jis ir nesisako, kad yra kažkos būrėjas ar t.t. Kiek domėjausi apie jį, tai visur pabrėžia, kad neburia ateities ir t.t.
O jūs jo knygą skaitėt prieš eidama? Nes perskaičius knygą viskas aiškiau patampa, kitaip tariant čia išvis nieko naujo, tiesiog remiasi 10-čia Dievo įsk. Apskritai visas jo tiesas galima bažnyčioje išgirsti...
O dėl tų programų, tai ne taip supratot gal.. Nes jei yra tos ligų programos, tai dar nereiškia, kad žmogus tuom ir serga, kitaip tariant tos programos tai tarsi sėklos, kurios ateityje gali išdygti. O pašalinus programas, nebelieka ir tų vadinamų sėklų.
Aš čia neginu jo nei nieko, tiesiog kiek skaičiau forumuose, kad daugelis  visai kitaip supranta info jo, jei prieš tai paskaito knygą...

O šiaip žmogus gyvenimą kuria pats, ką pats užsiprogramuosi, kaip gyvensi - tokį gyvenimą ir turėsi...

na šiaip jis bandė "burti", t.y. vaidinti, kad mato praeitį, dabartį ir pan. Pradžioje nenorėjau rašyti detaliau, nes tai jau asmeninės detalės, bet tiek to. Aš ėjau pas jį, nes buvo labai sunkus metas, daug problemų, skyriausi su vaikinu, kuris mane apgaudinėjo ir išnaudojo ir t.t. Tas vaikinas buvo mano pirmas ir vienintelis vyras gyvenime.
Morkūnas "diagnozavo", kad aš 17 metų patyriau vienintelę tikrą meilę (nieko panašaus neatsimenu), bet kadangi ji buvo nelaiminga, tai aš daugiau negaliu mylėti, ir vyrais tiktai naudojuosi, ir bet koks normalus vyras turėtų nuo manęs laikytis atokiau, nes sugadinsiu jam gyvenimą, o vaikų jeigu turėčiau kada, jie būtų debilai arba bomžai blink.gif Santykius su ex aš pasirodo pati sugadinau, nes nebegaliu duoti meilės, o tik imti, todėl jį išnaudojau, ir dar užkrėčiau visom savo vėžio programom doh.gif o tas vėžio programas aš susirinkau iš visų savo meilužių, ir juos taipogi užkrėčiau savosiomis. Žodžiu, per atsitiktinį seksą aš sugadinau savo karmą ir sugrioviau santykius su ex.
Man čia labai panašu į pranašavimą, ir labai jau nevykusį. Manau žmogus, kuris nepretenduoja į matymus, neturėtų sakyti apie žmogų to, ko nežino, ir moralizuoti dėl to, kas netiesa? ar ir čia aš ne taip supratau?
Beje, jeigu vėžio programa tėra sėkla, kuri gali sudygti arba ne, tai kokiu būdu ta sėkla gali jau būti piktybinė, ir juo labiau turėti stadiją? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kusachius: 05 liepos 2010 - 12:34
QUOTE(kusachius @ 2010 07 05, 11:48)
Bet deja, turiu pritarti anksčiau apie jį pasisakiusioms -nieko jis nemato, stengiasi išsiklausinėt viską ir pamoralizuot, o jeigu jam neišpasakoji viso savo gyvenimo, tada jis bando iš oro moralizuot, gal pataikys... Jau per pirmas 10 minučių pas jį, supratau, kad atėjau be reikalo, ir paskui tik sėdėjau tylėdama, ir klausiausi, kaip jis giriasi iki pamėlinijimo, koks jis Dievo išrinktasis ir žino ko niekas kitas pasaulyje nežino, ir demonstravo savo beribes žinias rodydamas lankstinuką apie vandens energiją  doh.gif
Dar jis man diagnozavo 10 vėžio programų, iš kurių pusė -piktybinės, ir net stadijas pasakė (nežinojo jis, kad neseniai praėjau "techninę apžiūrą" ir esu sveika), tačiau vizito gale pats tą vėžį ir išgydė  lotuliukas.gif

Jis gi diagnozavo programas, o ne patį vėžį ir ,matyt, jas nuėmė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorette: 05 liepos 2010 - 12:36
kusachius, o ko tu tikėjais/norėjai pas jį eidama?
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 07 05, 15:57)
kusachius, o ko tu tikėjais/norėjai pas jį eidama?

tikėjausi kad pasakys, iš kur atplaukė visos mane užgriuvusios problemos, gal tai karminės skolos, ar koks prakeiksmas buvo, ar sutapusios aplinkybės, ir ką su tuo daryti.
Nežiūriu į bioenergetikus kaip į būrėjas, esu pakankamai toj srityje apsišvietusi, ir žinau iš kokių šaltinių surankiotos tos "unikalios" Morkūno žinios, kurios jam, pasak paties Morkūno, duotos Dievo doh.gif
Esu seniau buvusi pas bioenergetiką (tikrą, bet deja jis Lietuvoj nebegyvena), tai jis ir neklausinėjęs nieko nustatė ligas (esamas ir būsimas, vėlgi -realias), pasakė kokias mato problemas mano biolauke, ką daryti dėl to, ir pats darė korekciją -ne penkias minutes pirmyn atgal pavaikščiojęs net neatsisukant į mane, o kelis seansus po pusvalandį dirbdamas, ir tada man padėjo -praėjo galvos skausmai ir dingo košmarai net keliems metams. Praėjus metams jis pats paskambino, ir perspėjo, kad aš turėsiu problemų su sveikata, įvardino kokių, ir kad viskas susitvarkys -100 proc. taip ir buvo.
Nesitikėjau iš Morkūno tokio lygio, bet nemaniau ir kad jis taip į pievas nušnekės. Niekas juk jo už liežuvio netraukė, aš neprašiau jo papasakot apie mane, bet jis pats to ėmėsi. Ar neatrodo keista pvz. Kai bioenergetikas pirma paklausia "kur jūsų tėtis?" (t.y. net nežino ar jis gyvas, ar išsiskyręs, ar kartu gyvenam) o tada pasako kokiame jis dabar dvasiniame lygyje? lotuliukas.gif
Jeigu žmogus tikrai matytų biolauką, jis tame biolauke ir matytų ar yra pas žmogų problemų, ir kodėl jų yra, o ne pažiūrėtų į raudonai lakuotus nagus, ir padaręs išvadą kad aš matyt paleistuvė apie tai moralizuotų.
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2010 07 06, 02:14)
tikėjausi kad pasakys, iš kur atplaukė visos mane užgriuvusios problemos, gal tai karminės skolos, ar koks prakeiksmas buvo, ar sutapusios aplinkybės, ir ką su tuo daryti.

Vis tik turbūt teisi buvo KB, kažkada uždraudusi tikėti prakeikimais, karma ir visokiais kitokiais panašiais dalykais. Nes kai žmogus pasigauna tokią mintį, jis nemato jokios savarankiškos išeities smile.gif Lazarevas yra pasakęs, kad krikščionybė yra pažengusi toliau už induizmą, iš kur atėjo tokie dalykai kaip karma ir magija, nes ten vyrauja požiūris "Prisidirbai- atsakyk", o krikščionybėje yra atleidimas.
Atsakyti
Gal turite informacijos, o gal ir lankėtes pas šiuos šamanus? blush2.gif Norėčiau išgirsti nuomones 4u.gif
http://www.ve.lt/nau...i-samane-10075/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 06 liepos 2010 - 12:58
QUOTE(kusachius @ 2010 07 06, 00:14)
Nežiūriu į bioenergetikus kaip į būrėjas, esu pakankamai toj srityje apsišvietusi, ir žinau iš kokių šaltinių surankiotos tos "unikalios" Morkūno žinios, kurios jam, pasak paties Morkūno, duotos Dievo  doh.gif
Esu seniau buvusi pas bioenergetiką (tikrą, bet deja jis Lietuvoj nebegyvena), tai jis ir neklausinėjęs nieko nustatė ligas (esamas ir būsimas, vėlgi -realias), pasakė kokias mato problemas mano biolauke, ką daryti dėl to, ir pats darė korekciją -ne penkias minutes pirmyn atgal pavaikščiojęs net neatsisukant į mane, o kelis seansus po pusvalandį dirbdamas, ir tada man padėjo -praėjo galvos skausmai ir dingo košmarai net keliems metams. Praėjus metams jis pats paskambino, ir perspėjo, kad aš turėsiu problemų su sveikata, įvardino kokių, ir kad viskas susitvarkys -100 proc. taip ir buvo.
Nesitikėjau iš Morkūno tokio lygio, bet nemaniau ir kad jis taip į pievas nušnekės. Niekas juk jo už liežuvio netraukė, aš neprašiau jo papasakot apie mane, bet jis pats to ėmėsi. Ar neatrodo keista pvz. Kai bioenergetikas pirma paklausia "kur jūsų tėtis?" (t.y. net nežino ar jis gyvas, ar išsiskyręs, ar kartu gyvenam) o tada pasako kokiame jis dabar dvasiniame lygyje?  lotuliukas.gif
Jeigu žmogus tikrai matytų biolauką, jis tame biolauke ir matytų ar yra pas žmogų problemų, ir kodėl jų yra, o ne pažiūrėtų į raudonai lakuotus nagus, ir padaręs išvadą kad aš matyt paleistuvė apie tai moralizuotų.

O kokiu būdu J. Markūnas diagnozuoja? Kiek mačiau paskaitoje, tai su virgule.
Atsakyti