QUOTE(*Liepa18* @ 2010 07 05, 13:50)
Bet tai jis ir nesisako, kad yra kažkos būrėjas ar t.t. Kiek domėjausi apie jį, tai visur pabrėžia, kad neburia ateities ir t.t.
O jūs jo knygą skaitėt prieš eidama? Nes perskaičius knygą viskas aiškiau patampa, kitaip tariant čia išvis nieko naujo, tiesiog remiasi 10-čia Dievo įsk. Apskritai visas jo tiesas galima bažnyčioje išgirsti...
O dėl tų programų, tai ne taip supratot gal.. Nes jei yra tos ligų programos, tai dar nereiškia, kad žmogus tuom ir serga, kitaip tariant tos programos tai tarsi sėklos, kurios ateityje gali išdygti. O pašalinus programas, nebelieka ir tų vadinamų sėklų.
Aš čia neginu jo nei nieko, tiesiog kiek skaičiau forumuose, kad daugelis visai kitaip supranta info jo, jei prieš tai paskaito knygą...
O šiaip žmogus gyvenimą kuria pats, ką pats užsiprogramuosi, kaip gyvensi - tokį gyvenimą ir turėsi...
na šiaip jis bandė "burti", t.y. vaidinti, kad mato praeitį, dabartį ir pan. Pradžioje nenorėjau rašyti detaliau, nes tai jau asmeninės detalės, bet tiek to. Aš ėjau pas jį, nes buvo labai sunkus metas, daug problemų, skyriausi su vaikinu, kuris mane apgaudinėjo ir išnaudojo ir t.t. Tas vaikinas buvo mano pirmas ir vienintelis vyras gyvenime.
Morkūnas "diagnozavo", kad aš 17 metų patyriau vienintelę tikrą meilę (nieko panašaus neatsimenu), bet kadangi ji buvo nelaiminga, tai aš daugiau negaliu mylėti, ir vyrais tiktai naudojuosi, ir bet koks normalus vyras turėtų nuo manęs laikytis atokiau, nes sugadinsiu jam gyvenimą, o vaikų jeigu turėčiau kada, jie būtų debilai arba bomžai

Santykius su ex aš pasirodo pati sugadinau, nes nebegaliu duoti meilės, o tik imti, todėl jį išnaudojau, ir dar užkrėčiau visom savo vėžio programom

o tas vėžio programas aš susirinkau iš visų savo meilužių, ir juos taipogi užkrėčiau savosiomis. Žodžiu, per atsitiktinį seksą aš sugadinau savo karmą ir sugrioviau santykius su ex.
Man čia labai panašu į pranašavimą, ir labai jau nevykusį. Manau žmogus, kuris nepretenduoja į matymus, neturėtų sakyti apie žmogų to, ko nežino, ir moralizuoti dėl to, kas netiesa? ar ir čia aš ne taip supratau?
Beje, jeigu vėžio programa tėra sėkla, kuri gali sudygti arba ne, tai kokiu būdu ta sėkla gali jau būti piktybinė, ir juo labiau turėti stadiją?