QUOTE(ada21lt @ 2010 12 07, 23:15)
mazute2008 ta atveji su seserim as priimciau kaip stipru perspejima is gyvenimo

Jei abi panasias problemas turit , reiskia nukopijavot kazkoki mamos modeli kuris taip veikia. Ir i tavo klausima, kodel tau reikia eiti pas psichologa, galiu pasakyti , tik todel, jei myli savo vyra ir nori islaikyti seima. Is to ka cia parasiai jauciasi tavo pyktis vyrams ir tai ,kad gal but nelabai vertini savo vyra ir ta pati gauni is jo

bet aisku tau paciai spresti kaip tvarkytis gyvenima. Svarbiausia tai ,kad vaikai bet kokiu atveju kencia, jei tevai pykstasi ar jei tevai skiriasi ir kopijuoja ,kopijuoja... ne tik ka mes snekam , bet ir kaip mes jauciam, kaip elgiames su savim. siap su 2 metu vaiku is tikruju ne tiek jau daug to uzsiemimo, nezinau pas mane du, tai tikrai daug man laiko lieka, va sedziu prie kompo, nes daugiau ne labai ka siuo metu galiu sau leisti

ir vyras siuo metu isvykes 2 sav , bet tikrai suspeju viska ir dar laiko lieka

tai fiziskai tikrai neesu nuvargusi, siaip kankina kitos problemos. Taigi visi mes turim savu bedeliu , jas sprendziam , mokinames, taip ir einam per gyvenima

As cia tau romana parasysiu is neturejimo ka veikt.

Nu bet dabar pakalvojau, buciau tavo situacijoj , nu susirasciau idomia veikla ir gyvenciau sau laiminga. Vaikelis auga salia, su liga tvarkotes,kaip minejai.
Tiek gyvenime yra graziu dalyku, Nezinau kur gyveni, bet juk vyksta koncertai , spektakliai, vaikams bureliai , sakei megai sportuoti ...nu tai eik ir gyvenk , dziaukis

. Palik ta vyra dirbti savo darbus,padekok ,kad uzdirba ir mokinkis tuo dziaugtis. Vyru natura yra begti paskui moteri jei tik pajaus,kad gali buti laiminga ir viena, pats atbegs is paskos i ta kavine ar spektakli

O tu sedi ir dejuoji.

Cia vadinama dievo i medi varymu
Aciu!
Tik nemanau, kad as varau Dieva i medi!
Tkrai sutinku, kad cia galbut ir musu tevu auklejimo klaidos, as to neneigiu. Bet as
tikrai stengiuosi keisti poziuri .
Jus tikrai nesupykit, bet as manau, kad mano vyras turi bedu, o ne as. net ir jo mama man kazkada pasake, kad ji yra labai kategoriskas, nemokantis prisitaikyti, viskas turi buti pagal ji. Jis staugia ir ant jos jei ji ka ne taip jam pasako. Ji siutina kiekvienas mano veiksmas, ne taip ji pabuciavau? nenoriu valgyti kazkokio produkto, siutina mano balso tonas. Mane ir galbut daug kas siutina, bet as jam pasakau normaliai, nesaukdama. Tai kiek suprantu jei jau pyksti tai sauk...na man tai nepriimtina...
As suprantu, kad seimoje reikia daug darbo puoselejant grazius santykius, auginant vaikus, bet tai dvieju zmoniu darbas, o ne vieno.
Juk as jau kelis kartus kalbejau su vyru del ejimo pas psichologa, bet... manau teks eiti vienai!
Ir as tikrai jei turiu galimybe nueinu ir i kina ir i spektakly, iseinu i parduotuves, nelakstau paskui savo vyra. As cia kalbu ne apie laisvo laiko turejima ar ne, as ir su vaiku moku praleisti laisvalaiki.
Paprasciausiai manau, kad mano vyrui nereikia seimos, jam reikia darbo, mamos, kuri juo pasirupintu. Deja, tai as supratau per velai...