Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

tik man keista, kodel vyrai uzuota padeje daugiau ir palaike zmonas, skundziasi kad demesio maziau gauna po vaiko gimimo? bent jau maniskis taip sako, kad dabar man tik vaikas labiausiai rupi. is tikruju taip ir yra, vaikas rupi labiausiai, bet rupi ir vyras, tik kartais tiesiog nebelieka laiko ir jegu
drinks_cheers.gif
Atsakyti
smile.gif Manau visko reikia mokintis ir buti mama ,ir teciu, ir ismokti paprsyti pagalbos. Yra toks geras posakis silpna pora vaikelis isskiria stipria dar sustiprina. Beda ta, kad mazai kas mate geru pavyzdziu. Musu vyrai augo seimuose ,kur vyrams mazai ka reikdavo daryti. ir mes augom seimuose kur mamos dazniausiai dirbo visus darbus. taigi pasikeitimas buna palaipsninis smile.gif Man asmeniskai sunkiausi gal buvo pirmi metai, paskui apsitrynem ir jau su vaikeliu buvo lengviau, po metu jis jau daug savarankiskesnis. ismokom dalintis darbais ir aisku tebesimokinam. Pastebejau,kai nustojau save laikyti kazkokia auka musu santykiai pasitaise. niekam nereikia aukotis ir i kita ziureti kaip kazkoki skriaudeja. Reikia gyventi taip kaip sako sirdis. Jei yra abipuse meile viskas issprendziama, jei ne tai bet kokia smulkmena erzins. O keisti pasauli reikia nuo saves. Klausimas ar nori darnios seimos ,jei taip darai viska ka sugebi kad tai kurtum, kai keiciasi moters poziuris i save ir vyras kitaip su ja pradeda bendrauti. Jei nenori ,visada galima gyventi vienai. Tik pastebejau issiskyre zmones vel papuola i panasius santykiu, jei saves napakeite. O siaip is sunkiu situaciju daug ismokstame, stiprejame ir gimsta graziu ideju smile.gif Siaip musu aplinkiniai zmones atspindi musu vidu , kuo daugiau i tai isigilinu tuo labiau aiskeja vaizdas, viena bloga mintis apie save ir kazkas butinai pasakys kazka blogo :)jei mylesi save ir kiti myles 4u.gif
Atsakyti
mazute2008 ta atveji su seserim as priimciau kaip stipru perspejima is gyvenimo 4u.gif Jei abi panasias problemas turit , reiskia nukopijavot kazkoki mamos modeli kuris taip veikia. Ir i tavo klausima, kodel tau reikia eiti pas psichologa, galiu pasakyti , tik todel, jei myli savo vyra ir nori islaikyti seima. Is to ka cia parasiai jauciasi tavo pyktis vyrams ir tai ,kad gal but nelabai vertini savo vyra ir ta pati gauni is jo unsure.gif bet aisku tau paciai spresti kaip tvarkytis gyvenima. Svarbiausia tai ,kad vaikai bet kokiu atveju kencia, jei tevai pykstasi ar jei tevai skiriasi ir kopijuoja ,kopijuoja... ne tik ka mes snekam , bet ir kaip mes jauciam, kaip elgiames su savim. siap su 2 metu vaiku is tikruju ne tiek jau daug to uzsiemimo, nezinau pas mane du, tai tikrai daug man laiko lieka, va sedziu prie kompo, nes daugiau ne labai ka siuo metu galiu sau leisti smile.gif ir vyras siuo metu isvykes 2 sav , bet tikrai suspeju viska ir dar laiko lieka biggrin.gif tai fiziskai tikrai neesu nuvargusi, siaip kankina kitos problemos. Taigi visi mes turim savu bedeliu , jas sprendziam , mokinames, taip ir einam per gyvenima 4u.gif
As cia tau romana parasysiu is neturejimo ka veikt. biggrin.gif Nu bet dabar pakalvojau, buciau tavo situacijoj , nu susirasciau idomia veikla ir gyvenciau sau laiminga. Vaikelis auga salia, su liga tvarkotes,kaip minejai. Tiek gyvenime yra graziu dalyku, Nezinau kur gyveni, bet juk vyksta koncertai , spektakliai, vaikams bureliai , sakei megai sportuoti ...nu tai eik ir gyvenk , dziaukis mirksiukas.gif . Palik ta vyra dirbti savo darbus,padekok ,kad uzdirba ir mokinkis tuo dziaugtis. Vyru natura yra begti paskui moteri jei tik pajaus,kad gali buti laiminga ir viena, pats atbegs is paskos i ta kavine ar spektakli biggrin.gif O tu sedi ir dejuoji. doh.gif Cia vadinama dievo i medi varymu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ada21lt: 07 gruodžio 2010 - 22:35
O as manau, kad neuztenka uzsiimti idomia veikla, pakeisti poziuri i santykius su vyru ir ramiai sau gyventi.
Butina susitvarkyti tarpusavio santykius. Butina issiaiskinti ir del atidarytu spinteliu, ir del vaiko musimo, ir del zmonos neisklausymo, zeminimo,...
Vyras ir zmona turi gerbti vienas kita (nekalbu jau apie meile), padeti vienas kitam eiti tikrai ne lengvu kasdienybes keliu.
Tu nepyk, Mazute2008, bet, skaitant, kaip tu gyveni, man plaukai siausiasi. Na, gerai, kad dar i kaili negauni, bet visa kita....
Jei tu ji myli, jums reikia labai daug padirbeti tarpusavio santykiu plotmeje. Del saves ir del sunaus.
Atsakyti
QUOTE(Juknele @ 2010 12 08, 01:58)
O as manau, kad neuztenka uzsiimti idomia veikla, pakeisti poziuri i santykius su vyru ir ramiai sau gyventi.
Butina susitvarkyti tarpusavio santykius. Butina issiaiskinti ir del atidarytu spinteliu, ir del vaiko musimo, ir del zmonos neisklausymo, zeminimo,...
Vyras ir zmona turi gerbti vienas kita (nekalbu jau apie meile), padeti vienas kitam eiti tikrai ne lengvu kasdienybes keliu.
Tu nepyk, Mazute2008, bet, skaitant, kaip tu gyveni, man plaukai siausiasi. Na, gerai, kad dar i kaili negauni, bet visa kita....
Jei tu ji myli, jums reikia labai daug padirbeti tarpusavio santykiu plotmeje. Del saves ir del sunaus.

Aciu! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2010 12 07, 23:15)
mazute2008 ta atveji su seserim as priimciau kaip stipru perspejima is gyvenimo  4u.gif Jei abi panasias problemas turit , reiskia nukopijavot kazkoki mamos modeli kuris taip veikia. Ir i tavo klausima, kodel tau reikia eiti pas psichologa, galiu pasakyti , tik todel, jei myli savo vyra ir nori islaikyti seima. Is to ka cia parasiai jauciasi tavo pyktis vyrams ir tai ,kad gal but nelabai vertini savo vyra ir ta pati gauni is jo unsure.gif bet aisku tau paciai spresti kaip tvarkytis gyvenima. Svarbiausia tai ,kad vaikai bet kokiu atveju kencia, jei tevai pykstasi ar jei tevai skiriasi ir kopijuoja ,kopijuoja... ne tik ka mes snekam , bet ir kaip mes jauciam, kaip elgiames su savim. siap su 2 metu vaiku is tikruju ne tiek jau daug to uzsiemimo, nezinau pas mane du, tai tikrai daug man laiko lieka, va sedziu prie kompo, nes daugiau ne labai ka siuo metu galiu sau leisti smile.gif ir vyras siuo metu isvykes 2 sav , bet tikrai suspeju viska ir dar laiko lieka  biggrin.gif tai fiziskai tikrai neesu nuvargusi, siaip kankina kitos problemos. Taigi visi mes turim savu bedeliu , jas sprendziam , mokinames, taip ir einam per gyvenima  4u.gif
As cia tau romana parasysiu is neturejimo ka veikt. biggrin.gif  Nu bet dabar pakalvojau, buciau tavo situacijoj , nu susirasciau idomia veikla ir gyvenciau sau laiminga. Vaikelis auga salia, su liga tvarkotes,kaip minejai. Tiek gyvenime yra graziu dalyku, Nezinau kur gyveni, bet juk vyksta koncertai , spektakliai, vaikams bureliai , sakei megai sportuoti ...nu tai eik ir gyvenk , dziaukis mirksiukas.gif . Palik ta vyra dirbti savo darbus,padekok ,kad uzdirba ir mokinkis tuo dziaugtis. Vyru natura yra begti paskui moteri jei tik pajaus,kad gali buti laiminga ir viena, pats atbegs is paskos i ta kavine ar spektakli  biggrin.gif O tu sedi ir dejuoji. doh.gif Cia vadinama dievo i medi varymu  biggrin.gif

Aciu!
Tik nemanau, kad as varau Dieva i medi!
Tkrai sutinku, kad cia galbut ir musu tevu auklejimo klaidos, as to neneigiu. Bet as
tikrai stengiuosi keisti poziuri .
Jus tikrai nesupykit, bet as manau, kad mano vyras turi bedu, o ne as. net ir jo mama man kazkada pasake, kad ji yra labai kategoriskas, nemokantis prisitaikyti, viskas turi buti pagal ji. Jis staugia ir ant jos jei ji ka ne taip jam pasako. Ji siutina kiekvienas mano veiksmas, ne taip ji pabuciavau? nenoriu valgyti kazkokio produkto, siutina mano balso tonas. Mane ir galbut daug kas siutina, bet as jam pasakau normaliai, nesaukdama. Tai kiek suprantu jei jau pyksti tai sauk...na man tai nepriimtina...
As suprantu, kad seimoje reikia daug darbo puoselejant grazius santykius, auginant vaikus, bet tai dvieju zmoniu darbas, o ne vieno.
Juk as jau kelis kartus kalbejau su vyru del ejimo pas psichologa, bet... manau teks eiti vienai!
Ir as tikrai jei turiu galimybe nueinu ir i kina ir i spektakly, iseinu i parduotuves, nelakstau paskui savo vyra. As cia kalbu ne apie laisvo laiko turejima ar ne, as ir su vaiku moku praleisti laisvalaiki.
Paprasciausiai manau, kad mano vyrui nereikia seimos, jam reikia darbo, mamos, kuri juo pasirupintu. Deja, tai as supratau per velai...
Atsakyti
Suprantu Mazute, kad sunku, skaudu ir pati esu apie skyrybas ne karta galvojusi. Bet va kol tikiu kad vyras mane myli ,tol bandau kazka daryti smile.gif O siaip liaudies ismintis sako,nepeik savo vyro nes ,jei jis turi kazkokiu trukumu, tai gall butent del ju nerado geresnes zmonos ax.gif Juk ar mes kas nors be trukumu g.gif tik visi su savais, o kai mylim kazkaip bandom derinntis. Aisku idealiu atveju abu turetu keistis, tobuleti ...bet siaip tikrai is patirties sakau,jei pati pradedi keistis ir kiti aplink kitaip pradeda elgtis....vakar kaip tik su vaikais ziurejom pasaka, ir pagalvojau kaip is tikruju priklauso nuo musu elgiasio
http://smailas_net/v...ine-pasaka.html
Juknele tavo aplinka tikriausiai labai pozytivi. Man, tai tokia situacija net nuostabos nekelia. kai man buvo labai sunku, svajojau ,kad nors viena moteri pazinociau ,kuri gyvena su vyru darnioj seimoj, kad pasitarti , gauti patarimu...deja tokiu nepazystu,mano amziaus draugai visi su savom problemom ,kas pykstasi, bet gyvena, kas skiriasi, Gera drauge vyras paliko su 1,6 m vaikiuku. Giminej ir nera labai graziu pvz vyrai arba geria arba taip uzsieme, kad vaikai ir zmona paskutinej vietoj...Mano tevai issiskyre, vyro tevu ir neideali buvo seima., o mama jau mirus.. tevu amziaus pazystami arba issiskyre arba nesiskiria del kazkokiu patogumu , nenori turta dalinti ar panasiai. Baisiausia atveji koki zinau, tai kai moteris apie 50m gyvena su vyru ,kuris oficialiai turi meiluze, bet sako nu ka jis gerai uzdirba rupinasi vaikais , nu patogu taip doh.gif Mes su vyru jau labai senai kartu daug praeje kartu, as tikrai ji myliu ir jauciu ,kad jis mane myli wub.gif , nors kartais tuo labai budavo sunku patiketi ir tikrai daug skausmo buvo. Bet sakau jei yra meile per viska galima praeiti 4u.gif Va pries menesi buvau pirma kart isejusi be vaiku i seminara Pozytivus gyvenimas. Si sestadieni ir noriu eiti jei tik vyras spes gristi, tema :Kodel atleidimas yra Gyjimas. Nu kiek mastau, tai toks man atrodo vienintelis kelias ,kad ir as ir visi butume laimingi. Ne sjei buciau issiskyrus tai vaikai labai kentetu , nes labai myli savo teti ir jis juos myli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2010 12 08, 19:11)
Suprantu Mazute, kad sunku, skaudu ir pati esu apie skyrybas ne karta galvojusi. Bet va kol tikiu kad vyras mane myli ,tol bandau kazka daryti  smile.gif O siaip liaudies ismintis sako,nepeik savo vyro nes ,jei jis turi kazkokiu trukumu, tai gall butent del ju nerado geresnes zmonos ax.gif Juk ar mes kas nors be trukumu  g.gif tik visi su savais, o kai mylim kazkaip bandom derinntis. Aisku idealiu atveju abu turetu keistis, tobuleti ...bet siaip tikrai is patirties sakau,jei pati pradedi keistis ir kiti aplink kitaip pradeda elgtis....vakar kaip tik su vaikais ziurejom pasaka, ir pagalvojau kaip is tikruju priklauso nuo musu elgiasio
http://smailas_net/v...ine-pasaka.html
Juknele tavo aplinka tikriausiai labai pozytivi. Man, tai tokia situacija net nuostabos nekelia. kai man buvo labai sunku, svajojau ,kad nors viena moteri pazinociau ,kuri gyvena su vyru darnioj seimoj, kad pasitarti , gauti patarimu...deja tokiu nepazystu,mano amziaus draugai visi su savom problemom ,kas pykstasi, bet gyvena, kas skiriasi, Gera drauge vyras paliko su 1,6 m vaikiuku. Giminej ir nera labai graziu pvz vyrai arba geria arba taip uzsieme, kad vaikai ir zmona paskutinej vietoj...Mano tevai issiskyre, vyro tevu ir neideali buvo seima., o mama jau mirus.. tevu amziaus pazystami arba issiskyre arba nesiskiria del kazkokiu patogumu , nenori turta dalinti ar panasiai. Baisiausia atveji koki zinau, tai kai moteris apie 50m gyvena su vyru ,kuris oficialiai turi meiluze, bet sako nu ka jis gerai uzdirba rupinasi vaikais , nu patogu taip  doh.gif Mes su vyru jau labai senai kartu daug praeje kartu, as tikrai ji myliu ir jauciu ,kad jis mane myli  wub.gif , nors kartais tuo labai budavo sunku patiketi ir tikrai daug skausmo buvo. Bet sakau jei yra meile per viska galima praeiti  4u.gif Va pries menesi buvau pirma kart isejusi  be vaiku i seminara Pozytivus gyvenimas. Si sestadieni ir noriu eiti jei tik vyras spes gristi, tema :Kodel atleidimas yra Gyjimas. Nu kiek mastau, tai toks man atrodo vienintelis kelias ,kad ir as ir visi butume laimingi. Ne sjei buciau issiskyrus tai vaikai labai kentetu , nes labai myli savo teti ir jis juos myli 4u.gif

Dekui uz nuosirduma!
Tik pastaruoju metu man taip sunku darosi atleisti, norisi spjaut i viska ir gyventi taip kad butu geriau man ir suneliui.As visaad pirma eidavau taikytis, vis jausdavau kalte, o jis viska ir traktuoja, kad kalta tik as... Seimoj, nebuna kaltas vienas, kalti abu... Suprantu vaikam reikia abieju tevu, bet jei jie nelaimingi, kiek laimes vaikui?...
Uztenka tu mano problemu ir dejoniu....
Manau viena diena viskas isispres, o dbr mes su mazium gyvenam Kaledu laukimu, man taip gera klausytis, kaip mano mazylis samprotauja apie Kaledu dziaugsma ir jo laukima...Prasmingo ir Jum laukimo...
Atsakyti
QUOTE(mazute2008 @ 2010 12 04, 16:59)

Zinoma, as bandysiu dar gyvent su savo vyru, skyrybos-lengviausia iseitis. Tik ar as darau teisingai?
Manau, kad meile reikia auginti, mes isimylim, tada mum buna gera, skraidom padebesiais, bet kai atsiranda seima, atsiranda rupesciai, tada pradedi suprast, ar tinkama zmogu as isimylejau?
Sekmes visoms!

Manau darai tikrai teisingai. Mes su vyru skiriames mazdaug pora kartu per menesi biggrin.gif savaites pradzioj buvom susede jau rimtai ji prispaudziau - arba arba. Tai pasirinko meile auginti ir nesiskirti. Na ziuresim kaip cia viskas bus. As tai jau pripratau. Suprantu kad dabar sunkus laikotarpis, kuri tereik istvert. Vaikai -rimtas isbandymas santykiams. Bet man asmeniskai labai svarbu ta isbandyma praeiti. O del to tinkamas-netinkamas....esu isitikinus, kad su kiekvienu zmogus ateitum iki panasios situacijos, kai iskiltu sunkumu ir reiktu pereiti isbandymus....
Atsakyti
Aciu ada21lt uz grazius zodzius. Mes kartu jau 11 metu. Buvo musu santykiuose visokiu juoduju skyliu. Bet pagarba vienas kitam, noras spresti problemas visada buvo abipusis.
Mazutes 2008atveju, reikia issiaiskint su vyru: pasiruoses jis ar ne, keliauti toliau kartu su savo seima.
Linkiu paties tikriausio Kaledinio stebuklo wub.gif
Uoj, bet as ir stebiuosi kokios musu mamytes kantrios, geros, pozityvios.
Ausi reze fraze "moteris apie 50m gyvena su vyru ,kuris oficialiai turi meiluze, bet sako nu ka jis gerai uzdirba rupinasi vaikais , nu patogu taip" Bet ir Italijoj tai butu norma. Priklauso nuo poziurio. Kadangi as tokio dalyko nepakesciau, man Dievulis gera vyra atsiunte.
ada21, jei ka idomaus isgirsi seminare, pasidalink biggrin.gif
Atsakyti
Seminaras, deja buvo atsauktas. Pas mus Airijoj viskas buvo uzsale, labai daug pasnigo, tai cia vos ne katastrofa smile.gif Gaila tik nepasiskambinau, nes sestadieni jau viskas buvo atitirpe, galvojau gal susirinks zmn, bet jau is anksto buvo atsauktas smile.gif Bet kam idomu ir skaitot angiskai cia jos psl ivadas http://www.bredagard..._workshops.html ir naujas blogas
http://bredagardner.blogspot.com/
4u.gif
Dabar lauksiu sekancio vasari smile.gif Nors siaip jos duoti zirniukai homeopatiniai padeda, susitvarke mano ciklas, stipriai sumazejo kraujavimas, reiks dabar dar kart nueiti pasitikrinti gal dar kokiu reikia tiek man tiek dukrytei, tikuosi,kad taip jos dantukams irgi pades. Nes man stresas savo daro, kaip ji gerai aiskina, kai sresuoji issiskiria daug adrenalino ir tai labai sekina inkstus ir kepenis...
Atsakyti
cia idomu,

http://www.lrytas.lt...
Atsakyti