QUOTE(ada21lt @ 2011 01 11, 17:53)
Tai tame ir esme ,kad kitos priemones man nepriimtinos visiskai

As kursus esu baigusi rengiamus kauno seimos centro, tai daug apie hormoninius kontraceptikus prisiklausiau, kas belieka prezervatyvai, tai jau geriau as susilaikau

Nors is esmes man pati mintis ,kad nereikia vaikelio, o myliesi su vyru kazkaip nepriimtina, man gaunasi jau tada fizkultura

Siaip juk sakom, kad vaikai Dievo dovana nu ir paskui saugomes,kad ne duok Dieve gautumem tu dovanu
Papildyta:
3 men tai labai mazai reikia apie menu kompleksiniu priemoniu. Be to gal butent ne tie produktai erzina tavo organizma, reikia atlikti maisti netoleravimo testus, manau kazkur Vilniu ir Kaune tikrai daro

be to reikia ir homeop preaparatu ir t.t. Oda vien tik atsinaujina per 6 men ,o kol dar issivalo organizmas ....mano mama turi psoriaze, giminaitis egzema, drauges vaikelis dermatita ir visi va sitaip tvarkosi. Drauges dukrytei praejo visi nieziejimai ir nyksta demes, jie visi seimoj atsisake miltu ir karves pieno (butent siems dalykasm vaikelis buvo jautrus)plius gere homeopatinius vaistus, bet jau praejo geri 7 men
Odos ligos tik rodo vidaus problema, o per oda tik valosi.
Del skiepu, tai jau girdejau ne viena nuomuone, kad cia tik mitas ,kad nuo tu ligu skiepai isgelbejo. Iskeliami faktai, kad ir taip jau tos ligos baiginejosi del gerejanciu gyvenimo salygu , baigesi ir tos ligos ,nuo kuriu neskiepijo
Uoj prisijuokiau is tavo stebukliuku: nagu lakavimo mamai, dinozauru "kovos del mergaiciu".

Tikri proto gumbai

Butinai uzsirasyk.
Sutinku, kad vaikai - Dievo dovana. Bet negimdysi gi 20 dovanu

Jei maitinancioms, buityje intensyviai besisukancioms moterims hormonai pareguliuoja taip, kad joms maziau norisi myletis, tai vyrams nepareguliuoja.
Sutinku, yra vyru, kurie pasineria i dvasinius ieskojimus, kuriems seksas prasmingas tik gyvybes pradejimui, bet as tokiu nesu sutikusi.
Del dermatito. Ir gydytoja nustate, ir as pastebejau, kad jis iritacinis, tai vienintelis pasveikimas iritacijos sumazinimas ar pasalinimas.
Kitur odos problemu neturiu

As taip pat uz homeopatija

Taip pat sutinku, kad ir visai sveikiems zmonems pieno produktai yra nesveiki dalykai. Bet taip norisi laselio pieno i rytine kava
Del skiepu tai as turejau omeny visa zmonijos istorija. Juk nuo infekciniu ligu mire daugiau zmoniu nei per visus zmonijos karus. Ar skiepai, ar gerejancios higienos salygos padejo pamirsti sias ligas, dabar niekas nepasakys.
O ar pati vyktum i Afrika, Indija nepasiskiepijusi nuo ten siautejanciu pavojingu ligu? Ar isidurus surudijusia vinimi neskubetum pasiskiepyti nuo stabliges ar, ikandus suniui, nuo pasiutliges?
QUOTE(AusraR @ 2011 01 11, 18:19)
na gal ir taip, bet pimpaliuka pasistatyt jau moka
Tai zinoma, turi vaikai zinoti kuno daliu pavadinimus
QUOTE(Olkin @ 2011 01 12, 09:08)
Sveikos.
Panasu, kad mano dkrai prasideda kazkoks naujas etapas.
Sekmes, nauju ispudziu permainose!
QUOTE(Luttuke @ 2011 01 12, 12:45)
O mane pradeda pykinti...
Sikartkolkasdar rugstys nekyla, bet kvapai jau erzina...
Visus purvinus skalbinius isnesiau ibalkona, nes nebegaliu ivonia ieit...
Ir su pirmuoju taip pykino?