Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

O mane pradeda pykinti...
Sikartkolkasdar rugstys nekyla, bet kvapai jau erzina...
Visus purvinus skalbinius isnesiau ibalkona, nes nebegaliu ivonia ieit... nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2011 01 11, 17:53)
Tai tame ir esme ,kad kitos priemones man nepriimtinos visiskai  schmoll.gif As kursus esu baigusi rengiamus kauno seimos centro, tai daug apie hormoninius kontraceptikus prisiklausiau, kas belieka prezervatyvai, tai jau geriau as susilaikau  blush2.gif Nors is esmes man pati mintis ,kad nereikia vaikelio, o myliesi su vyru kazkaip nepriimtina, man gaunasi jau tada fizkultura  biggrin.gif Siaip juk sakom, kad vaikai Dievo dovana nu ir paskui saugomes,kad ne duok Dieve gautumem tu dovanu  biggrin.gif
Papildyta:

3 men tai labai mazai reikia apie menu kompleksiniu priemoniu. Be to gal butent ne tie produktai erzina tavo organizma, reikia atlikti maisti netoleravimo testus, manau kazkur Vilniu ir Kaune tikrai daro  smile.gif be to reikia ir homeop preaparatu ir t.t. Oda vien tik atsinaujina per 6 men ,o kol dar issivalo organizmas ....mano mama turi psoriaze, giminaitis egzema, drauges vaikelis dermatita  ir visi va sitaip tvarkosi. Drauges dukrytei praejo visi nieziejimai ir nyksta demes, jie visi seimoj atsisake miltu ir karves pieno (butent siems dalykasm vaikelis buvo jautrus)plius gere homeopatinius vaistus, bet jau praejo geri 7 men  4u.gif
Odos ligos tik rodo vidaus problema, o per oda tik valosi.

Del skiepu, tai jau girdejau ne viena nuomuone, kad cia tik mitas ,kad nuo tu ligu skiepai isgelbejo. Iskeliami faktai, kad ir taip jau tos ligos baiginejosi del gerejanciu gyvenimo salygu , baigesi ir tos ligos ,nuo kuriu neskiepijo  smile.gif

Uoj prisijuokiau is tavo stebukliuku: nagu lakavimo mamai, dinozauru "kovos del mergaiciu". lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tikri proto gumbai wub.gif Butinai uzsirasyk.
Sutinku, kad vaikai - Dievo dovana. Bet negimdysi gi 20 dovanu lotuliukas.gif Jei maitinancioms, buityje intensyviai besisukancioms moterims hormonai pareguliuoja taip, kad joms maziau norisi myletis, tai vyrams nepareguliuoja.
Sutinku, yra vyru, kurie pasineria i dvasinius ieskojimus, kuriems seksas prasmingas tik gyvybes pradejimui, bet as tokiu nesu sutikusi.

Del dermatito. Ir gydytoja nustate, ir as pastebejau, kad jis iritacinis, tai vienintelis pasveikimas iritacijos sumazinimas ar pasalinimas.
Kitur odos problemu neturiu biggrin.gif As taip pat uz homeopatija thumbup.gif Taip pat sutinku, kad ir visai sveikiems zmonems pieno produktai yra nesveiki dalykai. Bet taip norisi laselio pieno i rytine kava blush2.gif

Del skiepu tai as turejau omeny visa zmonijos istorija. Juk nuo infekciniu ligu mire daugiau zmoniu nei per visus zmonijos karus. Ar skiepai, ar gerejancios higienos salygos padejo pamirsti sias ligas, dabar niekas nepasakys.
O ar pati vyktum i Afrika, Indija nepasiskiepijusi nuo ten siautejanciu pavojingu ligu? Ar isidurus surudijusia vinimi neskubetum pasiskiepyti nuo stabliges ar, ikandus suniui, nuo pasiutliges?

QUOTE(AusraR @ 2011 01 11, 18:19)
na gal ir taip, bet pimpaliuka pasistatyt jau moka  doh.gif

Tai zinoma, turi vaikai zinoti kuno daliu pavadinimus lotuliukas.gif

QUOTE(Olkin @ 2011 01 12, 09:08)
Sveikos.
Panasu, kad mano dkrai prasideda kazkoks naujas etapas.

Sekmes, nauju ispudziu permainose!

QUOTE(Luttuke @ 2011 01 12, 12:45)
O mane pradeda pykinti...
Sikartkolkasdar rugstys nekyla, bet kvapai jau erzina...
Visus purvinus skalbinius isnesiau ibalkona, nes nebegaliu ivonia ieit... nestuke.gif

Ir su pirmuoju taip pykino?
Atsakyti
QUOTE(Olkin @ 2011 01 12, 09:08)
Sveikos.
Panasu, kad mano dkrai prasideda kazkoks naujas etapas. jau savaite kaip miega su teciu kitame kambaryje. IR vakaro ateina pas mane i lova, pavalgo, o po to sako, kad as turiu eiti i darba o ji eis su teciu miegoti smile.gif Nezinau, gal ji nustos taip elgtis. Bet jau savaite, kaip nezindau nakti. Darbo dienomis valgome 2 kartus is ryto ir vakare.
nors tiesa sakant, pirmom naktim buvo neiprasta miegoti vienai. Negiliai miegojau, bet jauciu, kad po turouti ir as apsiprantu.
Stai tokios pas mus naujienos smile.gif
O jau gal tikrai zinai, kad laukies mergaites?

Sveikos! Oi kaip as noreciau, kad mano mazius su tete eitu miegoti, bet jauciu, kad negreit taip bus! Nelabai jis nori su tete eit miegoti, jei pasiulau, tai ima verkt ir sakyti:Su mamyte noriu, man bus liudna!
As tai pastebejau, jei mano vaikinas ir nedaug zinda nakty, tai as atsibundu yprastom valandom. Miegu tai ir labai negiliai, kazin kada tai baigsis?smile.gif
Mano mazius tai pradejo labai ilgai zysti dienomis:)Galetu kokia valanda prie ju prilipes but, ir vis jam negana, nuo vieno prie kito:)Jei skau, gal pakaks? Jis man, ;"Palauk, as dabar uzsiemes" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazute2008 @ 2011 01 12, 17:52)
Sveikos! Oi kaip as noreciau, kad mano mazius su tete eitu miegoti, bet jauciu, kad negreit taip bus! Nelabai jis nori su tete eit miegoti, jei pasiulau, tai ima verkt ir sakyti:Su mamyte noriu, man bus liudna!
As tai pastebejau, jei mano vaikinas ir nedaug zinda nakty, tai as atsibundu yprastom valandom. Miegu tai ir labai negiliai, kazin kada tai baigsis?smile.gif Mano mazius tai pradejo labai ilgai zysti dienomis:)Galetu kokia valanda prie ju prilipes but, ir vis jam negana, nuo vieno prie kito:)Jei skau, gal pakaks? Jis man, ;"Palauk, as dabar uzsiemes" smile.gif

Tikriausiai niekada biggrin.gif kiek pastebejau kuolabiau i senatve tuo maziau to miego reikia .Mano mama is vis visada apie 6 atsibunda smile.gif
Jo mano dukryte ir kartais valandu valandas zinda, sako pienukas pats geriausias, paglosto mane wub.gif Ypac sia nakti beveik istisai, bet jie abu pas mane biski apsirge , nors siaip i pabaiga varvancios nosys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juknele @ 2011 01 12, 17:34)
Uoj prisijuokiau is tavo stebukliuku: nagu lakavimo mamai, dinozauru "kovos del mergaiciu".  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tikri proto gumbai  wub.gif Butinai uzsirasyk.
Sutinku, kad vaikai - Dievo dovana. Bet negimdysi gi 20 dovanu  lotuliukas.gif  Jei maitinancioms, buityje intensyviai besisukancioms moterims hormonai pareguliuoja taip, kad joms maziau norisi myletis, tai vyrams nepareguliuoja.
Sutinku, yra vyru, kurie pasineria i dvasinius ieskojimus, kuriems seksas prasmingas tik gyvybes pradejimui, bet as tokiu nesu sutikusi.

Del dermatito. Ir gydytoja nustate, ir as pastebejau, kad jis iritacinis, tai vienintelis pasveikimas iritacijos sumazinimas ar pasalinimas.
Kitur odos problemu neturiu  biggrin.gif  As taip pat uz homeopatija  thumbup.gif Taip pat sutinku, kad ir visai sveikiems zmonems pieno produktai yra nesveiki dalykai. Bet taip norisi laselio pieno i rytine kava  blush2.gif

Del skiepu tai as turejau omeny visa zmonijos istorija. Juk nuo infekciniu ligu mire daugiau zmoniu nei per visus zmonijos karus. Ar skiepai, ar gerejancios higienos salygos padejo pamirsti sias ligas, dabar niekas nepasakys.
O ar pati vyktum i Afrika, Indija nepasiskiepijusi nuo ten siautejanciu pavojingu ligu? Ar isidurus surudijusia vinimi neskubetum pasiskiepyti nuo stabliges ar, ikandus suniui, nuo pasiutliges?

tai vat ,kad mano mastymas kazkaip labai sparciai keiciasi. Del vaiku, tai kazkaip nu nesigauna man 20 , kazkaip susitariam mes us jais biggrin.gif , kol per daug nenorejau ir negime, kai jau sakiau gal jau laikas ir labai greit pastojau biggrin.gif nors gydytojai matantys tik kunus, prirase nevaisingumas, kai jau buvau nescia biggrin.gif nes pirmo vaikelio laukem apie 8 metus. Nors jei noretu ateiti pas mane 20 vaikuciu, kodel gi ne , jei pajegus mano kunas butu tiek pagimdyti ir ismaitinti wub.gif Labai tikiu minties galia ir tuo ,kad savo minciu pagalba kuriam savo gyvenima...Todel ir vykdama i egzotiskas salis tikriausiai nesiskiepyciau, nors siaip kol kas nematau tikslo ten vaziuoti smile.gif del rudziu, tai buvo viela surudyjusi i koja ilindusi, buvau maza,bet nieko nieks nedare ir viskas gerai smile.gif O del sunu ,tai nezinau reiktu gal suni istirti ar jis neserga pasiutlige, jei imanoma, jei ne arba tai butu koks laukinis zveris, gal tada ir pasiskiepyciau, nes kol kas vis tiek dar baimiu pilna esu. Labai sunku perlipti per save iteigtus striotipus ir t.t. Paskutiniu metu nusprendziau gyventi taip ,kad buciau laiminga , daryti tai, kas dziugina. Gal keistai skamba, bet tik dabar pradejau i save labiau demesi atkreipti, kas MAN butent patinka, o ne visuomenes ar tevu iteigta smile.gif Va tokios mintys ateina zindymo metu, ir dar siaip daug graziu minciu, nes abu vaikai po ilgai zinda nuo gimimo , pirmais metais stengiuosi tik zindyti be pasaliniu trukdziu, tai kai tiek ilgai buni ramybeja ir tyloje labai daug ka gali apmastyti. Ko negalejau padaryti kai mokinausi ar dirbau, visa laika kita veikla uzimdavo...
Atsakyti
QUOTE(Juknele @ 2011 01 12, 17:34)

Ir su pirmuoju taip pykino?

aha... pykino...
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 01 12, 18:33)
aha... pykino...

kazkur girdejau kad pykina nes tipo moteris viduj giliai nepriima savo nestumo. Sakyciau briedas absoliutus, bet man buvo taip - viskas buvo gerai, testa pasidariau ant bajerio. Na itarimu siokiu tokiu turejau bet labai jau nedideliu. Darbe buvo sudetinga situacija, jau galvojau mest viska velniop, bet sugalvojau dar testa pasidaryt rpeis keldama bangas. Nu ir pasidariau. Ka jus sau galvojat - IS KARTO, ta pacia diena pradejo pykinti nezmoniskai doh.gif galima aisku sakyt kad sutapimas, nes as netikiu tokiais dalykais, nu bet va faktas kaip ant delno smile.gif ir pykino ilgai, nes tikrai nebuvo lengva susitaikyt su nestumu. Nustojo tik apie 18 savaite doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AusraR: 12 sausio 2011 - 18:40
QUOTE(AusraR @ 2011 01 12, 19:40)
kazkur girdejau kad pykina nes tipo moteris viduj giliai nepriima savo nestumo. Sakyciau briedas absoliutus, bet man buvo taip - viskas buvo gerai, testa pasidariau ant bajerio. Na itarimu siokiu tokiu turejau bet labai jau nedideliu. Darbe buvo sudetinga situacija, jau galvojau mest viska velniop, bet sugalvojau dar testa pasidaryt rpeis keldama bangas. Nu ir pasidariau. Ka jus sau galvojat - IS KARTO, ta pacia diena pradejo pykinti nezmoniskai  doh.gif galima aisku sakyt kad sutapimas, nes as netikiu tokiais dalykais, nu bet va faktas kaip ant delno smile.gif ir pykino ilgai, nes tikrai nebuvo lengva susitaikyt su nestumu. Nustojo tik apie 18 savaite  doh.gif

Na as testa dariausi pries geras 2 sav., o pykinti pradejo tik sia sav...
Siaip manau, kad cia labiau del orgvnizme vykstanciu cheminiu procesu gal...
Vel imbierines arbatos sezonas prasidejo... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 01 12, 20:04)
Na as testa dariausi pries geras 2 sav., o pykinti pradejo tik sia sav...
Siaip manau, kad cia labiau del orgvnizme vykstanciu cheminiu procesu gal...
Vel imbierines arbatos sezonas prasidejo... smile.gif

tai as irgi manau kad del procesu.
O man asmeniskai nepadejo nieks. Tik valgymas doh.gif priaugau belenkiek, bet nesijaudinu, nesimato, tik pilvas issokes ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
Apie skiepus.
http://www.bmj.com/c.../bmj.c7452.full

Šiaip aš nei prieš, nei už. Žinau per mažai, kad drįsčiau abejoti. O ir bukas kategoriškumas gąsdina. Savo abu vaikus skiepijau.
Nors tema ne apie skiepus, todėl diskusijos nenoriu iššaukti.

Apie papinukus kalbam. Taigi, mano papinukas, vėl geria tik naktį. Bet kiek kartų blink.gif Šiąnakt išvis nežinau, miegojau ar ne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vario: 12 sausio 2011 - 21:05
QUOTE(AusraR @ 2011 01 12, 21:14)
tai as irgi manau kad del procesu.
O man asmeniskai nepadejo nieks. Tik valgymas  doh.gif priaugau belenkiek, bet nesijaudinu, nesimato, tik pilvas issokes ir tiek biggrin.gif

Svarbu nepersivalgyti,nes man tada dar blogiau... bet valgyti reikia, nes darirpienukui gamintis reikia energijos...
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2011 01 12, 19:40)
kazkur girdejau kad pykina nes tipo moteris viduj giliai nepriima savo nestumo. Sakyciau briedas absoliutus, bet man buvo taip - viskas buvo gerai, testa pasidariau ant bajerio. Na itarimu siokiu tokiu turejau bet labai jau nedideliu. Darbe buvo sudetinga situacija, jau galvojau mest viska velniop, bet sugalvojau dar testa pasidaryt rpeis keldama bangas. Nu ir pasidariau. Ka jus sau galvojat - IS KARTO, ta pacia diena pradejo pykinti nezmoniskai  doh.gif galima aisku sakyt kad sutapimas, nes as netikiu tokiais dalykais, nu bet va faktas kaip ant delno smile.gif ir pykino ilgai, nes tikrai nebuvo lengva susitaikyt su nestumu. Nustojo tik apie 18 savaite  doh.gif

visikai pritariu kiek stebejau aplinkiniu moteru tai taip ir yra, nors sako lauktas planuotas, bet kazkur viduj stabdis yra ir viskas kaikada. taip pat manau ir su visais gimdymo skausmais ir net pagalvojau skausmas zindant ir turetu kazkokias saknis tureti biggrin.gif dar taip pat yra apsaugos mechanizmas, pvz jautrumas tam tikram maistui ar kvapams. Mane nestumo pradzioj pykino paziurejus i vaistazoles, o ju visa kruva turejau, paskui tik paskaiciau ,kad geriau jau su jom atsargiai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vario @ 2011 01 12, 22:00)
Apie skiepus.
http://www.bmj.com/c.../bmj.c7452.full

Šiaip aš nei prieš, nei už. Žinau per mažai, kad drįsčiau abejoti. O ir bukas kategoriškumas gąsdina. Savo abu vaikus skiepijau.
Nors tema ne apie skiepus, todėl diskusijos nenoriu iššaukti.

Apie papinukus kalbam. Taigi, mano papinukas, vėl geria tik naktį. Bet kiek kartų  blink.gif Šiąnakt išvis nežinau, miegojau ar ne  biggrin.gif

Mamos zurnale gruodzio men berods kaip tik buvo straipsniai du is vienos ir kitos puses 4u.gif Mano logika tokia: kazkokia liga yra tik galimybe uzsikresti, o skiepai t.y.kazkokie medikamentai jau ivedami i kuna ir aisku turi kazkoki ir salutini poveiki...taigi ju vengiu . Seniau skaiciau straipsni kaip rasoma, tiems kas nori skiepytis nebutina tiek daug skiepu pirmus metus, galima apsvarstyti kurie butini , rinktis kokybiskesnius, kad ir mokamus ir vengti tu kur keli i viena sudeti.
Geras ir mano sianakt tokia naktis buvo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ada21lt: 12 sausio 2011 - 21:36