QUOTE(westa @ 2008 06 11, 10:15)
aš nuo namo iki mokyklos ir darželio vaiko trunku 7 - 10 min, iš jų 5 min važiuoju plentu..

.. jokių dūmų, kamščių .. darželį ir moklyklą rinkaus šalia, kad abu vaikus vienu kartu nuvežt.. ir niekaip nesuprantu problemos tų vaikų nuvežimo.. gi pats į darbą važiuoji, tai tuo pačiu ir vaikus nuveži.. o būreliai.. na jei jau miesteliokai vaikai sugeba patys iki būrelių dasigaut, tai kodėl gi mano vaikas to nepadarys po mokyklos ? .
Aš irgi nematau labai didelios problemos dėl vaikų vežiojimo, nes šiaip ar taip gyvendama bute nebūtinai rinkčiausi mokyklą ar darželį prie namų. Renkuosi kokybę, specializaciją. Vaiko interesai svarbiau, o tikslas pateisina priemones

Problematiškiau tikriausiai su jaunuoliais apie 16-18 m., kuriuos gal reikia į diskotekas vežiot. O su mažiais - ar taip ar taip vienų nepaleisi. Ne tie laikai, kaip bebūtų gaila
Aš pasisakau tik už namą, nes bute gyvent užkniso, ypač kai reikia vaiką pietų miego guldyt, o aplinkui kaimynai vis remontuojas, sienas griauna, gręžia ir pan.
Namas suteikia komfortą. O tie rūpesčiai ne tokie ir dideli palyginti su privalumais
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 06 11, 00:02)
O kiek laiko važiuojate iš darbo, darželių namo?
Iki mano darbo nuo namo yra septyni km, tai važiuosiu ne daugiau kaip 10 min. O vat darželį-mokyklą pasirinkau nepakeliui, nes man buvo svarbi specializacija, tai teks kokį 11-12 km. sukart. Tai maršrutas namai-darželis darbas bus koks 16-17 km. Jei būčiau rinkusi arčiau, tai būtų tie patys septyni km, tik pakeliui reiktų stabtelti ir nuvesti vaiką. Nemanau, kad tai toli...