QUOTE(lota @ 2008 06 19, 12:57)
Visa diskusija ant absurdo ribos, bet cia tai jau neblogas anekdotas gaunasi. Jeigu gyveni name - tai turi laikyt gyvunijos pasauli, tada negali keliauti, arba skriaudi giminaicius

Ot tai namo minusas

Cia kaip kazkokiam senam anekdote: rukai, vadinasi geri, geri, tai pas mergas eini, - ach tu paleistuvis
Na gyvenu name, neturiu nė žiurkėno, vidury ziemos atsotogavau, niekas neužsalo ir jokio giminaicio nenuskriaudziau

Išvažiuodama pamaigiau keleta mygtuku ant dujinio katilo valdymo kad nesildytu vandens kol musu nebus, pamazinau keletu laipsniu palaikomą patalpų temperatūrą. Ijungiau signalizacija, uzrakinau ir viso gero. Matyt ne iš tikruju name gyvenu, neturiu nei suns nei darzo ir dar drystu atostogauti...

siaubas,ar neimanoma normali diskusija.
As kaip pavyzdi sakau..daug kas minejo,kad name galima laikyti daugiau gyvunu,tureti daugiau hobiu

as gyvenciau name tureciau maziausiai keleta sunu

kai gyvenu bute nelaikau..kas dar nesuprantama...ar butina visur izvelgti priesiskuma
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 06 19, 14:51)

sunu auginimas tikrai kaifas ir dar man name privalumas(nors tai galima ir erdviame bute) biblioteka

didele erdvi
Papildyta:
QUOTE(axa @ 2008 06 19, 15:33)
aš jau matau, kad iš mūsų diskusijos galima padaryti visai neblogą konspektą, į ką atkreipti dėmesį renkantis sklypą ir besiruošiantis kraustytis toliau nuo civilizacijos.
apie kai kuriuos dalykus tikrai gali nepagalvoti , ypač kai darai tai pirmą kartą ir neturi patirties.
va dabar jau kiek klausimų yra į kuriuos kiekvienas turi atsakyti:
- ar bus patogu privažiuoti;
- ar bus saugu;
- ar bus užtikrintos komunikacijos;
- kiek kainuos važinėjimas;
- ...
ir t.t.
o tada ieškoti geriausio varianto. Kiekvieną iškeltą 'trūkumą' aš mintyse išanalizuoju iš savo pusės, ir pagalvoju kaip tai bus išsprendžiama.

butent,gera diskusija priveda prie geru sprendimu