Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 28 tema

Apklausa: Bella jum patinka nes: (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 11, 22:50)
Man, knisantis internete kur pigiau nusipirkus ta nelemta ispanu-anglu zodyna, iskilo toks klausimas. Kodel zmones knygas pardavineja? g.gif
As cia gal senu paziuru, ar atsiliepia  tai, kad knygyne daug metu dirbau, bet niekaip neikertu, kam nusipirkus knyga uz 40 litu, veliau ja pardavineti pusvelciui...Gi yra bibliotekos, nueini ir pasiimi, galiausiai pasiskolini, jei nenori leisti pinigu.
Gal as cia pagal save sprendziu, nes jau ka nusipirkau, tai su dantimis ir badmeciu niekas neislups. biggrin.gif

Manau, kad gali būti kelios priežastys smile.gif Knyga nepatiko, ir nemato jokios prasmės laikyti ją namuose. Reikia pinigų, ir parduoda knygas. Arba nebetelpa naujos, tad tenka praretint senąsias smile.gif

Pas mane irgi yra kelios knygos, kurios tik vietą užima doh.gif ir nesuprantu kam aš jas pirkau unsure.gif

Bet paskutiniu metu aš pamėgau tokius pardavėjus rolleyes.gif Ypač kai randi vieną kartą skaitytą knygą, geros būklės, tik už per pus mažesnę kainą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 11 spalio 2010 - 22:06
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 11, 22:02)
Arti, matai kokias eiles puikias rasai, jei net klausimas  kas parase ? iskilo  biggrin.gif Ir ne todel, kad tai nepanasu i ankstesnes eiles, o todel, kad jos tobulos thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tai gal jau supratai, kad as improvizuotai pabandziau Pievele is Belos puses pradet rasyt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 10 12, 00:05)
Bet paskutiniu metu aš pamėgau tokius pardavėjus rolleyes.gif Ypač kai randi vieną kartą skaitytą knygą, geros būklės, tik už per pus mažesnę kainą thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Si dalis tame knygu pardavime pati paciausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 10 11, 23:03)
O kuom tau jis nepatinka? g.gif sakai sitas brrr..o kaip tada pries tai buves? lotuliukas.gif Man tai visi mano avatarai patinka ax.gif
Sitas reiskia verksit kruvinom asarom..arba as verksiu biggrin.gif
Jau bandziau pravirkdyt eilemis..ale jus kazkokios besirdes  g.gif

praeiti super thumbup.gif
o sitas lb jau iskreiptas skausmo
Papildyta:
Vsio iseinu, db jau tikrai LABOSSSS!!!!!!
ryt susimatysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 10 11, 22:09)
praeiti super  thumbup.gif
o sitas lb jau iskreiptas skausmo

Pats tas Belos temai biggrin.gif Tu pagalvok kiek ji iskentejo..
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 10 12, 00:06)
Tai gal jau supratai, kad as improvizuotai pabandziau Pievele is Belos puses pradet rasyt? biggrin.gif

Tai dabar mane viesai pajuokai isstatei, nes pradzioje tikrai galvojau, kad is Edvardo puses doh.gif Dar karta lekiau skaityti biggrin.gif
Nu, tundru tundra as, arba kaip amerikieciai, kuriems reikia viska susakyti ir tai gali tiketis, kad neteisingai supras lotuliukas.gif
Papildyta:
kosmanaftikiene saldziu sapnu 4u.gif
As tai dar trunysiu cia, nes rubai skalbiankeje sukasi, tai reikia laukti, kol jie issisuks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 11 spalio 2010 - 22:17
Arti, eiles puikios! Liudnos truputi, bet super! thumbup.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 11, 22:50)
[Man, knisantis internete kur pigiau nusipirkus ta nelemta ispanu-anglu zodyna, iskilo toks klausimas. Kodel zmones knygas pardavineja? g.gif
As cia gal senu paziuru, ar atsiliepia  tai, kad knygyne daug metu dirbau, bet niekaip neikertu, kam nusipirkus knyga uz 40 litu, veliau ja pardavineti pusvelciui...Gi yra bibliotekos, nueini ir pasiimi, galiausiai pasiskolini, jei nenori leisti pinigu.
Gal as cia pagal save sprendziu, nes jau ka nusipirkau, tai su dantimis ir badmeciu niekas neislups. biggrin.gif

Is manes knygu irgi neisplesi, ka isigijau, tas jau mano ... Nu kaip sakai, jei badmetis ateitu gal tada ir issiskirciau su keliom g.gif O siaip as dazniausiai naudojuosi biblioteku paslaugom, nes esu baisi knygu grauzike, ir tiek knygu neipirkciau ir netureciau kur padet... Perku tik tas, kur jau labai noriu tureti, todel ir nekyla mintis jas kam nors atiduot...
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 11, 22:16)
Tai dabar mane viesai pajuokai isstatei, nes pradzioje tikrai galvojau, kad is Edvardo puses doh.gif Dar karta lekiau skaityti  biggrin.gif
Nu, tundru tundra as, arba kaip amerikieciai, kuriems reikia viska susakyti ir tai gali tiketis, kad neteisingai supras lotuliukas.gif
Papildyta:
[COLOR=blue]kosmanaftikiene[/COLOR ] saldziu sapnu 4u.gif
Astai dar trunysiu cia, nes rubai skalbiankeje sukasi, tai reikia laukti, kol jie issisuks biggrin.gif

Ir kaip tu galejai netaip suprast..juk priestai anonsas buvo, kad sekantis posmas bus Pievele is Belos puses biggrin.gif
trunyk trunyk..malonu kad trunai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(petrike @ 2010 10 11, 22:17)
Arti, eiles puikios! Liudnos truputi, bet super! thumbup.gif

tikslas buvo pravirkdyt..o jus tik zvengiat is mano eiliu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(petrike @ 2010 10 11, 23:17)
O siaip as dazniausiai naudojuosi biblioteku paslaugom, nes esu baisi knygu grauzike, ir tiek knygu neipirkciau ir netureciau kur padet... Perku tik tas, kur jau labai noriu tureti, todel ir nekyla mintis jas kam nors atiduot...

O aš tingiu nueit iki bibliotekos blush2.gif Man paprasčiau nusipirkt lotuliukas.gif Gerai, kad skaitau tik savaitgaliais, ir tai ne kiekvieną smile.gif

Kai prisikaupia knygų, tada išvežu pas tėvus ir kaupiu iš naujo rolleyes.gif

O iš kur Jūs žinot, kurias knygas norit turėt? ax.gif Nes aš perku it tikiuosi, kad bus įdomi smile.gif

Pvz., knygos, kurią noriu turėt, iki šiol neturiu doh.gif Paskutinį kart brolis iš biblės ėmė, kai sugalvojau dar kartą paskaityt doh.gif
Atsakyti
Tu mano sapnas
Bijau pabusti..
Tu mano oras
Be taves galiu uzdusti
Tu mano gyvenimas
Arba jo pabaiga
Tu mano Edvardas
As tavo Bela

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 10 11, 23:22)
O aš tingiu nueit iki bibliotekos blush2.gif Man paprasčiau nusipirkt lotuliukas.gif Gerai, kad skaitau tik savaitgaliais, ir tai ne kiekvieną smile.gif

Kai prisikaupia knygų, tada išvežu pas tėvus ir kaupiu iš naujo rolleyes.gif

O iš kur Jūs žinot, kurias knygas norit turėt? ax.gif Nes aš perku it tikiuosi, kad bus įdomi smile.gif

Pvz., knygos, kurią noriu turėt, iki šiol neturiu doh.gif Paskutinį kart brolis iš biblės ėmė, kai sugalvojau dar kartą paskaityt doh.gif

Dazniausiai as pirma knyga perskaitau, tada nusprendziu kad ja noriu turet... Kita karta pasikliaunu rekomendacijom, taip isigijau ''Vanduo drambliams''. Nesigailejau. Kartais ir kokios akcijos sugundo... O perku tai retai... Kad brangios jos, man paprastai pinigu buna gaila g.gif As tokia skupoka blush2.gif ax.gif Man biblioteka kaip isganymas, perskaitai - grazini ir pas tave nesikaupia, ir pinigu moket nereikia.. Tik tiek, kad ne visada gausi ko nori, nes einu i mazyte rajono bible, o i viesaja niekad neuzsuku...
Papildyta:
QUOTE(Arti @ 2010 10 11, 23:27)
Tu mano sapnas
Bijau pabusti..
Tu mano oras
Be taves galiu uzdusti
Tu mano gyvenimas
Arba jo pabaiga
Tu mano Edvardas
As tavo Bela

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu dabar jau taip parasei, kad visiems butu aisku, kad is Belos puses rasyta... Bet vistiek graziai gavosi... wub.gif wub.gif Nu turi tu merga gabumu nerealiu doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti