Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 28 tema

Apklausa: Bella jum patinka nes: (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Nu kaip ir is kurios puses beziureciau, Robukas graziausias ir viskas... mirksiukas.gif Kristen irgi labai miela, bet visi kiti tai jau tik tarp kitko.. Yra gerai, nebutu, tai ka padarysi... Nepasigesciau... O jau Robsten porele, tai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Daiva41 speju jau baige skalbt ir nuluzo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo petrike: 11 spalio 2010 - 23:18
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 11, 22:36)
Dazniausiai renkuosi autoriu. Pvz. Hemingejus (visas, kokios yra lietuviu kalba). Ne visos patinka, bet galvoju, o gal vaikams patiks. Ar Irvingas, vel tas pats...
Kitas renkuosi pagal rekomendacijas. Kazkas skaite, patiko ir perku. O dabar tai dazniausiai ziuriu ka tu skaitai, taip kad su siulymais atsargiai lotuliukas.gif Pvz. sakei, kad tau Millennium knygos patiko, as jas ir pirkau, skaiciau, nenusivyliau.
Trecias variantas, o jis atsirado tik susirgus Twilight , tai jei Kristen ar Robertas filmuojasi ir filmas statomas pagal knyga, tai stengiuosi ta knyga nusipirkti.
Ir ketvirtas variantas. Knygyne skaitau anotacijas. Cia jau kartais apsigaunu. biggrin.gif

aš panašiai renkuosi knygas. dar turiu draugę, kuri skaito daug daugiau už mane ir žino dar ir mano skonį. tai jos patarimais pasikliauju. o iš anotacijų esu visai neblogų suskaičiusi. beje, padeda žinai kas? paminėti apdovanojimai autoriui, literatūros premijos ir pan. bet čia rimtai literatūrai žinoma.

pamaniau, kad ir aš turiu knygų, kurias prakalčiau. gal reik įdėt skelbimukų g.gif

labanakt. Belos tema... hm... tyyylėsiu. čia todėl, kad ta Bela patinka žmonėms, kurie man patinka. tai vat, tik todėl biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(petrike @ 2010 10 12, 01:16)
Daiva41 speju jau baige skalbt ir nuluzo...

Indus plaunu...mat seimoje uz tarnaite esu doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Žanė @ 2010 10 12, 01:30)
labanakt. Belos tema... hm... tyyylėsiu. čia todėl, kad ta Bela patinka žmonėms, kurie man patinka. tai vat, tik todėl biggrin.gif

thumbup.gif Tyla -gera byla 4u.gif
Atsakyti
Kišu savo abi kojas ir rankas, jau atpratusias nuo klaviatūros barškinimo, į Belos temą... Graži pana smile.gif Paprasta, niekuo per daug neišsiskirianti, todėl turbūt ji daugeliui mūsų ir patinka, kad kiekviena joje randame kažką panašaus į save rolleyes.gif biggrin.gif

Kas kitą temą kuria? Gal jau man rezervintis reikia blogiukų temai? bigsmile.gif bigsmile.gif

Einu aš jau į Liūliškes. Saldaus miegelio... ax.gif Gražaus ir šalto/šilto sapnelio bigsmile.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Laputaitytė @ 2010 10 11, 21:01)
Panos, kuri turit Jaunaties vadovą? Ir norit man paskolint pavartyt?  4u.gif

Galiu drąsiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 10 12, 00:30)
aš panašiai renkuosi knygas. dar turiu draugę, kuri skaito daug daugiau už mane ir žino dar ir mano skonį. tai jos patarimais pasikliauju. o iš anotacijų esu visai neblogų suskaičiusi. beje, padeda žinai kas? paminėti apdovanojimai autoriui, literatūros premijos ir pan. bet čia rimtai literatūrai žinoma.

pamaniau, kad ir aš turiu knygų, kurias prakalčiau. gal reik įdėt skelbimukų  g.gif

as nupuolus del knygu doh.gif atiduodu nebent butu vokiskos ar rusiskos ar mokslinio pobudzio(situ jei turiu po daugiau nei viena egzemplioriu). turiu save prilaikyt kai pamatau knygu ispardavima arba kai SM'e ilendu i grozines literaturos isparduotuve doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 10 12, 01:15)
as nupuolus del knygu doh.gif atiduodu nebent butu vokiskos ar rusiskos ar mokslinio pobudzio(situ jei turiu po daugiau nei viena egzemplioriu). turiu save prilaikyt kai pamatau knygu ispardavima arba kai SM'e ilendu i  grozines literaturos isparduotuve doh.gif

Pas mane panasiai..mano ''kisenpinigiai'' isnaudoti jau i prieki doh.gif
Myliu knygas wub.gif

O parduodu savo perskaitytas, kad galeciau nusipirkti kitas knygas biggrin.gif

Laba ryta 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta mergaitai 4u.gif
Blem .. bet "Vidurnakcio saule" tikrai nereali.. doh.gif Is Edwardo puses viskas taip.. kitaip..Is Bellos puses aisku irgi liuks, bet ji kitokia.. vis delto Edwai reikejo daugiau iskest... cray.gif cray.gif

QUOTE(Arti @ 2010 10 11, 23:12)
http://www.youtube.c...h?v=_MQOC4_2Rkg

Labiau uz viska as bijau netekti..
Taves..
Labiau uz viska as trokstu pasilikt..
Su tavimi..
As neturiu pasirinkimo
Nes visa kita tebutu skausmas..
Ir tebunie..
Bus taip kaip bus
As eisiu su tavim..
Kad ir i mirti..
cry.gif 

Arti nuostabu.. kaip visada mirksiukas.gif kazkodel iskarto supratau, kad is Bellos puses rasai vien tie zodeliai : As eisiu su tavim, kad ir i mirti cray.gif . Matai mergos vakar vakare apsimiegojusios buvo.. o as dabar ryte blaiviu protu biggrin.gif. Bet is tikro saunuole tu! Te 4u.gif

QUOTE(Arti @ 2010 10 12, 00:36)
Jei leistu pasirinkti
Mirti ar gyventi
Be taves..
As pasirinkciau mirti
Nes ji arciau taves..

cray.gif

O ciaa........ man kazkodel net labiau patiko nei pries tai buves... blush2.gif i sitas 5 eilutes sutelpa tiek DAUG. Situs zodzius i parasa noreciau isidet blush2.gif jei kas nors leistu..... ax.gif

QUOTE(petrike @ 2010 10 12, 01:16)
Nu kaip ir is kurios puses beziureciau, Robukas graziausias ir viskas... mirksiukas.gif Kristen irgi labai miela, bet visi kiti tai jau tik tarp kitko.. Yra gerai, nebutu, tai ka padarysi... Nepasigesciau... O jau Robsten porele, tai wub.gif

Nu petrike tu beprotiskai fantastiskai teisi ok.gif thumbup.gif Robke is tu vyruku nu kurie tiesiog GRAZUS! doh.gif thumbup.gif ne netaip pasakiau tiesiog NUOSTABUS thumbup.gif
Atsakyti
Labs ryts, prisiduodu ax.gif su savo Robertuku (ziureti apacioje wub.gif )
Zodz, kai pradejau vakar vakare rimuoti..tai visa nakti per sapnus zodzius deliojau doh.gif Zodz, nuprotejimas..neissimiegojau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 12, 06:27)
Laba ryta mergaitai  4u.gif
Blem .. bet "Vidurnakcio saule" tikrai nereali.. doh.gif Is Edwardo puses viskas taip.. kitaip..Is Bellos puses aisku irgi liuks, bet ji kitokia.. vis delto Edwai reikejo daugiau iskest... cray.gif  cray.gif
Arti nuostabu.. kaip visada mirksiukas.gif kazkodel iskarto supratau, kad is Bellos puses rasai vien tie zodeliai : As eisiu su tavim, kad ir i mirti  cray.gif . Matai mergos vakar vakare apsimiegojusios buvo.. o as dabar ryte blaiviu protu biggrin.gif. Bet is tikro saunuole tu! Te  4u.gif
O ciaa........ man kazkodel net labiau patiko nei pries tai buves... blush2.gif  i sitas 5 eilutes sutelpa tiek DAUG. Situs zodzius i parasa noreciau isidet blush2.gif  jei kas nors leistu..... ax.gif

cray.gif cray.gif tu teisi..vargsas Edvardelis..Dekis tuos zodelius, jei nori mirksiukas.gif ..as irgi galvoju, kad juos reiktu itraukti i Pievele..bus matyt kai pradesiu rasyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 12 spalio 2010 - 06:34
Marry me Bella, and then forever ax.gif biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
4u.gif mano parasas dabar... wub.gif
Papildyta:
Aj tiesa...negaliu balsuot.. g.gif Bet jei balsuociau, tai uz pirma varianta ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika89: 12 spalio 2010 - 06:36
Nika, gali ir nesveplai tuos zodzius uzsirasyti biggrin.gif As dabar pagalvojau..o kodel as savo "Stefos sapna" sveplai rasau doh.gif
Vsio nuo dabar aš rašau lietuviškai ax.gif (kiek tai ilgai truks nežinau, nes įprotis rašyti ne lietuviškai doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 12 spalio 2010 - 06:58
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet tai kokie rezai balsavimo. Mat kazkam ji patinka del to, kad ja vampyras myli, arba, kad ji vampyra myli lotuliukas.gif . Kad JA vampyras myli ir man pavydu.... g.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Arti @ 2010 10 12, 08:55)
Nika, gali ir nesveplai tuos zodzius uzsirasyti biggrin.gif As dabar pagalvojau..o kodel as savo Stefos sapna sveplai rasau doh.gif

Blem tiksliai lotuliukas.gif as tai pripatus be lietuvybes rasyti.. ir skaityti tai net nepastebejau g.gif Tuoj viskas bus sutvarkyta nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 12, 06:56)
lotuliukas.gif   lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bet tai kokie rezai balsavimo. Mat kazkam ji patinka del to, kad ja vampyras myli, arba, kad ji vampyra myli  lotuliukas.gif . Kad JA vampyras myli ir man pavydu.... g.gif  lotuliukas.gif

Ne nuo to galo į viską žiūri..(jezus kaip sunkiai su ta lietuvybe) būtent dėl pirmo punkto ją vampyras ir pamilo biggrin.gif Taigi tai pradžių pradžia ir visko esmė umn.gif
Nu gerai iš to...dabar akis prasikrapsčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nika, vieną lietuvybę praleidai tongue.gif savo parašiuke..Aš pasirinkčiau mirtį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 12 spalio 2010 - 07:20