Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(mykolina @ 2010 11 08, 22:32)
Mokejai 40.50 lato?  g.gif
sniege555 nezinau kaip sekasi, poryt vaziuoju ziureti derliaus, leidziu kas vakara gonali po 225  rolleyes.gif Kazkaip baisu jau darosi  unsure.gif

Taip, aš tiek mokėjau LV. Gal per sav pabrango? taip tiesiai reikia Baibos ir klausti.
mykolina, kas čia per baimės? g.gif Gyvenk planu, kurį įgyvendini mažais mažais žingsneliais. Aš net iš vaistų susileidimo darydavau "ritualą", susidėliodavau viską gražiai ant stalo ir save nuteikdavau, mintyse jau apie lelių galvodavau wub.gif Tokia saviįtaiga užsiimk.
O aš pas Treijs važiuoju šeštad, gal jau žirniuką pamatys? 16 dpį buvo HCG beveik 800 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Leidaa @ 2010 11 09, 10:20)
Nors liūdi, vistiek sveikinu, kad išsigydei 4u.gif Likimo draugė, aš dabar antibiotikus geriu. Pati irgi nusprendžiau, kad po to iškart nedarysim IVF, bandysim natūraliai, maža kas... ax.gif Tikiuosi vis, kad ta zaraza kalta buvo.
O ką ginė tavo sakė - gali būti, kad ir natūr. gausis per 3 ciklus? Nu tada linkiu daugiau ND daryt  smile.gif  4u.gif Kad būtų taip - užsiregistruoji pas Treijsą, o pati jau  nestuke.gif Linkiu nuoširdžiai mirksiukas.gif (o tu man linkėk  tongue.gif )
Tiesa, būk gera dėl viso pikto, pakartok, kada gerb. Treijs planuoja atostogaut. Užsirašysiu pas save. Ačiū smile.gif

4u.gif 4u.gif group.gif
As tyrimus dariausi ir planavau IVF daryti BAK'e... Visi tyrimai buvo idealus, isskyrus, viena... Ureaplazma... Gydytoja uz tai sake, kad butinai issigydzius dar "naturaliai" pabandyti, bent 3 ciklus.. Ji tos teorijos salininke, kad vistik sita bakterija itakoja pastojima... Ypac jei pas tave dar kazkokia problema yra, na, gali buti tas svarelis, kuris tarsi nusveria, kad ne nestuke.gif . Na, tarkim, pas mane su kiausintakiais problema ir ta ureaplazma dar labiau apsunkina judejima kiausintakiais... Ir gali taip buti, kad ja panaikinus ir uzteks, kad pastoti... 4u.gif 4u.gif Na, bet tikriausiai ne mano atveju... Deja... Bet tikiuosi, kad tavo mirksiukas.gif Ir linkiu mirksiukas.gif
O Trejsas del savo atostogu man rase taip:
"My plans regarding next year(As far as I know): I'm going to leave 14-31 Jan. and 2 weeks on end of Febr. and beginning of March ( appr. 26.02.-- 10-14.03.)."
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 11 09, 21:34)
man paskyre: Lupus antikoagulianti, homocisteins, citomegalovirusa IGM ir IgG, Toxoplazma gondii IgG ir IgM, fosfolipidu IgM ir IgG, Kardiolipina IgG, IgA ir IgM.
Pasirodo, visgi 11 darem...  ax.gif  viskas telpa i normas, tik homocisteins virsija, ir kiek pasinagrinejau, ir Treijs pritare - vit B trukumas. Bet nezymus. Tai uzsisakiau ju, pavartosiu, nes jie labai greitai pranyksta nuo streso... o turejau truputi darbe, del to ir isodinima atidejom... noriu buti visiskai rami ir pasiruosus...  ax.gif

Aciu uz atsakyma, man nedare šitu tyrimu: citomegaloviruso IGM ir IgG, Toxoplazma gondii IgG ir IgM. Gal žinai ką jie parodo? Idomu kodel man nepaskyre g.gif tuo pačiu kraujo nuleidimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 09, 10:40)
O aš pas Treijs važiuoju šeštad, gal jau žirniuką pamatys?  16 dpį buvo HCG beveik 800  rolleyes.gif

clap.gif clap.gif wub.gif wub.gif
Labai dziaugiuosi uz tave...
Man irgi matyt jau laikas persikraustyti i IVF skyreli ir pradeti moraliskai ruostis....
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 11 09, 21:07)
Aciu uz atsakyma, man nedare šitu tyrimu: citomegaloviruso IGM ir IgG, Toxoplazma gondii IgG ir IgM. Gal žinai ką jie parodo? Idomu kodel man nepaskyre  g.gif tuo pačiu kraujo nuleidimu  smile.gif

siaip pasiskaitinejau angliskuose ir LT puslapiuose, tai ten apie imunitetus... galima siek tiek lietuviskai pasiskaityti cia:
http://www.sorpo.lt/...galoviruso_IgG/
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 09, 21:40)
Taip, aš tiek mokėjau LV.  Gal per sav pabrango? taip tiesiai reikia Baibos ir klausti. 
mykolina, kas čia per baimės?  g.gif  Gyvenk planu, kurį įgyvendini mažais mažais žingsneliais. Aš net iš vaistų susileidimo darydavau "ritualą", susidėliodavau viską gražiai ant stalo ir save nuteikdavau, mintyse jau apie lelių galvodavau  wub.gif Tokia saviįtaiga užsiimk.
O aš pas Treijs važiuoju šeštad, gal jau žirniuką pamatys?  16 dpį buvo HCG beveik 800  rolleyes.gif

Rytoj reikes paklausti apie kaina, jei apsiriko, tai grazinsiu tai moteriskei pinigiukus. Ir taip sake kad 5 IVF jiems cia buvo doh.gif Bet nepas juos anuos daresi.
As tai stengiuosi visada galvoti, kad jau greitai busiu nestuke.gif Ir galvoju kad taip bus jau uz kazkur uz savaites rolleyes.gif ir tesis 9 menesius. As vaziuoju rytoj pas Treijsa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 09, 22:14)
Rytoj reikes paklausti apie kaina, jei apsiriko, tai grazinsiu tai moteriskei pinigiukus. Ir taip sake kad 5 IVF jiems cia buvo  doh.gif Bet nepas juos anuos daresi.
As tai stengiuosi visada galvoti, kad jau greitai busiu  nestuke.gif Ir galvoju kad taip bus jau uz kazkur uz savaites  rolleyes.gif ir tesis 9 menesius. As vaziuoju rytoj pas Treijsa  rolleyes.gif

va taip ir reikia galvoti... nusiteikimas - labai svarbu. thumbup.gif sekmes ryt pas Treijsa! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
Žiūriu vis dar diskutuojate apie tyrimus po nepasisekusio IVF.
Nepaskyrė man NIEKO, sakė "nieko, manau, nekartosime". Apie tą žudikių tyrimą net nebepaklausiau, nes ir taip prakalbėjom pusę valandos. Paskui dar vyrui sakau, gal nueit į lab ir pačiai pasidaryti, bet nusprendėm, kad jei pasitikim gydytoju, tai pasitikim, o mes gi pasitikim 4u.gif Tai taip ir liko.
Sekmės visoms rytoj vykstančioms į kliniką.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 11 09, 22:36)
Sveikos mergaitės,
Žiūriu vis dar diskutuojate apie tyrimus po nepasisekusio IVF.
Nepaskyrė man NIEKO, sakė "nieko, manau, nekartosime". Apie tą žudikių tyrimą net nebepaklausiau, nes ir taip prakalbėjom pusę valandos. Paskui dar vyrui sakau, gal nueit į lab ir pačiai pasidaryti, bet nusprendėm, kad jei pasitikim gydytoju, tai pasitikim, o mes gi pasitikim 4u.gif  Tai taip ir liko.
Sekmės visoms rytoj vykstančioms į kliniką.

man tyrimu irgi nekartojo. O kai po leliuku pabegimo svarstem priezastis, as pasiuliau - jis sutiko, kad galime padaryti daugiau tyrimu. Tai va lapkriti kai atvaziavua, ir padarem. Sakau, reikia istirti, kas imanoma, kad zinoti... zinau, kad vit B trukumas nelabai lemia, bet jis lemia ramuma, nesinervinima. Todel pagersiu, kad organizmas ramesnis butu, nestresuotu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 11 10, 10:56)
man tyrimu irgi nekartojo. O kai po leliuku pabegimo svarstem priezastis, as pasiuliau - jis sutiko, kad galime padaryti daugiau tyrimu. Tai va lapkriti kai atvaziavua, ir padarem. Sakau, reikia istirti, kas imanoma, kad zinoti... zinau, kad vit B trukumas nelabai lemia, bet jis lemia ramuma, nesinervinima. Todel pagersiu, kad organizmas ramesnis butu, nestresuotu...  blush2.gif

Stresas daug ka daro, manau gerai visoms pagerti vitaminu. O nestresuot kazkaip neimanoma vis jaudiniesi ar uzaugs folikulai, kaip jie susijungs, kaip dalinsis. Kai ikelia vel laukimas 2 savaites. Tai kur cia zmogus busi ramus doh.gif as irgi prisipirkau ir Vitamino B ir folio rugsti dar liepe Prenant Care Concepsion gerti tai kad prisivitamininsiu smile.gif
Atsakyti
sniege555 minejai, kad sestadieni vaziuoji pas Treijsa, tai zinok as irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 11 10, 21:21)
Stresas daug ka daro, manau gerai visoms pagerti vitaminu. O nestresuot kazkaip neimanoma vis jaudiniesi ar uzaugs folikulai, kaip jie susijungs, kaip dalinsis. as irgi prisipirkau ir Vitamino B ir folio rugsti dar liepe Prenant Care Concepsion gerti tai kad prisivitamininsiu  smile.gif

Man dabar liepė gerti šiuos vitaminus. Norėjau ir aš papirkti B grupės kompleksą, bet pažiūrėjau kad jų yra šiuose vitaminuose, pasitariau ir vaistinėje, ir sporto parduotuvėje, kur buvau vitaminus nusižiūrėjusi, tai visur sakė, kad daugiau nebereikia. Aš nenurimau vis tiek. Prisiminiau IVF skyrelyje diskusiją - kaip padėti, ką daryti ir pan. Viena mergaitė iš užsienio rašė, kad pas juos liepia gerti gerus vitaminus ir DHA supplement - čia reikia 4 - 6 savaitės iki IVF. Pradėjau aiškintis apie tas DHA. Tai čia omega rūgštys. Tai vėl rinkau info. Šiandien nusipirkau iš sportininkų parduotuvės ir jau pradėjau thumbup.gif Aš visai nevalgau žuvies, tai, manau, šito man tikrai reikia. Galvojau, kad paskui jausis burnoje skonis, bet nieko, tai esu lab patenkinta. Treijsui apie juos nepasakiau, nes tik grįžus susiradau, bet manau nepakenks, o padėti gali.
Atsakyti