QUOTE(Leidaa @ 2010 11 09, 10:20)
Nors liūdi, vistiek sveikinu, kad išsigydei

Likimo draugė, aš dabar antibiotikus geriu. Pati irgi nusprendžiau, kad po to iškart nedarysim IVF, bandysim natūraliai, maža kas...

Tikiuosi vis, kad ta zaraza kalta buvo.
O ką ginė tavo sakė - gali būti, kad ir natūr. gausis per 3 ciklus? Nu tada linkiu daugiau ND daryt

Kad būtų taip - užsiregistruoji pas Treijsą, o pati jau

Linkiu nuoširdžiai

(o tu man linkėk

)
Tiesa, būk gera dėl viso pikto, pakartok, kada gerb. Treijs planuoja atostogaut. Užsirašysiu pas save. Ačiū
As tyrimus dariausi ir planavau IVF daryti BAK'e... Visi tyrimai buvo idealus, isskyrus, viena... Ureaplazma... Gydytoja uz tai sake, kad butinai issigydzius dar "naturaliai" pabandyti, bent 3 ciklus.. Ji tos teorijos salininke, kad vistik sita bakterija itakoja pastojima... Ypac jei pas tave dar kazkokia problema yra, na, gali buti tas svarelis, kuris tarsi nusveria, kad ne

. Na, tarkim, pas mane su kiausintakiais problema ir ta ureaplazma dar labiau apsunkina judejima kiausintakiais... Ir gali taip buti, kad ja panaikinus ir uzteks, kad pastoti...

Na, bet tikriausiai ne mano atveju... Deja... Bet tikiuosi, kad tavo

Ir linkiu
O Trejsas del savo atostogu man rase taip:
"My plans regarding next year(As far as I know): I'm going to leave 14-31 Jan. and 2 weeks on end of Febr. and beginning of March ( appr. 26.02.-- 10-14.03.)."