Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(Zubriuka @ 2010 12 16, 21:25)
Aciu, merginos!! Pradejau vel metytis... Tarp LT ir LV. Pasaka be galo pas mus. Vyras dabar sako, pasiskaiciuokim, gal su visom kelionem ir pan. tas pats kaip LT ir gausis... Ir vel blaskausi! 4u.gif

zinoma, pasiskaiciuosit, ir matysit. mum LT kai buvo paskaiciave, gavosi dvigubai pigiau LV. bet dabar girdejau, kad kainos ir LT pakrito...
tuoj LT tures sukelti kainas, jei priims ta baznycios absurdiska istatyma. o latviai tik daugiau darbo tures. doh.gif jau ir taip eiles... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 12 16, 23:25)
Aciu, merginos!! Pradejau vel metytis... Tarp LT ir LV. Pasaka be galo pas mus. Vyras dabar sako, pasiskaiciuokim, gal su visom kelionem ir pan. tas pats kaip LT ir gausis... Ir vel blaskausi! 4u.gif

Bet LV procentas sekmingu IVF didesnis, jie gal patirties daugiau turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(damila @ 2010 12 16, 22:01)
Bet LV procentas sekmingu IVF didesnis, jie gal patirties daugiau turi g.gif

del to ir patirties daugiau, nes daugiau atlieka. mums Treijsas sake, kad embriologas islaikytu savo profesonaluma, jis turi per metus atlikti ne maziau nei 900 apvaisinimu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 12 17, 00:03)
del to ir patirties daugiau, nes daugiau atlieka. mums Treijsas sake, kad embriologas islaikytu savo profesonaluma, jis turi per metus atlikti ne maziau nei  900 apvaisinimu...  thumbup.gif

Sitas faktas mane ir atvede i Embrions smile.gif
Atsakyti
QUOTE(damila @ 2010 12 16, 22:09)
Sitas faktas mane ir atvede i Embrions  smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 12 16, 12:03)
jis turi per metus atlikti ne maziau nei  900 apvaisinimu...  thumbup.gif

Oho!
As net nezinau kaip man daryti... Tas vazinejimas nelabai dziugina, bet jei sekmes procentas LV didesnis, tai turbut realiausia butu ten vaziuoti... Nes oi kaip noriu noriu, kad is pirmo karto pasisektu!

Idomu, kur egk dingus g.gif ... Tikiuosi, kad viskas pas ja gerai
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 12 16, 22:24)
Oho!
As net nezinau kaip man daryti... Tas vazinejimas nelabai dziugina, bet jei sekmes procentas LV didesnis, tai turbut realiausia butu ten vaziuoti... Nes oi kaip noriu noriu, kad is pirmo karto pasisektu!

Idomu, kur egk dingus  g.gif ... Tikiuosi, kad viskas pas ja gerai

tikrai, kur egk...
sekmes procentas didesnis, didelis + jiems uz poziuri i zmogu! kai nuvaziuoji ten - visiskai jokio jaudulio! jautiesi kaip seimoje, kur jie yra kartu su tavim ir tavo seima, kad tik pasisektu. thumbup.gif o tai labai gerai nuteikia - ramybe tiesiog... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 12 16, 19:49)
Laukiam ziniu!!!!

Turiu, mergaites, greita klausima... Kiek kartu jums reikojo vaziuoti i Ryga nuo pirmos konsultacijos iki finalo?  blush2.gif

Man reikėjo važiuoti 6 kartus, bet man taikė ilgą schemą.
Sėkmės tau apsisprendime 4u.gif

QUOTE(ailima @ 2010 12 16, 20:13)
egk, kaip sekėsi šiandien pas Treijsą?

QUOTE(MonaJ @ 2010 12 16, 23:27)
tikrai, kur egk...

Nesenai tik grįžau ir tik dabar pripuoliau prie kompo, laukiu 11 val ir eisiu leistis vaistukų. Viskas ok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 16, 12:39)
Meisiu leistis vaistukų. Viskas ok biggrin.gif

dziaugiuosi!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 16, 23:39)
Nesenai tik grįžau ir tik dabar pripuoliau prie kompo, laukiu 11 val ir eisiu leistis vaistukų. Viskas ok biggrin.gif

Saunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2010 12 17, 00:18)

Sveikutė,
O kaip tau? Ar buvai pas gydytoją?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 16, 22:39)

nu va, saunu girdeti geras naujienas... o tu abejojai mirksiukas.gif
Atsakyti