Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(sniege555 @ 2010 10 18, 15:46)
Selione, kaip jums sekasi? Kaip stimuliuojasi?  smile.gif

sveika,
Naujienos nekokios. prastai stimuliuojasi, l. prastai, siandien 9 c.d. o gyd lietuvoje paziurejo ir pasake, kad "miega kiausides", desinej du 2-3 mm, o kairej keturi 3-4 mm, ir tik vienas normalus 7,8 mm.... verysad.gif , sake siulau nutraukt...bet skambinau Trejs tai sake, kad didinciau doze iki 225 ir dar stimuliuociau. Vaziuosiu sestadieni i LV, ziuresim kas ten paaugs. Tik gyd. Trejs, isgirdes, kad nesistimuliuoja, paklause kiek man metu...ir kai pasakiau kad 28, sako l.blogai.... doh.gif
Itariu nieko nesigaus man...t.y. net nedarys IVF
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2010 10 16, 17:11)
Ačiū mergaitės už palaikymą 4u.gif
Jau grįžau, įsodino du žirniukus. Dalinosi visi 4, bet sakė vienas netinkamas, o dar vienas irgi nėra geras. Prašiau įsodinti ir tą trečią, bet sakė embriologas nerekomendavo jo sodint ir mane įkalbėjo.

Tikiuosi, kad viskas bus gerai, laikykis dabar ir nesijaudink. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selione: 19 spalio 2010 - 20:19
QUOTE(selione @ 2010 10 19, 21:21)
sveika,
Naujienos nekokios. prastai stimuliuojasi, l. prastai,

Papildyta:
Tikiuosi, kad viskas bus gerai, laikykis dabar ir nesijaudink. mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Tu labai nepergyvenk, man irgi nekaip stimuliavosi, buvo geri 4, visi apsivaisino, visi dalinosi. O pas tave jų dar daugiau biggrin.gif

Mykolina, kaip tavo sveikata?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 19 spalio 2010 - 21:11
QUOTE(selione @ 2010 10 19, 21:21)
sveika,
Naujienos nekokios. prastai stimuliuojasi, l. prastai, siandien 9 c.d. o gyd lietuvoje paziurejo ir pasake, kad "miega kiausides", desinej du 2-3 mm, o kairej keturi 3-4 mm, ir tik vienas normalus 7,8 mm....  verysad.gif , sake siulau nutraukt...bet skambinau Trejs tai sake, kad didinciau doze iki 225 ir dar stimuliuociau. Vaziuosiu sestadieni i LV, ziuresim kas ten paaugs. Tik gyd. Trejs, isgirdes, kad nesistimuliuoja, paklause kiek man metu...ir kai pasakiau kad 28, sako l.blogai.... doh.gif
Itariu nieko nesigaus man...t.y. net nedarys IVF

Laikykis, suspausk save į kumštį ir laikykis. Turi pavykt, vyk blogas mintis tolyn 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2010 10 19, 10:21)
Naujienos nekokios. prastai stimuliuojasi

4u.gif 4u.gif kad tik viskas pasisuktu i gera!

QUOTE(egk @ 2010 10 19, 11:00)

Vis pagalvoju kaip sekasi laukti? As, kai neturiu kantrybes ir valios, tai turbut isglusciau per tas kelias savaites... Ar po sestadienio ilgai lovos rezimu buvai? Nes as planuoju skristi kai savo IVF pasidarysiu atgal i JAV. Manau, kad nelabai gerai taip, bet neturiu kito pasirinkimo blink.gif
Beje, gal turi sarasus kokius tyrimus reikejo pasidaryti, ko prase Embrions? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 10 19, 22:00)
Ačiū 4u.gif
Tu labai nepergyvenk, man irgi nekaip stimuliavosi, buvo geri 4, visi apsivaisino, visi dalinosi. O pas tave jų dar daugiau biggrin.gif

ax.gif vakar l. pergyvenau, bet vyras nuramino.
Papildyta:
QUOTE(Leidaa @ 2010 10 19, 22:36)
Laikykis, suspausk save į kumštį ir laikykis. Turi pavykt, vyk blogas mintis tolyn 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dekui už palaikyma, labai malonu girdeti jusu žodžius mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Zubriuka @ 2010 10 20, 01:05)
4u.gif  4u.gif kad tik viskas pasisuktu i gera!
Beje, gal turi sarasus kokius tyrimus reikejo pasidaryti, ko prase Embrions?  4u.gif

tikiuosi....
O del tyrimu, tai man reikejo pasidaryti šiuos: hormonu tyr (Tirotropinas, estradiolis, folitropinas, liutropinas), hepatitai B ir C, ŽIV, Sifilis, paskui kazkokie CMV igM ir taksoplazma bei chlamidiju tyrimas
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 10 20, 01:05)
Vis pagalvoju kaip sekasi laukti? As, kai neturiu kantrybes ir valios, tai turbut isglusciau per tas kelias savaites... Ar po sestadienio ilgai lovos rezimu buvai? Nes as planuoju skristi kai savo IVF pasidarysiu atgal i JAV. Manau, kad nelabai gerai taip, bet neturiu kito pasirinkimo  blink.gif
Beje, gal turi sarasus kokius tyrimus reikejo pasidaryti, ko prase Embrions?  4u.gif

Sveika,
žinai kol kas visai neblogai laukiasi, net pati savimi patenkinta biggrin.gif Brt iki 26 d dar toli tai dar tikrai išskysiu blush2.gif Iki šiol man sunkiausia buvo kai po punkcijos reikia jiem skambinti doh.gif Nei karto nepaskambinau, skambino vyras... Aš tokiu lovos režimu tai ir nebuvau. Įsodinimo dieną grįžus pagulinėjau o vakare važiavom pas draugus, tai pas juos ant sofutės su jų dukryte irgi pagulinėjom ir viskas
Tyrimus vežiausi iš Lietuvos pirmų cd - LH, FSH, E2, PRL, paskui progesterono, prolaktino, tuo skydliaukės hormonus, tepinėlio tyr chlamidijas, vėžio. Jie viską atsišvietė ir nereikėjo kartot. O pas juos dariau tuos hepatitus, sifilius - čia abu su vyru. Chlamidijų tyr jie kartojo. Tiesa, pas juos dar dariau prieš punkciją kažkokius 3 tyrimus (protrambina laiks kitų tai net nesuprantu kas ten latviškai prirašyta), bet pas mane labai ilgai kraujuoja žaizdos, neužgyja, ilgai mėlynės tai čia man atrodo tik tokiu atveju daro.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri nors vilniete penktadieni pas Treijsa vaziuojat?
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2010 10 19, 21:10)
O del tyrimu, tai man reikejo pasidaryti šiuos: hormonu tyr (Tirotropinas, estradiolis, folitropinas, liutropinas), hepatitai B ir C, ŽIV, Sifilis, paskui kazkokie CMV igM ir taksoplazma bei chlamidiju tyrimas

QUOTE(egk @ 2010 10 19, 21:42)
Tyrimus vežiausi iš Lietuvos pirmų cd - LH, FSH, E2, PRL, paskui progesterono, prolaktino, tuo skydliaukės hormonus, tepinėlio tyr chlamidijas, vėžio. Jie viską atsišvietė ir nereikėjo kartot. O pas juos dariau tuos hepatitus, sifilius - čia abu su vyru. Chlamidijų tyr jie kartojo. Tiesa, pas juos dar dariau prieš punkciją kažkokius 3 tyrimus (protrambina laiks kitų tai net nesuprantu kas ten latviškai prirašyta), bet pas mane labai ilgai kraujuoja žaizdos, neužgyja, ilgai mėlynės tai čia man atrodo tik tokiu atveju daro.

Aciu mergaites 4u.gif 4u.gif As visus tyrimus dariausi Lietuvoj rugpjucio menesi (hormonus, LPL ir tt.). Viskas buvo idealu iskyrus, kad rado ureaplasma... Mano daktare Baltijos Amerikos klinikoj sake, kad turbut nieko neitakoja cia pastojimo grynai, bet ji vistik gydo ir skaito sita bakterija kaip liga (kaip supratau is jos, ne visi daktarai tos pacios nuomones). Man prirase antibijotiku kursa, sugeriau viska ir turejau pasidaryti kontrolini tyrima po menesio. Bet nepasidariau, nes JAV tokio nedaro isvis, nezino tokios ligos blink.gif Labai tikiuosi, kad isgijau po pirmo kurso, bet labai nenoreciau, kad parskridus rastu man ja ir sakytu: "sorry, nedarysim IVF, nes reikia bandyti dar karta gerti antibijotikus ir issigydyti.. skrisk namo... "
Todel ir buvo idomu, ar Embrions iesko sito dalyko (ureaplasma) ir ar galvoja, kad jis kazkuom itakoja viska...
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 10 20, 17:46)

Todel ir buvo idomu, ar Embrions iesko sito dalyko (ureaplasma) ir ar galvoja, kad jis kazkuom itakoja viska...
4u.gif

sveika. taip, Embrions tiria ureaplazma ir ja radus paskiria antibijotiku kursa wink.gif pati asmeniskai su tuo buvau susidurusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wixi @ 2010 10 20, 10:12)
sveika. taip, Embrions tiria ureaplazma ir ja radus paskiria antibijotiku kursa wink.gif pati asmeniskai su tuo buvau susidurusi  blush2.gif

doh.gif Taip tikejaus, kad netiria, nes lygtai neradau Ureaplasmos tarp visu isvardintu... doh.gif doh.gif
atsiliepkit, ar visoms kurios vazinejo i Embrions, reikejo pasidaryti sita testa?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 10 20, 21:22)
doh.gif Taip tikejaus, kad netiria, nes lygtai neradau Ureaplasmos tarp visu isvardintu...  doh.gif  doh.gif 
atsiliepkit, ar visoms kurios vazinejo i Embrions, reikejo pasidaryti sita testa?? 4u.gif

Man šitas pavadinimas irgi girdėtas g.gif Aš surašiau tau ką supratau, bet ir parašiau, kad ne viską ten latviškai suprantu g.gif Bet tu gi gėrei vaistukus, tai turėtų būti viskas gerai, aišku ramiau būtų jei pasitikrintum 4u.gif
Tiesa, dar Treijsas man liepė gerti 2 mėn iki IVF vitaminus. Parašysiu pavadinimą rytoj iš darbo.
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 10 20, 20:22)
doh.gif Taip tikejaus, kad netiria, nes lygtai neradau Ureaplasmos tarp visu isvardintu...  doh.gif  doh.gif 

man tyrė 4u.gif
Atsakyti