Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (tęsinys Nr.2)

QUOTE(index @ 2010 10 17, 21:37)
man DT reikėtų..uždavinius persiųsiu
i.deksne@gmail.com

Persiunčiau ką gavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 10 17, 21:13)
Sveika prisijungusi  mirksiukas.gif
Nesidalinau uždaviniais, bet kelis turėjau ir nusiunčiau į paštą.
O Jūs esate dieninio ar neakivaizdinio skyriaus?
Kalbant apie žemės t. kodėl patariate neštis daug medžiagos? Galima į ją žiūrėti?  bigsmile.gif Ir kokią medžiagą patartumėt be Monkevičiaus knygos bei žemės reformos ir žemės įstatymų?  g.gif Kaip supratau Jūs pati nelaikėt?

Aš iš neakivaizdinio. Žemės t. nelaikiau, bet dėl to, kad nepasirinkau šito dalyko tikrai labai nagus griaužiausi doh.gif dėl medžiagos tikrai nelabai galiu patarti, bet grupiokai kurie laikė egzaminą be galo džiūgavo ir kiek žinau labai gerus balus gavo. Per egzaminą naudojosi viskuom ką turėjo, dėstytojas buvo labai gerai nusiteikęs, per egzaminą trumpam net kavutės išjo nusipirkti thumbup.gif taip kad manau ir jums turėtų būti viskas OK wink.gif

Jei galiu kuom pagelbėti dėl kitų dalykų - rašykite rolleyes.gif

P.S. labai ačiū akacijaorama už BT medžiagą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo H_E_T_E_R_A: 17 spalio 2010 - 21:01
As vis del aplinkos apsaugos nerimstu...
Nebuvau paskaitose,tai dabar klausimas iskilo - ar reikia kokius istatymus issitraukt?Gal sake,ka galima nestis i egzmina,kuo leis naudotis?Apsvieskit mane kas zinot blush2.gif
Atsakyti
Ateinu zemai nuleidus galva verysad.gif naiviai tikejausi, kad sugebesiu pati, bet doh.gif Gal kas gali pagelbeti su TT 4 uzdavinio 1 ir 3 klausimu? Is veziu ismuse komentaras rasto darbe (nors MRU'ne tai turetu jau nebestebinti) -parasiau: sios trys salygos irodo, kad valstybei A kyla atsakomybe del kareiviu neteiseto sienos perejimo ir bla bla bla... o destytoja parase: sios salygos nieko neirodo, nebent tai, kad plagijuoti lengviau, o kai reikia savo galva dirbti tada jau ne kas. blink.gif blink.gif "plagijuota" nuo Projekto, sudetos isnasos, pakomentuota, susieta su salyga, o cia sast ir su.du ant galvos uzpila! Negi ten niekas nieko nere girdeja apie tai, kad studentas irgi zmogus? g.gif
Jei kuri galetumet pagelbet, tai rastelkit i az arba i zramint@gmail.com likciau skoloj sokolada ax.gif
Atsakyti
As eilini karta prasau, optimizmas mano nemirsta biggrin.gif , gal kas turi ir galetu pasidalinti bent keliomis TT bylomis (santraukomis, sutrumpinimais ar bet kokia kitokia forma)?
Buciau laaaabai dekinga.
Papildyta:

O del zemes teises pas Saltauskiene, tai nusirasyti pas ja imanoma tikrai, bet klausimai kartais labai sukti buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milala @ 2010 10 17, 12:09)

Prasau ir man CPT pasiusti wub.gif gintaremurzaite@gmail.com
Atsakyti
Mergaites nesinervinkit del tos zemes teise laikiau is anksto tikrai puikus destytojas galima naudotis visais istatymais kodeksais egzamino metu. zinau kazkam buvo klausimas apie zemes paemima visuomenes reikmems tai is zemes istatymo tikrai galima atsakyti tiesiog nusisrasyti, man asmeniskai nelabai pamenu kokie klausimai buvo lyg kuo skiriasi zemes teise nuo aplinkosaugos, kitas lyg kas yra zemes teise samprata ir uzdavinys nesudetingas patarciaus nestis ir CK, kazkas lyg su siltnamiu kad prase nukelti 2 metrus nuo ribos. tiksliai nebegaliu pasakyti. tik zinoma atkreipit knyga skaitydamos kad, nebera apskrities virsininko ir beveik visas funkcijas kas siejasi su zeme pereme nacionaline zemes tarnyba. As skaiciau knyga ir zemes istatyma, ck kiek su zeme susije
tikrai nesudetingas egzaminas, nors pries ji as labai bijojau 4u.gif
o ir programa labai geras sufleris , net kai kurie apibrezimai sudeti, ja taip pat leidiz naudotis 4u.gif
o as noriu paparsayti nors esu pati jau islaikiusi bet noreciau CT CPT, BT, BPT, TT, Tviesosios, T privatines konspektu is moodles, nes kai as l;aikaiu jokiu moodle nebuvo ir tada isvis nebuvo is ko mokytis, sakau maza ka prireisk dar gyvenime 4u.gif
aciukas visoms atsiuntusioms i snudike@gmail.com

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snudike: 17 spalio 2010 - 22:10

Prasau ir man BT irCPT pasiusti wub.gif gintaremurzaite@gmail.com labai labai Aciu !
Atsakyti
gal kas galit patarti is ko mokintis aplinkosauga? 4u.gif 4u.gif 4u.gif nu nieko nerandu....
Atsakyti
QUOTE(mamuciukas77 @ 2010 10 17, 23:47)
gal kas galit patarti is ko mokintis aplinkosauga? 4u.gif  4u.gif  4u.gif  nu nieko nerandu....

Mums reikejo istatymus jo duotus pas Virketi tik zinoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliutas: 18 spalio 2010 - 00:47
QUOTE(saliutas @ 2010 10 18, 02:46)
Mums reikejo istatymus jo duotus pas Virketi tik zinoti  4u.gif

O gal netycia turi tuos istatymus,ar bent gali pasakykt kokie jie?Zodziu,jei turi ka nors is aplinkos apsaugos,buciau labai dekinga wub.gif s.kuzminiene@yahoo.com
Atsakyti
sveikutės, gal kuri turi nuskenuotą Monkevičiaus žemės teisės vadovėlį ir galėtų pasidalinti?? nes niekur jo gauti neįmanoma....
dianele66@gmail.com
aČIŪ LABAI...
Atsakyti