Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (tęsinys Nr.2)

QUOTE(wilmuze @ 2010 10 18, 11:18)
Sweikos !
  Gal esate girdeje apie perlaikymus TT pas destytoja Katuoka ? Kaip vyskta ?

Kadangi nėjau laikyti su grupe, tai teko raštu atsakinėti į tris atvirus klausimus katedroje. Vėliau dar paklausinėjo žodžiu. Bet čia buvo prieš trejus metus, gal dabar pasikeitusios perlaikymo sąlygos.
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 10 17, 23:28)
Ateinu zemai nuleidus galva  verysad.gif  naiviai tikejausi, kad sugebesiu pati, bet  doh.gif  Gal kas gali pagelbeti su TT 4 uzdavinio 1 ir 3 klausimu?  Is  veziu ismuse komentaras rasto darbe (nors MRU'ne tai turetu jau nebestebinti) -parasiau: sios trys salygos irodo, kad valstybei A kyla atsakomybe del kareiviu neteiseto sienos perejimo ir bla bla bla... o destytoja parase: sios salygos nieko neirodo, nebent tai, kad plagijuoti lengviau, o kai reikia savo galva dirbti tada jau ne kas.  blink.gif  blink.gif    "plagijuota" nuo Projekto, sudetos isnasos, pakomentuota, susieta su salyga, o cia sast ir su.du ant galvos uzpila! Negi ten niekas nieko nere girdeja apie tai, kad studentas irgi zmogus?  g.gif
Jei kuri galetumet pagelbet, tai rastelkit i az arba i zramint@gmail.com  likciau skoloj sokolada  ax.gif

mielai padeciau, turiu ispresta, bet esu palikus ta darba namuose, o siuo metu esu sesijoj vilniuje sad.gif((
Papildyta:
QUOTE(zorina @ 2010 10 18, 10:20)
Labutis na ka noriu pasigirti pagaliau nors viena sesija be skolu  thumbup.gif  bet dabar laikas imtis skolu laikymo maz kas turite gerus cp konspektus is emokymo tai turiu buciau labai dekinga  4u.gif mano el pastas zgirciene@yahoo.com

labuka ar laikei zemes teise ?
Atsakyti
QUOTE(H_E_T_E_R_A @ 2010 10 17, 21:57)
Aš iš neakivaizdinio. Žemės t. nelaikiau, bet dėl to, kad nepasirinkau šito dalyko tikrai labai nagus griaužiausi  doh.gif dėl medžiagos tikrai nelabai galiu patarti, bet grupiokai kurie laikė egzaminą be galo džiūgavo ir kiek žinau labai gerus balus gavo. Per egzaminą naudojosi viskuom ką turėjo, dėstytojas buvo labai gerai nusiteikęs, per egzaminą trumpam net kavutės išjo nusipirkti  thumbup.gif  taip kad manau ir jums turėtų būti viskas OK wink.gif

Jei galiu kuom pagelbėti dėl kitų dalykų - rašykite  rolleyes.gif

P.S. labai ačiū akacijaorama už BT medžiagą  4u.gif

O ką laikėte vietoj žemės teisės? g.gif Kiek atsimenu ir neklystu pernykščiai ketvirtakursiai laikė žemės ir aplinkosaugos egzaminą kaip vieną dalyką doh.gif Ir ne pas Monkevičių. Ar Jūs apie šiuos metus kalbat? g.gif

Nėra už ką mirksiukas.gif
Ačiū, kad pradžiuginot bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaitės, o gal kas laikė ar žino kas laikė kokie klausimai per ES materialinę buvo (praėjusiais metais)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 10 17, 22:37)
man DT reikėtų..uždavinius persiųsiu
i.deksne@gmail.com

labuka, jei glai man permesk dt ka turi i deimmi@gmail.com dekoju
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2010 10 17, 23:06)
Mergaites nesinervinkit del tos zemes teise laikiau is anksto tikrai puikus destytojas galima naudotis visais istatymais kodeksais egzamino metu. zinau kazkam buvo klausimas apie zemes paemima visuomenes reikmems tai is zemes istatymo tikrai galima atsakyti tiesiog nusisrasyti, man asmeniskai nelabai pamenu kokie klausimai buvo lyg kuo skiriasi zemes teise nuo aplinkosaugos, kitas lyg kas yra zemes teise samprata  ir uzdavinys nesudetingas patarciaus nestis ir CK, kazkas lyg su siltnamiu kad prase nukelti 2 metrus nuo ribos. tiksliai nebegaliu pasakyti. tik zinoma atkreipit knyga skaitydamos kad, nebera apskrities virsininko ir beveik visas funkcijas kas siejasi su zeme pereme nacionaline zemes tarnyba. As skaiciau knyga ir zemes istatyma, ck kiek su zeme susije
tikrai nesudetingas egzaminas, nors pries ji as labai bijojau 4u.gif
o ir programa labai geras sufleris , net kai kurie apibrezimai sudeti, ja taip pat leidiz naudotis 4u.gif

Gal netyčia atsimenate kokiais įstatymais (žemės teisės) buvo galima naudotis be žemės įstatymo ir žemės reformos įstatymo? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Deimmi @ 2010 10 18, 11:32)
labuka, jei glai man permesk dt ka turi i deimmi@gmail.com  dekoju

Nors aš ne index, bet persiunčiau ką jai siunčiau mirksiukas.gif Palengvinau jai darbą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydros akys @ 2010 10 18, 11:32)
Mergaitės, o gal kas laikė ar žino kas laikė kokie klausimai per ES materialinę buvo (praėjusiais metais)? 4u.gif

Man atrodo buvo testas, gal kas patikslins mane rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimmi @ 2010 10 18, 11:25)
mielai padeciau, turiu ispresta, bet esu palikus ta darba namuose, o siuo metu esu sesijoj vilniuje sad.gif((
Papildyta:
labuka ar laikei zemes teise ?

Labutis laikiau zemes teise is anksto mum destytojo nebuvo tai refernte dave 2 klausimus be uzdavinio atsakem ir viskas labai megsta duoti klausimus kuo skiriasi aplinkosauga nuo zemes t ir kitus su aplinkosauga klausimus per egza duoda naudotis istatymais tai aplinkosaugos ist butinai turet reikia 2006m knygoje yra visu uzdaviniu teismo nutarciu bylu nr be to visi uzdaviniai yra jo asmeniniame tinklalapyje tik be sprendimu yra galimybe zvilgtelt ir konspektus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Milala @ 2010 10 17, 18:14)
permeciau DT, atrodo visoms, gal netycia ka praleidau sakykit

man irgi butu aktualu BT uzdaviniu pavyzdziai is abieju daliu, ir konspektai butu neprosal jegu kas turit atsiuskit liudanka@gmail.com

Išsiunčiau e-mokymasi, dar kitus konspektus, jurisprudencija:)
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 10 17, 22:32)
As eilini karta prasau, optimizmas mano nemirsta  biggrin.gif , gal kas turi ir galetu pasidalinti bent keliomis TT bylomis (santraukomis, sutrumpinimais ar bet kokia kitokia forma)?
Buciau laaaabai dekinga.
Papildyta:
O del zemes teises pas Saltauskiene, tai nusirasyti pas ja imanoma tikrai, bet klausimai kartais labai sukti buna  doh.gif

Pasiunčiau kažkokias bylas, bet nežinau ar Jums tiks jos g.gif

Ne pas Šaltauskienę laikysim, o pas Monkevičių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieszka.v @ 2010 10 17, 18:34)
O man labai reikia BPT , teismo psichitarijos ir kreditai ir bankai konspektų. Būkit geros, pasidalinkit bite.agnETAgmail.com
Iš anksto ačių atsiliepusioms  4u.gif

Išsiunčiau BPT ir skaidres psichiatrijos, kurias apteikė psichiatrė palmira, užkrito pavardė.
Atsakyti
QUOTE(wilmuze @ 2010 10 18, 11:18)
Sweikos !
  Gal esate girdeje apie perlaikymus TT pas destytoja Katuoka ? Kaip vyskta ?

dažniausiai klausinėja žodžiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 10 17, 21:28)
Ateinu zemai nuleidus galva  verysad.gif  naiviai tikejausi, kad sugebesiu pati, bet  doh.gif  Gal kas gali pagelbeti su TT 4 uzdavinio 1 ir 3 klausimu?  Is  veziu ismuse komentaras rasto darbe (nors MRU'ne tai turetu jau nebestebinti) -parasiau: sios trys salygos irodo, kad valstybei A kyla atsakomybe del kareiviu neteiseto sienos perejimo ir bla bla bla... o destytoja parase: sios salygos nieko neirodo, nebent tai, kad plagijuoti lengviau, o kai reikia savo galva dirbti tada jau ne kas.  blink.gif  blink.gif    "plagijuota" nuo Projekto, sudetos isnasos, pakomentuota, susieta su salyga, o cia sast ir su.du ant galvos uzpila! Negi ten niekas nieko nere girdeja apie tai, kad studentas irgi zmogus?  g.gif
Jei kuri galetumet pagelbet, tai rastelkit i az arba i zramint@gmail.com  likciau skoloj sokolada  ax.gif

Parašiau savą nuomonę, bet tai nereiškia, kad įskaitys.
Atsakyti