Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (tęsinys Nr.2)

As ir vaziuosiu 11:20... nu maza ka cool.gif Kai jau MRU nekarta mane isdures yra, tai as gal geriau apsidrausiu biggrin.gif

QUOTE(index @ 2010 10 18, 16:55)
aš to įžanginių nesuprantu, vienas lapas su laikais paskaitų - du tušti.
ar aš apakus jau?

Dar paanalizavau ta tvarkarasti. Tai didziosiom spalvom biggrin.gif Oj, visai man ku ku, raides minty turejau biggrin.gif paskaitos nurodytos, o va mazosios, tai seminarai blink.gif
Ka reiskia spalvos, tai neradau arba nemtau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fanfan: 18 spalio 2010 - 16:58
Masatu taip: kai destytojasper paskutinepaskaita minejo apie pakeista laika, dar pasake, kad bus 331 audit. egzaminas. O paskutinis tvarkarascio variantas rodo, kad bus 201 audit., laikys visi iki vieno, kas pasirinko ir laikas 11.20. O pamenat kaip sukeite TT su ES? Gi irgi niekas nei ispejo, nei pasake. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 10 18, 17:57)
Nea, kai padidini šriftą tada antras lapas nebetuščias, o trečias tuščias ir man (jeigu apie įžangines čia kalbi)

nežinau man vistiek du tušti
pirmam matau tik ES ir TT paskaitas ;/
Atsakyti
Man vienas tuscias. Tiksliau ne visai tuscias, korpusu zemelapio krastas paciam virsuj matos. O per kitus 2 paskaitos. Kazkoks briedas...
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2010 10 18, 18:53)
Taip kaip is tikruju yra, i 11.20 vaziuoti? biggrin.gif
katik paziurejau pasta ir pamaciau, kad man TT darbas neiskaitytas  verysad.gif geriau buciau siandiena nezinojusi, tiek susinervinau, kad skaityt toliau nebegaliu....o ryt du egzai, gal kuri raset 3 rasto darba ir gales pakomentuoti, bet darba vaziuosiu ryt pasiimti, zinau, kad is musu kurso trecia darba daug kam neiskaite, kaip man atsibodo skolos, net galvoju gal pailseti ir studijas nutraukti kol skolas susitvarkysiu, jau turiu dabar 5 egzus ir 2 kursinius, na kursinius parasiau tik apsiginti, o jei dar bus skolu is sios sesijos, tai pragaras, ar cia as viena tokia neprotinga, kazkokia neviltis apeme  verysad.gif

as rasiau..........

P.S. bet nenoriu ne prisimint, iskaite bet referente suklydo psakyti atitinkama rezultata tai spekit kada suzinojau kad tipo jis iskaitytas ?????????? Bet jei reiks padesiu.
Atsakyti
QUOTE(Deimmi @ 2010 10 18, 17:01)
as rasiau..........

P.S. bet nenoriu ne prisimint, iskaite bet referente suklydo psakyti atitinkama rezultata tai spekit kada suzinojau kad tipo jis iskaitytas ?????????? Bet jei reiks padesiu.

Ta referente ten tokia atsiprasant vista! Panasu, kad ji isvis nieko nesugeba!
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 18, 18:01)
Man vienas tuscias. Tiksliau ne visai tuscias, korpusu zemelapio krastas paciam virsuj matos. O per kitus 2 paskaitos. Kazkoks briedas...

nu nesuprantu tada aš nieko,
atsiųskit man pažiūrėt smile.gif

i.deksne@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 18, 19:03)
Ta referente ten tokia atsiprasant vista! Panasu, kad ji isvis nieko nesugeba!

ne tas zodis, vaiku darzas kazkoks toks jausmas kad cia malalietkos mokosi ir nieko daugiau neveikia tik kada jiem panorejus visi atvaziuos ir panasiai, o kas man kelione apmokes is klaipedos m per jos ziopluma, kai turesiu varyt papildomai.......... ka ieskini reik mru atzvilgiu rasyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimmi @ 2010 10 18, 16:09)
ne tas zodis, vaiku darzas kazkoks toks jausmas kad cia malalietkos mokosi ir nieko daugiau neveikia tik kada jiem panorejus visi atvaziuos ir panasiai, o kas man kelione apmokes is klaipedos m per jos ziopluma, kai turesiu varyt papildomai.......... ka ieskini reik mru atzvilgiu rasyt lotuliukas.gif

nu rimtai nesamone, kad per ja neiti egzo laikyt...gerai butu kad ir man ne ta rezultata butu parasiusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2010 10 18, 19:21)
nu rimtai nesamone, kad per ja neiti egzo laikyt...gerai butu kad ir man ne ta rezultata butu parasiusi  biggrin.gif

mhm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2010 10 18, 17:53)
Taip kaip is tikruju yra, i 11.20 vaziuoti? biggrin.gif
katik paziurejau pasta ir pamaciau, kad man TT darbas neiskaitytas  verysad.gif geriau buciau siandiena nezinojusi, tiek susinervinau, kad skaityt toliau nebegaliu....o ryt du egzai, gal kuri raset 3 rasto darba ir gales pakomentuoti, bet darba vaziuosiu ryt pasiimti, zinau, kad is musu kurso trecia darba daug kam neiskaite, kaip man atsibodo skolos, net galvoju gal pailseti ir studijas nutraukti kol skolas susitvarkysiu, jau turiu dabar 5 egzus ir 2 kursinius, na kursinius parasiau tik apsiginti, o jei dar bus skolu is sios sesijos, tai pragaras, ar cia as viena tokia neprotinga, kazkokia neviltis apeme  verysad.gif

Tu 5 skolas o as dar daugiau turiu ju verysad.gif doh.gif ir cia vis per tyngejima doh.gif vaziuoju ketvirtadieni laikytis BT , tikiuosi pasiseks ishsitaisyti skola, siandien tepradejau mokytis verysad.gif doh.gif
Atsakyti
[quote=saliutas,2010 10 18, 16:31]
Tu 5 skolas o as dar daugiau turiu ju verysad.gif doh.gif ir cia vis per tyngejima doh.gif vaziuoju ketvirtadieni laikytis BT , tikiuosi pasiseks ishsitaisyti skola, siandien tepradejau mokytis verysad.gif doh.gif
[/quas ir turiu is BT skola, du kartus laikiau ir neislaikiau. Irgi tingine biggrin.gif o ir laiko to nera, o svarbiausia noro. As BT atidejau, nors dabar teks viska per nauja skaityt, kai paskutini karta laikiau sutikau tokia viena pana, ji ejo laikyt spec. dalies, tai sako BT bendraja laike 8 kartus blink.gif ir paskutini karta gavo 9, matyt atmintinai jau viska iskale po tiek kartu laikymo, tikiuosi manes tas nelaukia blink.gif
Atsakyti