Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (tęsinys Nr.2)

QUOTE(Arija2003 @ 2010 10 18, 18:47)
ir turiu is BT skola, du kartus laikiau ir neislaikiau. Irgi tingine  biggrin.gif o ir laiko to nera, o svarbiausia noro. As BT atidejau, nors dabar teks viska per nauja skaityt, kai paskutini karta laikiau sutikau tokia viena pana, ji ejo laikyt spec. dalies, tai sako BT bendraja laike 8 kartus  blink.gif ir paskutini karta gavo 9, matyt atmintinai jau viska iskale po tiek kartu laikymo, tikiuosi manes tas nelaukia  blink.gif

eiktit sau, 8 kartus laikyt doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
aš du laikiau.
nereik skiatyt konspektų, reik susikaupt ir perskaityt abi knygas, perskaičiau abi per tris dienas, nes degė terminai jau man biggrin.gif
ir 8 gavau. Nes ten daug pvz, visai kitas mokslas nei iš konspektų kur tik sutraukti pagrindiniai faktai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 18 spalio 2010 - 17:55
QUOTE(index @ 2010 10 18, 18:54)
eiktit sau, 8 kartus laikyt  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
aš du laikiau.
nereik skiatyt konspektų, reik susikaupt ir perskaityt abi knygas, perskaičiau abi per tris dienas, nes degė terminai jau man biggrin.gif
ir 8 gavau. Nes ten daug pvz, visai kitas mokslas nei iš konspektų kur tik sutraukti pagrindiniai faktai.

Tai gal ir knygas skaitė, bet kažkas vis nesiseka. Gal dėstytojas koks per daug reikalauja. O be to lengva tau sakyti, kai su teise dirbi ir viskas tau daug lengviau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 10 18, 17:06)
Tai gal ir knygas skaitė, bet kažkas vis nesiseka. Gal dėstytojas koks per daug reikalauja. O be to lengva tau sakyti, kai su teise dirbi ir viskas tau daug lengviau  rolleyes.gif

tai ta panele ir sake, kad mokosi is Pesliako abieju knygu, matyt na po karta jas perskaite biggrin.gif
as ir ieskojau ju nusipirkti, kazkaip norejosi pigiau, bet jauciu reiks pirkti naujas, nes neradau, ir teks kalti, o dar zadejau baudziamosios valstybini laikyt, bet dabar nei nezinau ka reiks pasirinkti g.gif
Skaitau ta aplinkosaugos teise, toks jausmas, kad kokia geologija biggrin.gif , matyt ne ka ismoksiu, gal istatymai per egza pagelbes, jei sake galima atsinesti ka norim, o gal konpsektus galima nestis, butu zinoma neblogai thumbup.gif
Atsakyti
merginos gal galite pakomentuoti darbo teises egzamino klausimus kas laiket pas Maciulaiti ?
Atsakyti
As BT islaikiau is pirmo karto, gavau 8. Bet ruosiausi tikrai saziningai ir ilgai, perskaiciau kelis kartus abudu Piesliako vadovelius.
Atsakyti
o as galvojau kad as cia viena tokia du kartus BT laikiau ir neislaikiau, matyt todel kad is el. mokymosi mokinausi, pagailejau knygas nusipirkti tongue.gif
Atsakyti
[quote=Arija2003,2010 10 18, 18:47]
[quote=saliutas,2010 10 18, 16:31]
Tu 5 skolas o as dar daugiau turiu ju verysad.gif doh.gif ir cia vis per tyngejima doh.gif vaziuoju ketvirtadieni laikytis BT , tikiuosi pasiseks ishsitaisyti skola, siandien tepradejau mokytis verysad.gif doh.gif
[/quas ir turiu is BT skola, du kartus laikiau ir neislaikiau. Irgi tingine biggrin.gif o ir laiko to nera, o svarbiausia noro. As BT atidejau, nors dabar teks viska per nauja skaityt, kai paskutini karta laikiau sutikau tokia viena pana, ji ejo laikyt spec. dalies, tai sako BT bendraja laike 8 kartus blink.gif ir paskutini karta gavo 9, matyt atmintinai jau viska iskale po tiek kartu laikymo, tikiuosi manes tas nelaukia blink.gif
[/quote]
O siaubas , o as jau nusteikus buvau , kad turiu islaikyti doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 10 18, 19:06)
Tai gal ir knygas skaitė, bet kažkas vis nesiseka. Gal dėstytojas koks per daug reikalauja. O be to lengva tau sakyti, kai su teise dirbi ir viskas tau daug lengviau  rolleyes.gif

reikalas tas kad dirbu su civiline, ir bylų tikrai nenagrinėju, tiesiog nukreipiu dokumentus, tai yra techninis darbas nereikalaujantis didelio teisinių žinių bagažo, jei apskritai jo reikalaujantis. Tai tas apsoliučiai nepalengvino.

jei gavo 9 vadinasi išmokti galima, Tikiu, kad tą padaryt galima ir anksčiau nei aštuntas kartas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(cuoliukė @ 2010 10 18, 19:31)
o as galvojau kad as cia viena tokia  du kartus BT laikiau  ir neislaikiau, matyt  todel kad is el.  mokymosi mokinausi, pagailejau knygas nusipirkti tongue.gif

aš radau bibliotekoj abi, neteko pirkt. Nes šiaip brangios jos doh.gif
Atsakyti
Merginos O pas ka laikete BT?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliutas: 18 spalio 2010 - 18:39
QUOTE(saliutas @ 2010 10 18, 17:38)

As pas Tomas Gevenys ar Gaivenys neatsimenu gerai
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 10 18, 19:38)

aš pas Girdenį