QUOTE(index @ 2010 10 19, 00:49)
o aš žinok uždavinius pradėjau jo žiūrėt, ir pagal LAT nutartis susiradau ir analizuoju. O jei tiksliau tai esmę tinkančią sprendimui kopijuoju į lapus.

jei pačiai reiks spręst bus raguva, bet gal papuls iš jo duodų. Kažkuri sakė buvo su šiltnamiais, pas jį pvz vienas kaip tik toks pats yra.
Žodžiu visos SM moksliukės sėdėm į vieną eilę

o bendras paštas toks visai nieko daiktas
konspektai, informacija
jei reiks prisijungimu tai rašyk.
Papildyta:
saliutas.
nebijok.
Gerai, kad knyga įdomi, lengviau atsiminsi. Tu atidžiau perskaityk tuos pvz iš bylų, kurių nemažai yra knygoj, nes man pvz. papuolė kaip tik toks iš knygos apie vyrą kuris pavogė paveikslus ir brolio parašė pasaugot. Tai viską ir parašiau kaip knygoj skaičioj. Ir teorinis buvo iš knygos. Apie narkomanus. Pradžioj visada pradėk nuo abiprėžimų, jei kalba uždavino apie sunkų sveikatos sužalojimą, tai ir rašyk viską ką apie tai žinai, tada pereik prie veikos kvalifikavimo ir jos apibūdinimo, na o gale kažkokias išvadas padaryk. Ir dar perskaityt tuos pvz uždavinių, jei neturi atsiųsiu, pasidarys aiškiau, matysi kaip ką reik sudėliot. Nors iš esmės, svarbiausia teisingai kvalifikuoti veiką.

jei pačiai reiks spręst bus raguva, bet gal papuls iš jo duodų. Kažkuri sakė buvo su šiltnamiais, pas jį pvz vienas kaip tik toks pats yra.
Žodžiu visos SM moksliukės sėdėm į vieną eilę

o bendras paštas toks visai nieko daiktas
konspektai, informacija

jei reiks prisijungimu tai rašyk.
Papildyta:
saliutas.
nebijok.

Prasau atsiusti uzdaviniu pavizdukus gintaremurzaite@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(sandrute22 @ 2010 10 19, 10:14)
Ten reikia butinai aptarti dalyka, subjektus, pacia veika ir t.t. Galima kad ir apie kiūkviena rasyti is naujos eilutes (as taip darau). Susirask BT katedros tinklapy skaidres, skirtas spec daliai mokytis, grynai tokia struktura, kaip jose analizuojama kazkokia veika, ir reikia spresti:) Ir visais LATo nutarimais, straipsniais (manau, kad issiunciau tau juos).
Prasau dar karta atsiusti gintaremurzaite@gmail.com

Papildyta:
Oi merginos man jus laai daug vilties ikvepete , ant kelio uzvedete