Įkraunama...
Įkraunama...

Dog Stories naminių gyvūnėlių konkursas

QUOTE(Rustė @ 2010 11 05, 13:11)
kuri narė turi daugiau pažįstamų forume

kuri narė turi daugiausia pažįstamų forume ir kažkas už jos darbą balsuoja tik dėl pažįstamumo, tai balsuoja jau ir dabar....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 05 lapkričio 2010 - 23:46
smile.gif+2010 11 05, 23:16-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 11 05, 23:16)
kuri narė turi daugiausia pažįstamų forume ir kažkas už jos darbą balsuoja tik dėl pažįstamumo, tai balsuoja jau ir dabar....

tiesa, bet čia lieka ir jos pačios sąžinei, kad nesąžiningu keliu bando laimėti...
man asmeniškai tai nebūtų malonu, kad kažkas nubalsuotų už mano foto, nepaisant kokybės, temos atlikimo, o tik dėl to, kad pažino...

bet..visokių narių yra, ir sąžinė kiekvieno irgi tokia, kokią kiekvienas turi...ir aš to nepakeisiu.

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 11 06, 00:52)
tiesa, bet čia lieka ir jos pačios sąžinei, kad nesąžiningu keliu bando laimėti...

nu koks čia nesąžiningas kelias turėt pažįstamų? Tai tada sm reik draust, kad žmonės susipažintų.:]]] Balsuot už pažįstamą gi gali nebūtinai tik tam pažįstamam paprašius. Nekalbu apie jokį konkretų atvejį, šiaip tik...labos gal jau. :]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 06 lapkričio 2010 - 00:15
QUOTE(Rustė @ 2010 11 05, 23:52)
man asmeniškai tai nebūtų malonu, kad kažkas nubalsuotų už mano foto, nepaisant kokybės, temos atlikimo, o tik dėl to, kad pažino...

kas nesąžiningo pažįstamų turėt? lotuliukas.gif jūsų pačios dvynius jau seniai visi atpažįsta, bet ar atseksit ar balsavo dėl to ar dėl ko kito? kažin.
taip kad šiuo atveju buvo elementarus dvigubų standartų taikymas.
jei moderatorėms trūksta veiklos - galėtų patikrinti visas konkursų dalyves, kurios paklaustos tasakė "taip, dalyvauju" - tikrai daugiau nei pusė dingtų.
taisyklės turėtų būti taikomos visiems, o ne kada patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 06 lapkričio 2010 - 08:36
O kada rezultatai? Nes dabar dvi datos g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 11 06, 12:20)
O kada rezultatai?  Nes dabar dvi datos g.gif  smile.gif

Pagal viską balsuot turėtų būt galima iki 11 07d. 23.59val. g.gif
Papildyta:
Nors tiksliai, gi vėl dvi datos biggrin.gif
Atsakyti
kur dvi datos? aš tai matau kad rašo iki 7,tai jau šiandien po vidurnakčio bus.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 11 06, 12:30)
kur dvi datos? aš tai matau kad rašo iki 7,tai jau šiandien po vidurnakčio bus.

čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ende: 06 lapkričio 2010 - 12:34
QUOTE(Ende @ 2010 11 06, 11:33)

aaa neatkreipiau dėmesio.
nu pamatysim, jei nebus šiąnakt,bus ryt... nebedaug laukt bigsmile.gif
Atsakyti
taigi dažnai rašo dvi datas, vieną žinantiems forumo skaičiavimo subtilybes, kitą - ne. turėtų manau dar rytoj galima būti balsuoti.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 11 05, 12:26)
būtent. o minėtu atveju kaip supratau parašė kad dalyvauja apskritai, o ne su kuria foto.

bet supranti, jei ji nepasakytų, kad dalyvauja, jos temų draugės nelėktų galbūt iš viso į konkursč ieškoti jos foto ir pabalsuoti. Gal didelė jų dalis niekada neateina ir nebalsuoja? manau, kad čia yra šaknys smile.gif

žinau ne vieną narį, kuris mėgstamas ir tikrai labai daug kas už jį balsuotų, bet jis tieksiog įdeda foto ir nesigiria temose, kad dalyvauja, na ir nelaimėdavo, netgi labai mažai surinkdavo, nes foto būdavo nenokybiškos. Taigi manau, kad apsiskelbimas, jog dalyvauja lemia daug. O kad lauke per meetus pasisakys, tai ką gi gali padaryti? nepagautas - ne vagis. Na nebent galima 3 laimėjusias vietas truputį peržvelgti, patikrinti ar nesubalsavo visa tos dalyvės tema mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 06 lapkričio 2010 - 15:55
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 06 lapkričio 2010 - 17:26