QUOTE(Rustė @ 2010 11 06, 19:23)
dabartinio konkurso foto irgi pašalinu, nugis kaip drįstu dalyvauti, kai mano vaikus pažino ir pabalsavo dėl to, kad jie mano...
Ruste, kalba (mano) ne apie tai, kad kažkas vaikus atpažįsta, o kad vieno viešo pasakymo atveju ji yra šalinama pritaikius taisyklę, o kito ne, nereikia dramatiškai visko išvertinėt į kitą puse, nes nė kiek sąžiningiau neatrodo. Visos čia mes dramatizuot mokam ir ne jūsų vienos vaikus atpažįsta. Kalba, nors ir nelabai pastebėjau, kad dažnai sutarčiau su l'eau, bet vis tik apie nevienodą tos taisyklės taikymą. Vieniem griežtesnį, kitiem atlaidesnį.
Konkretizuojant skaičiais, dabar konkurse yra 157 (na turbūt buvo 158)foto, tai jei kažkas pasako, kad dalyvauja reiškia žino, kad tame konkurse yra viena iš 157 (158) -ių. Anuo atveju viešai buvo pasakyta, kad viena iš pirmų trijų kabančių konkurse. Kur plika akim žiūrint atrodo labiau pažeistas anonimiškumas? Aišku lengva nukreipinėt kalbą į "oi nebedalyvausiu, ką daryt, kad pažino", bet kalba tai ne apie tai, o apie vienodą taisyklių taikymą. Pirmu atveju ji buvo pritaikyta, antru tyliai mandagiai nutylėta...būčiau tiesą sakant ir toliau patylėjus, jei ne tos kalbos apie "sąžinės reikalus"...
O šiaip, kai SM prisimins, kad turi forumą gal tegu vis tik pasvarsto apie tą anonimiškumo logiškumą ir absurdiškumą. Nes gaunas, kad ir taip pažįstam, bet gaudom kas garsiai pasakys ir baudžiam...arba ne.
QUOTE(Rustė @ 2010 11 06, 20:02)
dalyvausiu, bet taip, kad manęs nepažins, tada negalės kaltinti, kad apeinu taisykles
Ruste, bet mano minėtu atveju, tai faktas... apeita ne pačiu dalyvavimu ir ne kad kažkas atpažino, o kad apie tai pasakius temoj nepašalinai, kaip padarei su pastarosios narės foto. ;] Tikrai nieko asmeniško, tiesiog su ta teisybe vieniems ir kitiems ne visai viskas vienodai gavos...;]