Įkraunama...
Įkraunama...

Dog Stories naminių gyvūnėlių konkursas

Aš irgi nepastebėjau foto su Rustės dvynukais... hihihi.gif Anam konkurse tai užmačiau, o čia kažkaip nea... ax.gif
Atsakyti
Gaila, Ruste, tos foto, labai miela buvo ir pavadinimas siltas. Nebalsavau uz ja, bet buvo viena is tu svarstytinu del balso davimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 11 06, 19:23)
dabartinio konkurso foto irgi pašalinu, nugis kaip drįstu dalyvauti, kai mano vaikus pažino ir pabalsavo dėl to, kad jie mano...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ruste, kalba (mano) ne apie tai, kad kažkas vaikus atpažįsta, o kad vieno viešo pasakymo atveju ji yra šalinama pritaikius taisyklę, o kito ne, nereikia dramatiškai visko išvertinėt į kitą puse, nes nė kiek sąžiningiau neatrodo. Visos čia mes dramatizuot mokam ir ne jūsų vienos vaikus atpažįsta. Kalba, nors ir nelabai pastebėjau, kad dažnai sutarčiau su l'eau, bet vis tik apie nevienodą tos taisyklės taikymą. Vieniem griežtesnį, kitiem atlaidesnį.
Konkretizuojant skaičiais, dabar konkurse yra 157 (na turbūt buvo 158)foto, tai jei kažkas pasako, kad dalyvauja reiškia žino, kad tame konkurse yra viena iš 157 (158) -ių. Anuo atveju viešai buvo pasakyta, kad viena iš pirmų trijų kabančių konkurse. Kur plika akim žiūrint atrodo labiau pažeistas anonimiškumas? Aišku lengva nukreipinėt kalbą į "oi nebedalyvausiu, ką daryt, kad pažino", bet kalba tai ne apie tai, o apie vienodą taisyklių taikymą. Pirmu atveju ji buvo pritaikyta, antru tyliai mandagiai nutylėta...būčiau tiesą sakant ir toliau patylėjus, jei ne tos kalbos apie "sąžinės reikalus"...
O šiaip, kai SM prisimins, kad turi forumą gal tegu vis tik pasvarsto apie tą anonimiškumo logiškumą ir absurdiškumą. Nes gaunas, kad ir taip pažįstam, bet gaudom kas garsiai pasakys ir baudžiam...arba ne.

QUOTE(Rustė @ 2010 11 06, 20:02)
dalyvausiu, bet taip, kad manęs nepažins, tada negalės kaltinti, kad apeinu taisykles wink.gif

Ruste, bet mano minėtu atveju, tai faktas... apeita ne pačiu dalyvavimu ir ne kad kažkas atpažino, o kad apie tai pasakius temoj nepašalinai, kaip padarei su pastarosios narės foto. ;] Tikrai nieko asmeniško, tiesiog su ta teisybe vieniems ir kitiems ne visai viskas vienodai gavos...;]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 06 lapkričio 2010 - 21:26
hi:) , bet juk puikiai žinote, kad tos foto keičiasi vietomis. Nekabėjo Rustės dvynių foto visą laiką toje pačioje vietoje. Ir, matyt, Rustės tuo metu, kai ponia l'eau stengėsi pašalinti jos foto iš konkurso, net nebuvo forume ir ji nematė iš karto, kas čia vyko.

O dėl anonimiškumo: iš vienos pusės absurdas, iš kitos pusės vis tik pasiteisina, manau. Tikrai taip, etatinės šios temos dalyvės atpažįsta daugumos foto autores, bet gi kiek yra tokių, kurios nesėdi čia ištisai ir neatpažįsta?
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 11 06, 21:50)
bet gi kiek yra tokių, kurios nesėdi čia ištisai ir neatpažįsta?

manau gerokai daugiau nei pažįstančių.
Atsakyti
blyn, tiek laiko Sm ir nežinau kaip Rustės dvyniai atrodo... bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 11 06, 22:02)
manau gerokai daugiau nei pažįstančių.

QUOTE(Isila @ 2010 11 06, 22:32)
blyn, tiek laiko Sm ir nežinau kaip Rustės dvyniai atrodo...  bigsmile.gif  doh.gif

Vat ką ir sakau...
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 11 06, 23:34)
Vat ką ir sakau...

Nu aš ir balsuoju visada ir skaitau šitą temą, bet labai retai ką pažįstu. Visų pirma nesu suinteresuota įsiminti nikus ir jų vardus, nes balsuoju už foto, ne už autorių. O antra, jų tiek daug, kad tikrai sunku atsekti kas kus vien iš pasisakymų.
Atsakyti
smile.gif+2010 11 06, 21:05-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 11 06, 21:05)
Ruste, bet mano minėtu atveju, tai faktas... apeita ne pačiu dalyvavimu ir ne kad kažkas atpažino, o kad apie tai pasakius temoj nepašalinai, kaip padarei su pastarosios narės foto. ;] Tikrai nieko asmeniško, tiesiog su ta teisybe vieniems ir kitiems ne visai viskas vienodai gavos...;]

QUOTE(HappyAngel @ 2010 11 06, 21:50)
hi:) , bet juk puikiai žinote, kad tos foto keičiasi vietomis. Nekabėjo Rustės dvynių foto visą laiką toje pačioje vietoje. Ir, matyt, Rustės tuo metu, kai ponia l'eau stengėsi pašalinti jos foto iš konkurso, net nebuvo forume ir ji nematė iš karto, kas čia vyko.

visiškai teisingai, tada kaip perskaičiau komentarus temoje, foto buvo kitoje vietoje, ir nesupratau kas buvo norėta pasakyti. jei jau kažkam mano vaikų foto būtų užkliuvusi, ir norėta taisykle pasinaudojus mano foto pašalinti dėl asmeninių paskatų, pašalinčiau savo išduotą foto ramiai ir nesigailėdama, tikrai nesidraskyčiau čia dėl to, juk bus kitų konkursų, kur tikrai spėsiu sudalyvauti.(gulėjau su dukra po reanimacijos ligoninėje su plaučių uždegimu, soris, bet ne forumas tada galvoje buvo, nuotraukas tvirtinau telefonu pasijungus, temos peržiūrėti nebuvo nei laiko, nei techninių galimybių, grįžus tik radau viska)

tik iš vėlesnio Happy Angel pasakojimo supratau kokia situacija susidariusi buvo. nes foto pasikeičia gana greitai, ir jei nesutapo laikas pasijungimo, dažnai situacija susidaro tokia, kad neaišku apie ką kalbame.

pašalintosios foto autorė nei kiek nepergyvena, kad taip nutiko, sakosi bus atsargesnė kitam kartui ir tiek...o čia tokia istorija išsirutuliojo, kad atrodytų baisus nusikaltimas, kad kažkas išsidavė, o dar baisesnis, kad pašalinom foto...

Atsakyti
Ir aš čia pasiskaitau, nuotraukas pažiūriu, balsuoju, bet niekada nesistengiu įžvelgt kuri nuotrauka kurios. Nu, tiesą sakant neįdomu man tai, nei kiek netrikdytų jei autorius nebūtų skelbiamas net ir po to, kai paaiškėja laimėjusios foto.

Ir jau visiškai būtų neįdomu, jei žinant daugelio norą gauti kuo daugiau balsų, agitacijos balsuoti už tam tikrą nuotrauką, laisvai vyktų skersai, išilgai, o paskui laimėtų aktyviausios reklaminės kampanijos taikiniu buvusi nuotrauka.
Tada jau tikrai nebebalsuočiau čia iš vis, nes balsų gausa neatspindėtų jokios balsuojančių nuomonės apie nuotrauką , tik kandidatų socialinių kontaktų gausą bei investicijų reklaminei kampanijai dydį, o tokių rinkimų per akis ir gyvenime.

Tada ne vienos tikrai puikios nuotraukos autorė (nereklamavusi nuotraukos ir neprašiusi balsų), galėtų džiaugtis nebent tuo, kad tie keli balsiukai, kurie kliuvo, tikrai yra tikrųjų nuotraukos, o ne jos autoriaus gerbėjų. Užtai galėtume sveikinti ir dalinti balionus nugalėtojoms *mamyytytėms*, mamuSIUkams, ♂utitutėms♂, karštmamytėms, mamkatytėms ir panašioms aktyvioms dalyvėms

P.s. Mano išvardintų nikų sutapimas su realiai egzistuojančiais yra atsitiktinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 06 lapkričio 2010 - 23:28
QUOTE(HappyAngel @ 2010 11 06, 22:50)
hi:) , bet juk puikiai žinote, kad tos foto keičiasi vietomis. Nekabėjo Rustės dvynių foto visą laiką toje pačioje vietoje.

Žinau ir taip pat puikiai žinau, kad po ano parašymo ten niekas nesikeitė dar bent kelias valandas. Manau ir iš jūsų ne viena tai žinote. Beje tai įrodo ir jūsų žinutė, nes aš čia rašomose žinutėse nekalbėjau, kad tai buvo Rustės dvynių foto, rašiau "moderatorės".
Gal tiesiog nustojam vienos kitom makaronus kabint, a...? Ne nu...nesąmonės gaunas gi.
Atsakyti
smile.gif+2010 11 06, 23:34-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 11 06, 23:34)
Žinau ir taip pat puikiai žinau, kad po ano parašymo ten niekas nesikeitė dar bent kelias valandas. Manau ir iš jūsų ne viena tai žinote. Beje tai įrodo ir jūsų žinutė, nes aš čia rašomose žinutėse nekalbėjau, kad tai buvo Rustės dvynių foto, rašiau "moderatorės".
Gal tiesiog nustojam vienos kitom makaronus kabint, a...? Ne nu...nesąmonės gaunas gi.

Taigi ponia l'eau rašė (tikslios citatos dabar neieškosiu, vėlu jau), kad labai juokinga būtų, jei moderatorė pati sau apdovanojimą įsiteiktų. O kas teikia apdovanojimus (medalius į profilį sega) laimėtojoms? Fotokonkursų kuratorė. O ji kas? Rustė. Nereikia būti genijumi, kad suprasti, apie ką l'eau kalbėjo (juolab kad ir čia va labai aiškiai pabrėžė, jog Rustės dvynius visi jau atpažįsta. kažkaip laaaabai abejoju, ar ji atpažintų kitų moderatorių vaikus).
Atsakyti