Įkraunama...
Įkraunama...

Dog Stories naminių gyvūnėlių konkursas

QUOTE(baltė @ 2010 11 08, 10:05)
Bet man apskritai toks klausimas iškilo, na, kuom pvz. skiriasi šių nuotraukų stilius ir esmė (kūdikis plius šuo arba katė ant sofos arba ant lovos arba ant grindų), kad vienos iš jų gavo nulį (vieną) balsą, o kitos surinko -niolika???

biggrin.gif ar tikrai vis dar kyla kl..

QUOTE(wwwtania @ 2010 11 08, 10:39)
Na esi teisi kai rasiau net nepagalvojau... po to jau kazkaip susimasciau norejau pataisyt zinute, bet nesigavo  blush2.gif na bet kita karta busiu atsargesne ir atidesne  blush2.gif

p.s. beje tas medis tai cia graikiskas riesutas  mirksiukas.gif

svarbu kitą kart žinosi 4u.gif
va ir paslaptingas medis išaiškintas 4u.gif

QUOTE(Keit @ 2010 11 08, 11:04)
Coxe, išties įdomus augintinis. Koks čia paukštis ir iš kur atsirado?

galvojau, kad čia šarka blush2.gif doh.gif

QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 11 08, 12:08)
Sveikinam nugaletojus 4u.gif  4u.gif  4u.gif
user posted image
Labai aciu kas balsavo uz musu nuotrauka 4u.gif

faina tavo foto, taip vaiks žiūri į tuos katinukus biggrin.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2010 11 08, 13:21)
bigsmile.gif atspejau,kad foto daryta ne  man tai zuvis kazkaip visai prie gyvunu nepriskiriama blush2.gif
a tai prie ko, prie maisto? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 08 lapkričio 2010 - 14:26
QUOTE(grange @ 2010 11 08, 14:26)

a tai prie ko, prie maisto?  biggrin.gif

tongue.gif
Atsakyti
wwwtania, iš tiesų liuksinė nuotrauka. thumbup.gif
Ir vistik ne bananas... Bet graikiškas riešutas jau arčiau egzotikos smile.gif

Apsimelavau, taigi ir aš už antrą vietą balsavau... o sakiau nėra mano balsų tarp favoritų... rolleyes.gif Ir Yell nuotrauka patiko, nežinau kuo užkabino, katytės arba katinėlio elgesys toks įtikinantis, atrodo atims kasnelį iš vaiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 08, 11:54)
antra, hi, rašyk adresą, kiaušiniai -Tavo

biggrin.gif Baik tu. Pasidalinkit su vaikais. O už kabliuko, kad ir kaip norėtųsi man jį "prirašyti" aš neužkibau. Jaučiuos pakankamai savarankiška, kad tam tikras situacijas įvertinčiau pati. Tiesiog atkabinkit nuo manęs savo pačių man primestą kabliuką. Taika, papūgos, pomidorai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 11 08, 15:33)
Ir vistik ne bananas... Bet graikiškas riešutas jau arčiau egzotikos smile.gif

Kuo puikiausia graikiniai rešutai auga LT

Aciu balsavusiems uz 5 skirtumus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu pirmoji vieta daryta profesionales visiškai neatitinkanti temos. Ir kur ten linksmumas, kur netikėtumas? Eilinė foto vaikas plius gyvūnai. Taigi mano pastabos eilinį kart pasitvirtina, kad laimi ne tai kas atitinka reikalavimus, o tai kas sugeba nufotografuoti profesionaliau.
Atsakyti
QUOTE(FaR-OuTeR @ 2010 11 08, 17:18)
Sveikinu pirmoji vieta daryta profesionales visiškai neatitinkanti temos.

Jums pasirodė taip, tačiau balsavusiai daugumai kitaip, tokia jau forumo narių valia. Arba sugebi ją priimt arba ne.
Atsakyti
ačiū, Cukraus pudra, 4u.gif

Atsakyti
4u.gif sveikinimai visiems nugalėtojams.
Atsakyti
wub.gif
aciu kas balsavo uz mus 4u.gif
Atsakyti
Padėkosiu ir aš už balsus ir simpatijas mūsu nuotraukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tądien (prieš keletą metų) gryžau laaabai nusivyluisi, nes poros nenuoramų vaikučių ir keturių kačiukų nesugebėjau suvaldyti ir tryniau vieną po kitos nuotraukas.... iš n kadrų tik vieną nuotrauką pasilikau doh.gif , bet visdėlto buvo verta thumbup.gif

Dar kartą ačiū už įvertinimą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2010 11 08, 11:39)
Na o apie nuotrauka

nuoširdūs sveikinimai 4u.gif puiki nuotrauka, puikus kadras, nuotaika, viskas thumbup.gif manau verčiausia pirmos vietos 4u.gif
Atsakyti