Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

As lygiai uz savaites skrendu pas ji wub.gif turiu daug darbo iki tol, tai labai nepergyvenu, nera kada liudeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2010 11 16, 12:36)
As lygiai uz savaites skrendu pas ji  wub.gif turiu daug darbo iki tol, tai labai nepergyvenu, nera kada liudeti  biggrin.gif

Taaaip, tą savaitę yra krūvos darbų darbe, namie ir grožiui tongue.gif Na, kai aš galvojau, kad turiu savaitę, tai visi mažieji darbai buvo likę padaryti. O sukrauti jie taip miniatiūriškai po darbo kiekvieną vakarą. Ir štai, savaitę ankščiau grįžo wub.gif Staigmena! wub.gif Ir visus darbukus reikėjo persikelt į porą dienų. Ir pasidariau bigsmile.gif
Ir kiek laiko būsit pas mylimąjį? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra A.: 16 lapkričio 2010 - 12:28
QUOTE(Indra A. @ 2010 11 16, 12:28)
Taaaip, tą savaitę yra krūvos darbų darbe, namie ir grožiui  tongue.gif Na, kai aš galvojau, kad turiu savaitę, tai visi mažieji darbai buvo likę padaryti. O sukrauti jie taip miniatiūriškai po darbo kiekvieną vakarą. Ir štai, savaitę ankščiau grįžo  wub.gif Staigmena! wub.gif  Ir visus darbukus reikėjo persikelt į porą dienų. Ir pasidariau bigsmile.gif
Ir kiek laiko būsit pas mylimąjį? wub.gif

Busiu 12 dieneliu. O paskui skrendam su mergaitem pas ji Kaledom. Bus jau antros Kaledos kartu wub.gif
Atsakyti
Siuo metu esu pas SV uzsienyje. Viesiu pas ji jau kelios dienos. Sekmadieni reikes skrist namo, bet dabar taip geraaa.... kokie mes laimingi wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2010 11 16, 20:38)
Busiu 12 dieneliu. O paskui skrendam su mergaitem pas ji Kaledom. Bus jau antros Kaledos kartu wub.gif

QUOTE(mazzootia @ 2010 11 17, 17:09)
Siuo metu esu pas SV uzsienyje. Viesiu pas ji jau kelios dienos. Sekmadieni reikes skrist namo, bet dabar taip geraaa.... kokie mes laimingi  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kaip gražu skaityt tokius šiltus pasisakymus wub.gif Džiaugiuosi už jus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2010 11 17, 16:09)
Siuo metu esu pas SV uzsienyje. Viesiu pas ji jau kelios dienos. Sekmadieni reikes skrist namo, bet dabar taip geraaa.... kokie mes laimingi  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Sekmes jums ir laimingai pasibukit kartu wub.gif
Atsakyti
jungiuosi prie jusu mano mb taip pat dirba uzsienyle cia buna tik kas pora men ir to tik 2-3 savaites. atrodo pripratau prie tokio gyvenimo bet dabar riejames kaip suo su kate paskutiniu metu ir nebesuprantu kas darosi
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 11 18, 16:54)
jungiuosi prie jusu mano mb taip pat dirba uzsienyle cia buna tik kas pora men ir to tik 2-3 savaites. atrodo pripratau prie tokio gyvenimo bet dabar riejames kaip suo su kate paskutiniu metu ir nebesuprantu kas darosi

o kokios pagrindine nesutarimu priezastys ? Ar pykstates susitike, ar per atstuma ? g.gif Na, mane atstumas irgi neigiamai veikia. Greiciau prarandu kantrybe, kartais pasidarau irzli su vaikais, uzmetu kokia replika MB. O jis tai toks kantrybes kalnas... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2010 11 18, 20:35)
o kokios pagrindine nesutarimu priezastys ? Ar pykstates susitike, ar per atstuma ? g.gif Na, mane atstumas irgi neigiamai veikia. Greiciau prarandu kantrybe, kartais pasidarau irzli su vaikais, uzmetu kokia replika MB. O jis tai toks kantrybes kalnas... wub.gif

kai namuose mes sutariam idealiai wub.gif
pykstames nes jis nori mane laikyt uzdaryta narvelyje kaip kanarele
Atsakyti
aciu, merginos, uz grazius zodzius smile.gif dienos lekia kaip vejas...jau poryt skrendu namo, net nenoriu pagalvot...

QUOTE(Januse @ 2010 11 18, 20:45)
kai namuose mes sutariam idealiai  wub.gif
pykstames nes jis nori mane laikyt uzdaryta narvelyje kaip kanarele

na turi suprasti ir ji, juk jis ten kazkur toli isvaziaves, negali taves matyti...pasiilgsta. Galbut net normaliai negali gyventi, jeigu kazkur dirba tarkim ne mieste (sunku komentuoti nezinant) , taciau jis nervuojasi, nes taves galbut pavydi ir bijo. Na manau supratai, ka turejau omenyje. Tiesiog gal problemos sprendima rastumet jeigu kaip sakoma uzsitarnautum jo besalygiska pasitikejima? As daug laiko irgi kankinausi, kol MV pagaliau eme manimi pasitiketi visapusiskai. Ir kiekviena savo zingsni jam turedavau pasakyti ir pasitarti ar eiti, ar neiti. Gal kvailai skamba, bet tai veikia. smile.gif na cia tik siaip mano pamastymai wink.gif ir beje, sveika atvykusi i musu bureli. Dziaugsmo cia nedaug, bet visoms kartu laukti smagiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2010 11 19, 12:18)
aciu, merginos, uz grazius zodzius smile.gif dienos lekia kaip vejas...jau poryt skrendu namo, net nenoriu pagalvot...
na turi suprasti ir ji, juk jis ten kazkur toli isvaziaves, negali taves matyti...pasiilgsta. Galbut net normaliai negali gyventi, jeigu kazkur dirba tarkim ne mieste (sunku komentuoti nezinant) ,  taciau jis nervuojasi, nes taves galbut pavydi ir bijo. Na manau supratai, ka turejau omenyje. Tiesiog gal problemos sprendima rastumet jeigu kaip sakoma uzsitarnautum jo besalygiska pasitikejima? As daug laiko irgi kankinausi, kol MV pagaliau eme manimi pasitiketi visapusiskai. Ir kiekviena savo zingsni jam turedavau pasakyti ir pasitarti ar eiti, ar neiti. Gal kvailai skamba, bet tai veikia. smile.gif na cia tik siaip mano pamastymai wink.gif ir beje, sveika atvykusi i musu bureli. Dziaugsmo cia nedaug, bet visoms kartu laukti smagiau smile.gif

sveika aviu uz palaikyma 4u.gif
del pavydo tai jis beprotiskai pavydus, bet mane pradeda pulti depresija nes viska ka matau tai mokykla ir 4 namu sienos
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 11 19, 12:37)
sveika aviu uz palaikyma 4u.gif
del pavydo tai jis beprotiskai pavydus, bet mane pradeda pulti depresija nes viska ka matau tai mokykla ir 4 namu sienos

o tu jam tai sakai? na turiu omeny gal atviras pokalbis padetu.... unsure.gif
Atsakyti