Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

QUOTE(mazzootia @ 2010 11 19, 12:48)
o tu jam tai sakai? na turiu omeny gal atviras pokalbis padetu....  unsure.gif

zinok bandziau ir jau ne karta kiekvienas toks pokalbis baigiasi barniu ir jo pradejimu aiskint kaip jam ten blogai, zinai ir manes gal neimtu piktumas bet net kad galeciau pas mama isvaziuot turiu issimaldaut kad leistu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 11 19, 12:50)
zinok bandziau ir jau ne karta kiekvienas toks pokalbis baigiasi barniu ir jo pradejimu aiskint kaip jam ten blogai, zinai ir manes gal neimtu piktumas bet net kad galeciau pas mama isvaziuot turiu issimaldaut kad leistu doh.gif

sunki situacija. Manau, kad tai yra daugelio poru problema, kurios buna per atstuma. Manau, kad tai ir isskiria jas. Todel jis turi suprasti tave ir tu ji. Negalima ziureti tik savanaudiskai, kad "man blogai" nes kitas zmogutis isgyvena lygiai ta pati.
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2010 11 19, 13:38)
sunki situacija. Manau, kad tai yra daugelio poru problema, kurios buna per atstuma. Manau, kad tai ir isskiria jas. Todel jis turi suprasti tave ir tu ji. Negalima ziureti tik savanaudiskai, kad "man blogai" nes kitas zmogutis isgyvena lygiai ta pati.

vat tame ir esme kad issiskirti yra lengviausia, bet ar verta. bandau jam paiskint graziai kad ne jam vienam sunku bet nesigauna.
na ir sis jo isvazevimas ilgas gaunas bet labai tikiuosi kad kai grys musu santykiai vel sustos i savo vietas, nes siaip jis labai geras ir rupestingas vyras
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 11 19, 13:49)
vat tame ir esme kad issiskirti yra lengviausia, bet ar verta. bandau jam paiskint graziai kad ne jam vienam sunku bet nesigauna.
na ir sis jo isvazevimas ilgas gaunas bet labai tikiuosi kad kai grys musu santykiai vel sustos i savo vietas, nes siaip jis labai geras ir rupestingas vyras

oj jokiu budu neturejau omenyje issiskyrimo. As esu tik UZ tai, kad zmones butu kartu. Juk is savo patirties galiu pasakyti, kad atstuma iveikti imanoma ir kad santykiai tikrai imanomi idealus wub.gif linkiu, kad jums viskas butu gerai. O, kad susitikus kartu dingsta visos bedos, tai cia faktas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2010 11 19, 13:57)
oj jokiu budu neturejau omenyje issiskyrimo. As esu tik UZ tai, kad zmones butu kartu. Juk is savo patirties galiu pasakyti, kad atstuma iveikti imanoma ir kad santykiai tikrai imanomi idealus  wub.gif  linkiu, kad jums viskas butu gerai. O, kad susitikus kartu dingsta visos bedos, tai cia faktas  drinks_cheers.gif

tikiuosi kad ir mum taip bus, beto juk planuojam romantiska naujameti vekara restorane pplangoj wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites smile.gif

Kaip supratau, jus siuo metu esate atskirai nuo savo mylimuju, nes jie uzdarbiauja uzsienyje...Kai kam tai laikina, o musu su vyru toks yra visas gyvenimas, nes jis yra jurininkas. Dabar jau esu beveik susitaikiusi su tokiu gyvenimo budu, nors, prisipazinsiu, is pradziu buvo sunku - ypac jo karjeros pradzioje, kai jis buvo reisuose po 6-7 menesius, ir jokiu skype ir pan. nebuvo, o ir mobilus veike laba retai sad.gif
Buvo visko ir asaru, ir nenusakomo dziaugsmo, kai susitinki, buvo romantikos, buvo ir barniu... bet su laiku sugebejau atrasti ir pamatyti ne tik tokio gyvenimo minusus, bet ir pliusu biggrin.gif O jau tos dienos ir pirmosios akimirkos kai pagaliau susitinkam wub.gif wub.gif wub.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif

siaip pasakysiu banalu dalyka, bet, jeigu du zmones sieja meile, tai ji nugali viska, ir tas jausmas, susidurdamas su gyvenimo sunkumais, tik stipreja, na, o jei tai ne meile, tada reiketu pasakyti ACIU likimui, kad tokiu budu jis atvere jums duris i nauja gyvenima.

Linkiu jums (ir sau paciai, aisku biggrin.gif ) bei musu mylimiesiems stiprybes ir kantrybes, tikiu, kad mums pasiseks bigsmile.gif

P.S. Per sias Kaledas ir Naujuosius ir vel busiu viena... verysad.gif bet nieko...
Atsakyti
Jeigu tikra meile, tikri jausmai - atstumas jiems nepakenks. Buvo tokia situacija, kad susipazine pora metu negalejome buti kartu (subtilybiu nepasakosiu). Gyvenome skirtinguose Lietuvos vietose, vazinedavome vienas pas kita ne taip jau ir daznai, 1 - 2 kartus i menesi, bet musu jausmu tai ne kiek neatsalde. Laukdavome susitikimu kaip kazko nezemisko wub.gif Kiekviena diena bendravimas (tiksliau, netgi ne bendravimas, o meilus burkavimas) skype, telefonu, kompu, susitikimu laukdavome su virpuliu, o susitike ilgai vienas kito nepaleisdavome is glebio, buckindavomes kaip isproteje wub.gif Gal is dalies, netgi labiau kursto aistra, kai mataisi ne kasdien, nekantriai lauki, skaiciuoji dienas iki susitikimo... Ech..................... wub.gif
Atsakyti
labas mergimos, jungiuosi ir as i laukiančiujų būrį 4u.gif
perskaičiau visą temelę , tai dar labiau liudesys apėmė verysad.gif , gerai jums bent tiek kuomet žinote kad po keliu mėnesiu jūsu MB griš nors ir trumpams , o aš saviškio laukiu jau 9 mėn. ir net nežinau kiek dar teks laukti . verysad.gif
kažint ar bebegios šiurpuliukai kai teks vel susitikti praėjus kokiems1,5 metų nesimatymo realiame gyvenime g.gif
Atsakyti
4 su virsum menesius nemaciau Jo. As didvyre pati sau huh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintullka: 22 lapkričio 2010 - 14:28
Loreley esi stipri moteris - zaviuosi wub.gif ir pritariu visiems tavo zodziams, kad tikra meile tikrai gali nugaleti betkokius atstumus drinks_cheers.gif papasakok kokius pliusus radai tokiame buvime atskirai?

ADDULE kas jums atsitiko? kodel taip ilgai busite atskirai? verysad.gif

visoms dar karta stiprybes unsure.gif as jau grizusi, esu LT ir vel liudziu. Laukiu Kaledu, kada susitiksim... wub.gif
Atsakyti

ADDULE kas jums atsitiko? kodel taip ilgai busite atskirai? verysad.gif

visoms dar karta stiprybes unsure.gif as jau grizusi, esu LT ir vel liudziu. Laukiu Kaledu, kada susitiksim... wub.gif
[/quote]

tai kaip ir daugelis isvaziavo uzsidirbti , bet tik kur kas toliaiu ne i uk ,, cia pirmas musu toks ilgas issiskyrimas per 10metu bendro gyvenimo verysad.gif
Papildyta:
mazzootia , as jums baltai pavydiu , smagu kai po vieno nors ir trumpo susitikimo laukia greitai kitas ,

o manasis tai kaip ir daugelis isvaziavo uzsidirbti , bet tik kur kas toliaiu ne i uk ,, cia pirmas musu toks ilgas issiskyrimas per 10metu bendro gyvenimo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2010 11 22, 21:10)
Loreley esi stipri moteris - zaviuosi  wub.gif  ir pritariu visiems tavo zodziams, kad tikra meile tikrai gali nugaleti betkokius atstumus  drinks_cheers.gif papasakok kokius pliusus radai tokiame buvime atskirai?

Na, manyciau, kad ne stipri, tiesiog mylinti, kaip ir visos sioje temoje rasancios biggrin.gif

Del pliusu, tai ju tikrai yra, bent jau mano nuomone biggrin.gif Ir tie pliusai ne tik santykiams, bet ir man, kaip asmenybei. Visu pirma, as tapau savarankiskesne, ismokau problemas spresti pati, ismokau laukti, nebuti tokia savanaude, kaip kad buvau anksciau, dabar turiu daugiau interesu (nes juk reikia kaip nors "prastumti" ta laukimo laika), tapau idomesne asmenybe. Del santykiu: kai skiria toks atstumas, tu supranti, kokia meile yra trapi, supranti, kad gal nereiketu skirti tiek demesio buitiniams dalykams, "prievartauti" vyra del neisplautu indu ar nevietoj numestu kojiniu blush2.gif, labiau vertini kartu praleista laika. Be to, tas buvimas atskirai taip pat gerai atsiliepia ir isvaizdai, figurai, nes turi sau siek tiek daugiau laiko, tai daugiau ir palepini save.

Tai dabar isivaizduokite save pailsejusia, isgrazejusia, nezmoniskai savo mylimojo pasiilgusia, svelnumo ir pozityviu emociju perpildyta jusu sustikimo diena? ax.gif
Vaje, as kai atvaziuoju i oro uosta pasitikti savo brangiausiaji, tai vos ant koju pastoviu is to jaudulio, ir kai jis pagaliau iseina pro tas veidrodines durins i laukimo sale, pamatome vienas kita, pamatau jo be galo mylinti zvilgsni, pajuntu apkabinima, pasibuciuojame, tada suprantu, kad tas laukimas tikrai buvo vertas sios akimirkos wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti