Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

QUOTE(distancija @ 2011 02 27, 00:03)
Man liko savaite! laukiu nesulaukiu vel ji pamatyti blush2.gif  wub.gif

O, kaip mums panašiai drinks_cheers.gif Kiek laiko žadat praleist drauge?
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2011 02 27, 01:03)

Kaip smagu!!! wub.gif wub.gif

O man kaip niekad ilgai šikart kito susitikimo laukti reikia, dar mažiausiai 2mėn. o jau nesimatėm mėnesį.. mes kažkaip kartą į du mėn visada susirtinkam, tai pirmą kartą toooks ilgas nesimatymo laikas... verysad.gif verysad.gif bent gerai, kad darbai siaubulingai užgriuvo mane dabar, tai vis laikas greičiau eina, ir mažiau kada liūdėt turiu..
Atsakyti
QUOTE(Rutuliuke @ 2011 02 26, 23:47)
O, kaip mums panašiai  drinks_cheers.gif Kiek laiko žadat praleist drauge?

kaip fainiai wub.gif

QUOTE(Misigule @ 2011 02 27, 10:28)
O man kaip niekad ilgai šikart kito susitikimo laukti reikia, dar mažiausiai 2mėn. o jau nesimatėm mėnesį.. mes kažkaip kartą į du mėn visada susirtinkam, tai pirmą kartą toooks ilgas nesimatymo laikas... verysad.gif  verysad.gif  bent gerai, kad darbai siaubulingai užgriuvo mane dabar, tai vis laikas greičiau eina, ir mažiau kada liūdėt turiu..

mums irgi dar du mėnesiai liko... ir jau du nesimatėm unsure.gif taip ilguuuu verysad.gif ir tikrai gerai, kai daug darbų, kažkiek greičiau tada laikas eina, o ir mintys dažnai užimtos kitais dalykais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuliuke @ 2011 02 27, 00:47)
O, kaip mums panašiai  drinks_cheers.gif Kiek laiko žadat praleist drauge?

10 dienu netgi!!! ax.gif Labai laukiu!

Visosm laukiancioms linkiu kantrybes.. smile.gif kazkaip kuo daugiau laukti lieka, tuo lengviau, bent man, o kuo arciau susitikimas, tuo sunkiau darosi ir labiau ilgu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2011 02 27, 15:10)
10 dienu netgi!!!  ax.gif  Labai laukiu!

Visosm laukiancioms linkiu kantrybes..  smile.gif kazkaip kuo daugiau laukti lieka, tuo lengviau, bent man, o kuo arciau susitikimas, tuo sunkiau darosi ir labiau ilgu  blush2.gif  ax.gif

Matyt, dėl to laiko tai čia toks dėsnis. Man irgi lengviau, kuo daugiau laiko yra. Kai lieka vos kelios dienos, tai visko prisigalvoji. Va šią savaitę mudu per skype labai ginčijomės. Bet čia, manau, pasiilgimas ir ilgas nesimatymo laikas taip įdomiai paveikia drinks_cheers.gif
Mes kartu pabūsim 12 dienų, tik nežinau, kada po to pasimatysim...
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2011 02 27, 14:10)
Visosm laukiancioms linkiu kantrybes..  smile.gif kazkaip kuo daugiau laukti lieka, tuo lengviau, bent man, o kuo arciau susitikimas, tuo sunkiau darosi ir labiau ilgu  blush2.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif man pačios sunkiausios būna paskutinės laukimo dienos ir valandos ax.gif kai paskutinį kartą grįžo, lėktuvas vėlavo, tai tas pusvalandis oro uoste man virto visa amžinybe blush2.gif ax.gif

ech, baltai baltai pavydžiu visoms, kurios skaičiuoja paskutines akimirkas iki susitikimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2011 02 26, 23:03)

Sveikos 4u.gif man taip pat liko savaitele iki susitikimo. Pabusim kartu tik savaite, bet vis sis tas wub.gif paskui as planuoju pas ji skristi ant velyku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2011 02 27, 17:16)
Sveikos  4u.gif  man taip pat liko savaitele iki susitikimo. Pabusim kartu tik savaite, bet vis sis tas  wub.gif  paskui as planuoju pas ji skristi ant velyku wink.gif

Mes čia visos kaip susitarę tinkamės maždaug po savaitės drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Misigule @ 2011 02 26, 10:52)
19m bernas ne toks ir suagęs sakyčiau...  g.gif

Kiek aš jį pažinau jis išvis elgesiu bendraamžius lenkė bent kokiais 8 metais sakyčiau. Atrodė suaugęs, elgėsi kaip suaugęs, kalbėjo kaip suaugęs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pabuciuota @ 2011 02 27, 19:46)
Kiek aš jį pažinau jis išvis elgesiu bendraamžius lenkė bent kokiais 8 metais sakyčiau. Atrodė suaugęs, elgėsi kaip suaugęs, kalbėjo kaip suaugęs ax.gif

bet juk retas 'sauges' puola gitara groti vidury miesto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jingrida @ 2011 02 28, 23:33)

Na jau visai nuo temos nukrypom...

Bet šiaip ar taip, grojimas viduryje miesto savaime nerodo nei subrendimo, nei nesubrendimo. Aš turėjau maždaug trisdešimt penkerių metų muzikos mokytoją, kuriam muzika buvo viskas, tai jis vidury miesto ne tik žmonai ir ne tik gitara yra grojęs. Šiaip suaugęs, subrendęs, puikus žmogus smile.gif Menininkai apskritai yra truputį kitokie ir todėl įdomūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutuliuke: 28 vasario 2011 - 23:11
QUOTE(Jingrida @ 2011 02 28, 22:33)

Toks spontaniškumas buvo tiesiog jo būdo bruožas biggrin.gif Ir šiaip, menininkas, visiškas. Iki plaukų galiukų biggrin.gif
Atsakyti