Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(laurinute @ 2010 10 22, 13:19)
Sveikos mamytes 4u.gif  patarkit kaip elgtis
liepos 16 issiunciau forma su peislypais del materny allowance,ir iki siol jokiu ziniu,jau en kartu skambinau as skambino mano sese,niekas nezino kur dingo mano peislipai,visa laik sulaukiam to pacio atsakymo patikrinsim ir perskambinsim ,bet niekas nebeperskambina g.gif Gal galima juos apskusti ar dar ka nors,net nebezinau ka daryti g.gif

skambinti ir diktuoti siuntimo numeri nuo cekio, bei prasyti kad patikrintu... galiausiai galima ir laiska rasyti, pridedant pasto kvito KOPIJA.

o payslipu jum gi reikes ne viena kart gal dar...
Atsakyti
labas rytas.. kadangi daug kam padedu is jusu,prasau padet ir mums smile.gif

Labai noreciau kad prabalsuotumete uz mano dukryte konkurse 4u.gif

stai cia
buti registruotam feisbuke nebutina
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2010 10 24, 09:59)
labas rytas.. kadangi daug kam padedu is jusu,prasau padet ir mums smile.gif

Labai noreciau kad prabalsuotumete uz mano dukryte konkurse  4u.gif

stai cia
buti registruotam feisbuke nebutina

bent jau man, neleidzia balsuoti g.gif neatidaro to puslapio
Atsakyti
uzluzta jis tarpais..
Atsakyti
Prabalsuota!

Dabar klausimas tau smile.gif. Jeigu nesu irasyta i nuomos sutarti bet seimininkas sutiko parasyti laiska, tai kas tame laiske turi buti parasyta ir kam jis turi buti registruotas-man ar council? Kambari nuomojosi kartu su vaiku.
Atsakyti
QUOTE(vikute9 @ 2010 10 24, 12:05)
Prabalsuota!

Dabar klausimas tau smile.gif. Jeigu nesu irasyta i nuomos sutarti bet seimininkas sutiko parasyti laiska, tai kas tame laiske turi buti parasyta ir kam jis turi buti registruotas-man ar council? Kambari nuomojosi kartu su vaiku.

Cia jums del Housing Benefit'o reikia?
Atsakyti
laiskas kaip suprantu councilui nesamas. tiesiog rasoma To whom at may concern. ir kad as patvirtinu kad tokia ir tokia gyvena cia ir moka tiek
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti, rusiuosi tvarkytis Housing benefit, jei paskirs man juos tai pinigelius gausiu as i kortele savo ar cia mokes seimininkui ar kaip? blush2.gif net nezinau nuo ko pradeti, dirbu viena, vyras be darbo su vaiku namuciuose sedi.. sunku prasiversti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Swetty @ 2010 10 24, 15:50)
Sveikos, norejau paklausti, rusiuosi tvarkytis Housing benefit, jei paskirs man juos tai pinigelius gausiu as i kortele savo ar cia mokes seimininkui ar kaip?  blush2.gif  net nezinau nuo ko pradeti, dirbu viena, vyras be darbo su vaiku namuciuose sedi.. sunku prasiversti. 4u.gif

Tau mokes, bet jei nori gali pasirinkti kad seiminkui moketu. Galima pasirinkti kad seiminkas nieko nesuzinotu kad gauni Housing benefit. Kaip paciai geriau.
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2010 10 24, 13:38)
laiskas kaip suprantu councilui nesamas. tiesiog rasoma To whom at may concern. ir kad as patvirtinu kad tokia ir tokia gyvena cia ir moka tiek

Council housing'ui ta nuomos sutartis nera privaloma,tiesiog pasakai,kad nuomojiesi kambari is kazkokiu zmoniu ir tiek.
Housing benefit'ams irgi nuomos sutartis nera mirtinai reikalinga.Application formos viduryje yra Proof of rent forma,ja galima uzpildyti ir tada jokiu sutarciu nereikia.
Papildyta:
QUOTE(siguliukas17 @ 2010 10 24, 15:08)
Tau mokes, bet jei nori gali pasirinkti kad seiminkui moketu. Galima pasirinkti kad seiminkas nieko nesuzinotu kad gauni Housing benefit. Kaip paciai geriau.

Geriausia duoti savo saskaita.Seimininkuo saskaita duodama dazniausiai tada,jei tas seimininkas yra housing asosiacija kazkokia,o ne fizinis asmuo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maybe24: 24 spalio 2010 - 16:18
QUOTE(siguliukas17 @ 2010 10 24, 17:08)

Ačiū. 4u.gif O del sios pasalpos reikia eiti i kokius pokalbius ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2010 10 24, 14:25)
Cia jums del Housing Benefit'o reikia?

Aha del HB. As pinigus moku kitiems nuomininkams, tai jeigu, nebutina ta sutartis, kaip rasete kitam poste, tai gal uzteks jog juos paminesiu? Ar geriau landlordas?

QUOTE(Kaštanka @ 2010 10 24, 15:38)

O jeigu jis man ta laiska atsius ir parasys, kad patvirtinu jog tokia tokia moka man tiek tiek i menesi ar panasiai?

Siaip as tuos HB gal tik uz keliu menesiu gausiu nes tik 3 dienos kai dirbu, o alga menesine, tai payslipus kol surinksiu ir praeis daug laiko. Na bet pagalvojau, kad galiu nueiti ir uzpildyti ta forma, o paskui laukti payslipu.
Atsakyti