Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(liniukas01 @ 2010 10 27, 21:24)
Sveikos mamytes.Turiu toki viena klausima(bet net geda sakyti).Per ziopluma issiunciat Child Benefit dokumentus neparasiau datos.Tai jie man gali neuzskaityti kad jau jie atsiusti.Ir sakykit ar reikejo siusti kartu gimimo liudijima isversta i Anglu kalba? Aciu uz atsakyma.Nepykit kad tokius klausimus uzduodu. blush2.gif

gimimo liudijimai siunciami originalai neversti, o del datos bandau prisiminti, ji lyg buvo rasoma,kaz kur prie paraso
Atsakyti
sveikos,,gal as cia ir ne i tema,,,bet gal kuri girdejote kaip self emploeryje dirbantys gali uzdaryti viska...kokiu dokumentu reikalauja smile.gif ax.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexi9: 27 spalio 2010 - 22:46
QUOTE(Borkowa @ 2010 10 27, 14:54)
O sakykit ar ta zmogu butina irasyt i kontrakata nes jai neirasysi tai butu kaip jis nelegaliai gyvena?ar klystu? 4u.gif

Manau tikrai nera butina ji irasyti i nuomos sutarti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(patranka @ 2010 10 27, 14:58)
CT yra skirtumas....gyvena vienas ar 3-4...na pas mane tai taip...jei būtų vienas butų buvę 90,o kadangi mes šeima,gyvenam 5 tai 150 4u.gif

Tai juk ir rasiau,kad nuolaida yra kai vienas gyvena,o paskui jau nesvarbu,jei yra daugiau kaip vienas suma nesikeicia,taigi ar 2 ar 3 ar 4 mokes ta pacia suma.Vienam nuolaida yra 25%
Your full Council Tax bill is based on at least two adults living in a home. If only one adult lives in a home (as their main home), the Council Tax is reduced by 25 per cent. The bill doesn't increase if there are more than two adults in the home.
Papildyta:
QUOTE(liniukas01 @ 2010 10 27, 19:24)
Sveikos mamytes.Turiu toki viena klausima(bet net geda sakyti).Per ziopluma issiunciat Child Benefit dokumentus neparasiau datos.Tai jie man gali neuzskaityti kad jau jie atsiusti.Ir sakykit ar reikejo siusti kartu gimimo liudijima isversta i Anglu kalba? Aciu uz atsakyma.Nepykit kad tokius klausimus uzduodu. blush2.gif

Manau,kad jums grazins forma atgal.Gimimo liudijomo i anglu kalba versti nebutina ax.gif
Atsakyti
Bandau pildyti HB online. Sakykite ar rasyti kad gaunu alimentus is ex ar nutyleti? ar gali jie kazkaip atsekti? Ex lietuvoje ir pinigus man perveda i lieuviska kortele
Ir ar rasyti kad turiu kazkiek pinigu lietuviskose saskaitose ar irgi nutyleti? ju ten tikrai nedaug
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikute9: 28 spalio 2010 - 00:28
vaiko alimentai neskaiciuojami kaip pajamos. gali rasyt. jei santaupos nevirsija 16 tukst svaru juos irgi neskaiciuos.
Atsakyti
Aciu Kaštanka wink.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif gal kuri galesit pagelbeti blush2.gif isiuntem dokumentus su gimimo liudijimu,del child benefitu,ir pirmadieni jau bus 7 savaites,kaip jokio atsakymo ir gimimo liudijimo negavom,aisku siuntem registruotu laisku. Ar normalu,kad po tiek laiko jokiu ziniu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinaeid @ 2010 10 28, 10:29)
Labukas  4u.gif  gal kuri galesit pagelbeti  blush2.gif  isiuntem dokumentus su gimimo liudijimu,del child benefitu,ir pirmadieni jau bus 7 savaites,kaip jokio atsakymo ir gimimo liudijimo negavom,aisku siuntem registruotu laisku. Ar normalu,kad po tiek laiko jokiu ziniu?  g.gif

oho, tikrai nenormalu, bent jau gimimo liudijima grazina tai tikrai greit, mums po savaites grazino, sprendima tik gali uzimti laiko kol priima. As manyciau, kad jus turetumet pasiskambint jiems.
Atsakyti
QUOTE(vikute9 @ 2010 10 27, 23:08)
Bandau pildyti HB online. Sakykite ar rasyti kad gaunu alimentus is ex ar nutyleti? ar gali jie kazkaip atsekti? Ex lietuvoje ir pinigus man perveda i lieuviska kortele
Ir ar rasyti kad turiu kazkiek pinigu lietuviskose saskaitose ar irgi nutyleti? ju ten tikrai nedaug

O kam tas LT santaupas rasyt? Nei jie mato nei jiems reik zinot. Jei santaupos iki 16000 vistiek gausi HB,bet suma kuria gausi priklausys nuo santaupu. Kuo daugiau sutaupius tuo maziau HB.
Atsakyti
va kaip suprast tas 16 k santaupu, nelabai suprantu, jei vyras uzdirba daugiau nei 16, bet tu santaupu nera , ar cia pagal banko atskaitas, vat nelabai suprantu paaiskinkit prasau
Atsakyti
QUOTE(asmeryte @ 2010 10 28, 11:47)
oho, tikrai nenormalu, bent jau gimimo liudijima grazina tai tikrai greit, mums po savaites grazino, sprendima tik gali uzimti laiko kol priima. As manyciau, kad jus turetumet pasiskambint jiems.

Na man irgi nenormalu atrodo,nieko nebus,reikia ieskotis nr. ir skambinti,o gal kuri turit ju numeri? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joltoma @ 2010 10 28, 10:57)
va kaip suprast tas 16 k santaupu, nelabai suprantu, jei vyras uzdirba daugiau nei 16, bet tu santaupu nera , ar cia pagal banko atskaitas, vat nelabai suprantu paaiskinkit prasau
cia kalba eina apie 16.000 svaru smile.gif jei turesit tiek santaupu kortelej tai nieko negausit 4u.gif
Atsakyti