Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(aliona2225 @ 2010 11 06, 13:40)
nori pasakyt , kad jei esi vienisa mama ar tevas maziau gauni?
cia man rods norejo pasakyt,kad jei vyras tvarkosi ant saves kaip mazai uzdirbantis ir esantis be seimos ax.gif o kai tvarkantis irasys,kad turi vaika ir zmona tada visai kiti pinigai bus smile.gif nes jo pajamas dalins jau ant triju zmoniu,o ne ant vieno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvytes @ 2010 11 05, 21:02)
o tai kaip dar del tu lt mokesciu uz sveikata jei nesi isiregistraves is jos ...o visus dokumentus tvarkaisi cia uk ?kaip yra paaiskinkit blush2.gif aciu  4u.gif

na kiek matau turi mazameti vaika, tai tu neturi moketi jokiu mokeciu valstybei uz sveikata. as dar isvaziuojant is ligoniu kasos sau ir vaikui ismemiau sveikatos draudimo kortele.
Atsakyti
sveikos mamytes,norejau jusu paklausti vieno klausimo,nes niekur nerandu tikslaus atsakymo,dirbu uk menesi laiko,vaikutis mano likes lietuvoj,ten jokiu pasalpu negaunu.uzdirbu apie 400 svaru per dvi savaites,ar as galeciau gauti ka nors dar be child benefit?skambinau i firma kuri tokius dalykus tvarko,bet jie man pasake kad tik vaiko pinigelius galiu gauti,o jei noriu daugiau ka gaut,tai reik vaika atsivezti,bet as auklei net neuzdirbsiu verysad.gif aciu uz atsakyma,galit i az rasyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simuska ir naglis @ 2010 11 06, 18:39)
sveikos mamytes,norejau jusu paklausti vieno klausimo,nes niekur nerandu tikslaus atsakymo,dirbu uk menesi laiko,vaikutis mano likes lietuvoj,ten jokiu pasalpu negaunu.uzdirbu apie 400 svaru per dvi savaites,ar as galeciau gauti ka nors dar be child benefit?skambinau i firma kuri tokius dalykus tvarko,bet jie man pasake kad tik vaiko pinigelius galiu gauti,o jei noriu daugiau ka gaut,tai reik vaika atsivezti,bet as auklei net neuzdirbsiu verysad.gif aciu uz atsakyma,galit i az rasyti 4u.gif

as taip tvarkausi, sunus su manimi Uk o dura su seneliais LTU kol baigs siuos mokslu metus CB taip ir nurodziau, pries tai konsultavausi sake vikas tvarkoje taip galima, va siandien gavau papildoma forma dar su daugybe klausimu apie HO apie darboviete ir t.t. ar cia visos gauna ar ne?
Atsakyti
QUOTE(aliona2225 @ 2010 11 06, 13:40)
nori pasakyt , kad jei esi vienisa mama ar tevas maziau gauni?

prie ko cia vienisas?
kaip vienisam su vaiku as jiem nesiuliau claiminti. nes tai butu neteiseta.
as jiem siuliau claiminti tik WTC vyrui kol ji susitvarkys dokumentus
Atsakyti
QUOTE(balandine @ 2010 11 06, 16:44)
na kiek matau turi mazameti vaika, tai tu neturi moketi jokiu mokeciu valstybei uz sveikata. as  dar isvaziuojant is ligoniu kasos sau ir vaikui ismemiau sveikatos draudimo kortele.

ajsku aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2010 11 06, 21:12)
prie ko cia vienisas?
kaip vienisam su vaiku as jiem nesiuliau claiminti. nes tai butu neteiseta.
as jiem siuliau claiminti tik WTC vyrui kol ji susitvarkys dokumentus

Bet tai cia apie teisetuma kalbet isvis neverta. Nes meluot aplamai yra neteiseta... Nesvarbu jau, meluot truputi ar meluot daug. Vienaip ar kitaip jau suki uodega. Ir po visu tuo pasirasai, kad davei teisingus duomenis.
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2010 11 06, 21:37)
Bet tai cia apie teisetuma kalbet isvis neverta. Nes meluot aplamai yra neteiseta... Nesvarbu jau, meluot truputi ar meluot daug. Vienaip ar kitaip jau suki uodega. Ir po visu tuo pasirasai, kad davei teisingus duomenis.

Niekur neparasyta,kad neteiseta yra prasyti tik WTC,atskirai be CTC.Kol seimos nera UK,zmogus pilnai gali prasyti,tik tiek kiek jam prikauso ax.gif
Atsakyti
kastanka gal galetum atsiusti savo tel.nr. ?turiu klausimeliu. nes as cia negaliu daznai prisijungti. mano pastas Ataner19@one.lt aciu
Atsakyti
Labas esamos ir būsimos mamytės, kreipiuosi į Jus nes nori patarimo 4u.gif
Vyras mano jau išvykęs Į Uk (dirba oficialiai), o dieną prieš jam išvykstant sužinojau, kad laukiuosi. Nuspredėme, kad aš su mūsų vyresneliu liksiu čia ir pas vyrą vyksiu tik po gimdymo. Tačiau noriu Jūsų paklausti, o jei pas jį išvykčiau po išėjimo į dekretines atostogas Lietuvoje, jei nuspręsčiau gimdyti Anglijoje ar man netektų už viską ten susimokėti (juk aš nebūsiu ten dirbusi nei vienos dienos) g.gif
Ir dar vienas klausimėlis - ar pagimdžiusi Anglijoje galėčiau tikėtis gauti motinystės ir vaiko priežiūros išmokas iš Lietuvos ar man jų nemnokėtų sužinoję, kad aš gimdžiau užsienyje.. ax.gif
Bandžiau ieškotis informacijos, bet deja kolkas nesėkmingai Tad gal kuri nors man padėsite susigaudyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2010 11 06, 23:06)
Niekur neparasyta,kad neteiseta yra prasyti tik WTC,atskirai be CTC.Kol seimos nera UK,zmogus pilnai gali prasyti,tik tiek kiek jam prikauso  ax.gif

perskaitykit mano postus is naujo. jus ne taip supratot
Papildyta:
QUOTE(nedrasuole25 @ 2010 11 07, 00:01)
kastanka gal galetum atsiusti savo tel.nr. ?turiu klausimeliu. nes as cia negaliu daznai prisijungti. mano pastas Ataner19@one.lt aciu

nusiunciau i one.lt pakvietima
Atsakyti
QUOTE(patranka @ 2010 11 05, 16:19)
..o čia tai įdomybė...nes kiek žinau CB turi terminą 26 sav.,ir kodėl jie taip ilgai nemokėjo ir dar nesumokėjo už praeitą laiką g.gif ....skambinkit manau...

Reikes matyt skambinti...nes kiek zinau,tai moketi turi nuo prasymo padavimo dienos,t.y.uz metus dabar turejo sumoketi,kuriuos pralaukem... doh.gif
Atsakyti