Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(raimukas84 @ 2010 11 17, 19:05)
aciu labai!!!  4u.gif

negaunu as tu CTC sad.gif dokumentai priduoti tvarkymui. tai taip suprantu man pirma ju reiks sulaukt  doh.gif

Seniai pridavet?Jei praejo 12 savaiciu,galit paskambinti ir paklausti kokioj stadijoj jusu prasymas.
Atsakyti
QUOTE(EZUIKA @ 2010 11 17, 17:10)
Sveikos mergaites,prasau jusu pagalbos, nes jauciu kad blogai gali baigtis blink.gif
Zodziu situacija yra tokia, kad sesuo gyveno cia UK iki gimdymo, paskui vaziavo spali gimdyti i Lt ir dabar kolkas iki sausio vidurio ten zada pabuti su maziuku, o veliau jau zada gristi atgal. Todel kol jinai ten dar Lt yra as uz ja uzpildziau forma del Child Benefitu, issiunciau vaikiuko gimimo liudijima jiems. Maniau kol ji ten sedes as jai sutvarkysiu sia pasalpele, beje formoj parasiau, kad ji grizo si men. i UK jau. O problema dabar iskilo tokia, kad jau atsiunte atgal vaiko gimimo liudijima ir sekancia forma del Child Benefitu, bet prie to pacio reikalauja irodymu, kaip pvz. Health Care booklet, Immunisation slip ar kitu originaliu dokumentu.
Zodziu prisidirbom dabar ir nezinau kaip elgtis toliau verysad.gif
Siaip tai palikciau sia forma nepildyta iki kol sesuo is tikruju griztu i UK su mazium, tada uzsiregistruotu pas GP ir nebutu problemu, bet esme tame, kad raso laiske, jei neatsiusim uzpildytos formos del Child Benefitu per menesi, tai galim prarasti pinigelius schmoll.gif

Prasau jusu patarimu kaip elgtis tokioje nemalonioje situacijoje unsure.gif

Manes to neprase bet galvoju jog as nepateikciau pas gyditojus vaziuojame i LTU, nesu net uzsiregistravusi UK, turiu europos sajungos sveikatos draudimo korteles extra atvejams, thu thu thu ju neprireike, i LTU vaziuojam kas menesi kelioms dienoms, tada ir aplankom reikalingus gyditojus hmmmm.......... g.gif g.gif g.gif

Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2010 11 17, 19:14)
Seniai pridavet?Jei praejo 12 savaiciu,galit paskambinti ir paklausti kokioj stadijoj jusu prasymas.

...mane domintų,ar žinote nr?...nes mes pridavėm gegužės mėn.,.....dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patranka @ 2010 11 17, 21:27)
...mane domintų,ar žinote nr?...nes mes pridavėm gegužės mėn.,.....dėkui 4u.gif

Tai juk tas pats numeris 08453003900,kuriuo uzsakinejama forma.Is pasirinkimu spausti ta ,kur sako 'if you are claiming for a first time ...' tiksliai nepamenu atrodo 4 pasirinkimas.Tada papasakoja,kad jei nepraejo 12 savaiciu,palaukti ir skambinti tada,paskui pasako,kad jei tas laikas praejo palaukti,kol sujungs.Na ,o tada jau klausti.
Kartais tokio ilgo laukimo priezastis-paprasta kompiuterio klaida.Kai jie update'ina(atnaujina) sistema,kartais reikalai pajuda. ax.gif
Atsakyti
...dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2010 11 17, 22:14)

palyginus tai visai nesenai biggrin.gif rugsejy. vienu zodziu, kolkas ka uzdirbsiu tai viskas keliaus ant darzelio ar aukles doh.gif
(o va CB tai birzely pridaviau, tylu, neskuba jie ax.gif )

sakykit, o kaip tiksliai vadinasi angliskai ta kompensacija-pasalpa darzelio ar aukles, ryt jau keliauju su keliom susitikt, reiks gi uzklaust ax.gif

dar klausimelis, o jei mokintis eisiu, galvoju apie anglu kalbos kursus, ar jie kompensuoja darzely, ar cia man tik pasvajot apie tokia laime? biggrin.gif

Atsakyti
laba vakara merginos 4u.gif

as pamislijau kad ir as dasidesiu prie jusu nors kiek busiu naudynga radau viena puslapy kur jei kam reikia yra geros infarmacijos ieskant darbo
http://jobseekers.di...a...8a2c8&pid=4
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2010 11 17, 22:47)
palyginus tai visai nesenai  biggrin.gif rugsejy. vienu zodziu, kolkas ka uzdirbsiu tai viskas keliaus ant darzelio ar aukles  doh.gif
(o va CB tai birzely pridaviau, tylu, neskuba jie  ax.gif )

sakykit, o kaip tiksliai vadinasi angliskai ta kompensacija-pasalpa darzelio ar aukles, ryt jau keliauju su keliom susitikt, reiks gi uzklaust  ax.gif

dar klausimelis, o jei mokintis eisiu, galvoju apie anglu kalbos kursus, ar jie kompensuoja darzely, ar cia man tik pasvajot apie tokia laime?  biggrin.gif

Vadinasi extra tax credits(help with child care cost) .Kompensuoja visada,jei nepakankamai uzdirbat,esat vienisa arba jei dirbat abu su partneriu min po 16 val.cia daugiau info yra,gal pedes:
http://www.direct.go...edits/DG_177784
Atsakyti
aciuks.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,
turiu labai kvaila klausima blush2.gif kas tos mazos pajamos?mano vyras uzdirba 16000, o as 14000 tai cia mazai ar jau pakankamai?
Atsakyti
QUOTE(raganaitexxx @ 2010 11 17, 23:25)
sveikos mergaites,
turiu labai kvaila klausima blush2.gif kas tos mazos pajamos?mano vyras uzdirba 16000, o as 14000 tai cia mazai ar jau pakankamai?

Ziurint su kuo lyginat smile.gif
Jei rimtai,tai pakankamai,kad negautumet nieko. ax.gif
Atsakyti
siuo metu as nedirbu, tai vyro uzdirbti pinigai nuomai, maistui, kurui...nieko nelieka.tai jei sugalvotume susilauk vaikelio, sakes schmoll.gif
Atsakyti