Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

Aciu mielosios uz atsakymus, pasiskambinom mes i taxus tai jie vis dar turi dokumentus, viska dar sutikrino ir sake kad rytoj issius dokumentus ir jau ismokes pinigelius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(InetaII @ 2010 10 20, 21:49)
Aciu mielosios uz atsakymus, pasiskambinom mes i taxus tai jie vis dar turi dokumentus, viska dar sutikrino ir sake kad rytoj issius dokumentus ir jau ismokes pinigelius thumbup.gif

saunu,kad geros zinios thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InetaII @ 2010 10 20, 20:49)

..liux...kitą kartą būkit apdairesnė mirksiukas.gif ..o naujienos išties geros...kiek laiko laukėt?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal galite man pasakyti kiek laiko reik laukti working tax creditu? ax.gif Man sake kad apie menesi bet as jau laukiu apie 2 menesiukus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(camelia1525 @ 2010 10 21, 09:40)
Sveikos 4u.gif
Gal galite man pasakyti kiek laiko reik laukti working tax creditu? ax.gif  Man sake kad apie menesi bet as jau laukiu apie 2 menesiukus cool.gif

na mes laukeme 4 men, manau cia kiekvienam individualiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixsiul @ 2010 10 21, 15:18)
na mes laukeme 4 men, manau cia kiekvienam individualiai smile.gif

Aciu uz Atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes,

Nors perskaiciau jusu temas ir ilgai cia jau su jumis uz kadro sedziu vis tiek man viskas cia tiek paimu doh.gif Vis kyla ir kyla klausimu doh.gif tad jei kartosiuos nepykit neteiskit ignoruokit mirksiukas.gif

As pati dirbu savaitgalinei pamainoi tai yra 30 val per savaite Tai ir kyla klausimas ar as galiu tvarkytis TAX work credit? ar uztenka mano 30 valandu? g.gif kadangi pas mane trys vaikai tai manau mano uzdarbio nepakanka ir turetu priklausyt? ar gerai suprantu? blush2.gif Ir dar klausimelis jeigu as dar negaunu vaiku pinigu dar negaliu tvarkytis ir wtc? ar tai neturi reiksmes? Oi negaliu rasau ir vel galvoi painiava...nu tipine Blondine doh.gif Aciu uz bet kokia pagalba 4u.gif
Atsakyti
sveiki.Turiu toki klausima. Man work.tax ir child.tax mokejo karta i savaite,kiekviena antradieni.o si antradieni nebuvo pervesti pinigeliai?gal kam taip buvo?kas gali but negerai?
negaliu jiems prisiskambint,o internetu tikriausiai negalima patikrint kada bus pwrvesti pinigeliai?
Atsakyti
QUOTE(patranka @ 2010 10 20, 20:55)
..liux...kitą kartą būkit apdairesnė mirksiukas.gif ..o naujienos išties geros...kiek laiko laukėt?

Jo jau kita karta galvosiu savo galva doh.gif lotuliukas.gif o issiuntem liepos menesi mes popierius pacius pirmus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 10 21, 12:50)
Sveikutes mamytes,

Nors perskaiciau jusu temas ir ilgai cia jau su jumis uz kadro sedziu vis tiek man viskas cia tiek paimu  doh.gif  Vis kyla ir kyla klausimu  doh.gif  tad jei kartosiuos nepykit neteiskit ignoruokit  mirksiukas.gif

As pati dirbu savaitgalinei pamainoi tai yra 30 val per savaite Tai ir kyla klausimas ar as galiu tvarkytis TAX work credit? ar uztenka mano 30 valandu? g.gif kadangi pas mane trys vaikai tai manau mano uzdarbio nepakanka ir turetu priklausyt? ar gerai suprantu? blush2.gif  Ir dar klausimelis jeigu as dar negaunu vaiku pinigu dar negaliu tvarkytis ir wtc? ar tai neturi reiksmes? Oi negaliu rasau ir vel galvoi painiava...nu tipine Blondine doh.gif  Aciu uz bet kokia pagalba  4u.gif

Kai turit vaiku,galit ir 8 val dibti,nebutina 30 isdirbti.Sios salygos tik tiems,kas neturi vaikuciu ir yra jaunesni nei 50 metu.Jei negaunat Child Benefit'u drasiai galit pildyti Child Tax Credit'us. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(murka1980 @ 2010 10 21, 14:07)
sveiki.Turiu toki klausima. Man work.tax ir child.tax mokejo karta i savaite,kiekviena antradieni.o si antradieni nebuvo pervesti pinigeliai?gal kam taip buvo?kas gali but negerai?
negaliu jiems prisiskambint,o internetu tikriausiai negalima patikrint kada bus pwrvesti pinigeliai?

Taip pasitaiko,kad nutraukia mokejima.Jei tai ne kompiuterio klaida,tada gali reiksti,kad jie uzsimane jus patikrinti ir atsius laiska,kuriame pvz prasys irodyti ,kad gyvenate toje pacioje vietoje ,kuri yra zinoma Tax credit'ams.Taip buna kai keli atskiri asmenys pildosi tame paciame name ir pan.Pavyzdziu yra nemazai.
Neseniai vienai vienisai mamai buvo taip,kad nutrauke mokejima ir prase irodyti,kad vaikas Anglijoje,gerai,kad eina i mokykla,tai nusiunte laiska is mokyklos ir taip patvirtino.Taip vieniems buvo,kurie turejo 2.5 metu vaika,pasake,kad nezino kaip irodyti,tai liepe atsiusti parduotuves cekiu uz praeita laika,kad tipo pirko rubus,maista ir t.t doh.gif visokiu nesamoniu prisigalvoja.Nors kaip jau sakiau,gali buti,tik kompiuterio klaida,kuo greiciau susisieksit,tuo greiciau issiaiskinsit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maybe24: 21 spalio 2010 - 15:50
QUOTE(maybe24 @ 2010 10 21, 14:49)
Kai turit vaiku,galit ir 8 val dibti,nebutina 30 isdirbti.Sios salygos tik tiems,kas neturi vaikuciu ir yra jaunesni nei 50 metu.Jei negaunat Child Benefit'u  drasiai galit pildyti Child Tax Credit'us. ax.gif
Papildyta:

Taip pasitaiko,kad nutraukia mokejima.Jei tai ne kompiuterio klaida,tada gali reiksti,kad jie uzsimane jus patikrinti ir atsius laiska,kuriame pvz prasys  irodyti ,kad gyvenate toje pacioje vietoje ,kuri yra zinoma Tax credit'ams.Taip buna kai keli atskiri asmenys pildosi tame paciame name ir pan.Pavyzdziu yra nemazai.
Neseniai vienai vienisai mamai buvo taip,kad nutrauke mokejima ir prase irodyti,kad vaikas Anglijoje,gerai,kad eina i mokykla,tai nusiunte laiska is mokyklos ir taip patvirtino.Taip vieniems buvo,kurie turejo 2.5 metu vaika,pasake,kad nezino kaip irodyti,tai liepe atsiusti parduotuves cekiu uz praeita laika,kad tipo pirko rubus,maista ir t.t  doh.gif  visokiu nesamoniu prisigalvoja.Nors kaip jau sakiau,gali buti,tik kompiuterio klaida,kuo greiciau susisieksit,tuo greiciau issiaiskinsit  ax.gif

Aciu 4u.gif na as siandien visa diena bandau jiems prisiskambint ir nesiseka doh.gif Na mes gyvenam bute vieni.kitu zmoniu nera.ir jokio laisko neatsiunte.lauksiu iki antradienio jei vel neperves tai vaziuosiu pas buhaltere tegul ji man isaiskina sita dalika.kaip tik pirmadieni gryzta ia atostogu..
Atsakyti
QUOTE(murka1980 @ 2010 10 21, 15:51)
Aciu 4u.gif na as siandien visa diena bandau jiems prisiskambint ir nesiseka doh.gif Na mes gyvenam bute vieni.kitu zmoniu nera.ir jokio laisko neatsiunte.lauksiu iki antradienio jei vel neperves tai vaziuosiu pas buhaltere tegul ji man isaiskina sita dalika.kaip tik pirmadieni gryzta ia atostogu..

Kartais jie pirma nutraukia,o laiskas ateina per keleta dienu.Ar seniai gaunate tuos tax credit'us?
Atsakyti