Įkraunama...
Įkraunama...

Stuburo išvarža

QUOTE(Sirana @ 2008 01 14, 14:28)
Parekomenduokit, kokia literatura galima butu paskaityti apie stuburo problemas. Dar minejot specialus forumus?.. Isvarzos neturiu, bet stuburo bedu - apstu: jis stipriai iskrypes, itempti raumenys, uzspaustiti nervai ir pan., ir t.t. Pries keleta metu sportavau, padedama kineziologo, nes skausmai buvo uzkankine labai, geras dalykas, reiktu ir vel, bet...

Vyras skaito šias knygas : Benita Cantieni "Tigro jausmas" ir Nigel Howard "Alternatyvūs nugaros skausmų gydymo būdai". Sako, kad geros mirksiukas.gif
Jei suprantat rusiškai, tai e-mail galėčiau atsiųsti knygą apie Pilates'ą (pratimai su paaiškinimais).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitulia_Fai: 15 sausio 2008 - 19:22
QUOTE(Sirana @ 2008 01 14, 15:28)
Parekomenduokit, kokia literatura galima butu paskaityti apie stuburo problemas. Dar minejot specialus forumus?.. Isvarzos neturiu, bet stuburo bedu - apstu: jis stipriai iskrypes, itempti raumenys, uzspaustiti nervai ir pan., ir t.t. Pries keleta metu sportavau, padedama kineziologo, nes skausmai buvo uzkankine labai, geras dalykas, reiktu ir vel, bet...

Aš suradau naują stuburo tiesinimo būdą ir visų kitų stuburo problemų sprendimą thumbup.gif
Lietuvoj atsirado masažo lovos, kurios veikia kaip akupunktūra, akupresūra, chiropraktika ir t.t. galima plačiau paskaityt apie jas eliziejus mirksiukas.gif Tai dabar jau planuoja pirkti tokią lovą, nes į tokių lovų masažo saloną, kurių Vilniuje tik 2, jau nebevaikštau, nes kadangi masažai nemokami, labai daug norinčių ten patekti, kadangi ta lova be galo visiems padeda, o žmonės ten atina tikrai su įvairiom bėdom (daugiausia aišku senukai)
Tai ta lova kaip koks stebuklas thumbup.gif Ataugas panaikina, tempia stuburą, atstato slankstelius. Vienu žodžiu super thumbup.gif tam pačiam Eliziejuj mačiau, kad lova dar ir kojas masažuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adela @ 2008 01 18, 21:53)
Aš suradau naują stuburo tiesinimo būdą ir visų kitų stuburo problemų sprendimą thumbup.gif 
Lietuvoj atsirado masažo lovos, kurios veikia kaip akupunktūra, akupresūra, chiropraktika ir t.t. galima plačiau paskaityt apie jas eliziejus  mirksiukas.gif  Tai dabar jau planuoja pirkti tokią lovą, nes į tokių lovų masažo saloną, kurių Vilniuje tik 2, jau nebevaikštau, nes kadangi masažai nemokami, labai daug norinčių  ten patekti, kadangi ta lova be galo visiems padeda, o žmonės ten atina tikrai su įvairiom bėdom (daugiausia aišku senukai)
Tai ta lova kaip koks stebuklas  thumbup.gif Ataugas panaikina, tempia stuburą, atstato slankstelius. Vienu žodžiu super  thumbup.gif  tam pačiam Eliziejuj mačiau, kad lova dar ir kojas masažuoja biggrin.gif

Gera reklama hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2008 01 18, 23:17)
Gera reklama  hihihi.gif  hihihi.gif

blush2.gif seniai nebetikiu tokiom lovom irnesakyk.gif

Labai ačiū, Gitulia-Fai notworthy.gif pratimai geri, bet viena ižvelgiau kurio daryti ne patartina, na, gal tik man netinka, reikės daugiau dar paskaitinėti, ačiukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2008 01 18, 22:42)
blush2.gif  seniai nebetikiu tokiom lovom  irnesakyk.gif

Labai ačiū, Gitulia-Fai  notworthy.gif  pratimai geri, bet viena ižvelgiau kurio daryti ne patartina, na, gal tik man netinka, reikės daugiau dar paskaitinėti, ačiukas  bigsmile.gif

Tai ir aš netikiu, man tai čia nuskambėjo kaip gryniausia reklama irnesakyk.gif

Į sveikatą, kad tik padėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2008 01 15, 20:14)
Vyras skaito šias knygas : Benita Cantieni "Tigro jausmas" ir Nigel Howard "Alternatyvūs nugaros skausmų gydymo būdai". Sako, kad geros  mirksiukas.gif
Jei suprantat rusiškai, tai e-mail galėčiau atsiųsti knygą apie Pilates'ą (pratimai su paaiškinimais).

Rusiskai skaitau, butu labai malonu, jei atsiustum. gabrieledo@gmail.com

Del tu lovu, tai nezinau net, ka sakyt: tikrai manau, kad ligos jos neisgydo, na, nebukim tiek naivus, bet... simptomus gali palengvinti, savijauta pagerinti - su tuom sutinku. Mano dukrytes aukle pasakojo, kad isigijo kazkokia lova masazine uz 9000 Lt, tai jai stebuklingai pagyde nugaros skausmus ir isvis kazkokia panaceja, jau tokio gerumo... Gal cia apie ta lova kalba ir eina g.gif
Atsakyti
Del tu lovu, tai nezinau net, ka sakyt: tikrai manau, kad ligos jos neisgydo, na, nebukim tiek naivus, bet... simptomus gali palengvinti, savijauta pagerinti - su tuom sutinku. Mano dukrytes aukle pasakojo, kad isigijo kazkokia lova masazine uz 9000 Lt, tai jai stebuklingai pagyde nugaros skausmus ir isvis kazkokia panaceja, jau tokio gerumo... Gal cia apie ta lova kalba ir eina g.gif
[/quote]

Manau, kad apie ta pacia lova, tik kaina jau siai dienai gerokai mazesne. Galima rasti ir uz 5000 Lt bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Adela @ 2008 01 23, 17:52)

Manau, kad apie ta pacia lova, tik kaina jau siai dienai gerokai mazesne. Galima rasti ir uz 5000 Lt  bigsmile.gif

Bet kad lova ataugas panaikintų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2008 01 23, 15:48)
Rusiskai skaitau, butu labai malonu, jei atsiustum. gabrieledo@gmail.com

Išsiunčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 23, 19:02)
Bet kad lova ataugas panaikintų  schmoll.gif

rolleyes.gif kiek zmoniu tiek nuomoniu, bet kol nebandet, negalit sakyt, kad nepadeda.
As kadangi ir pati masazavausi, ir mano artimieji, tai galiu neissigalvodama pasakyti, kad tokiu masazu rezultatas ypatingas mirksiukas.gif As irgi is pradziu skeptike buvau dry.gif galvojau tik laiko gaisimas, bet deja, apsirikau.
Be to mano vyro mama, nors gyvena ne Vilniuje, kas du menesiai atvazineja i Vilniu, kad kokia savaite pavaiksciotu i masazus. Zmogus dziaugiasi, nes klubo nebeskauda, mane, kad reiks keisti sanari biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adela @ 2008 01 23, 21:25)
rolleyes.gif  kiek zmoniu tiek nuomoniu, bet kol nebandet, negalit sakyt, kad nepadeda.
As kadangi ir pati masazavausi, ir mano artimieji, tai galiu neissigalvodama pasakyti, kad tokiu masazu rezultatas ypatingas mirksiukas.gif As irgi is pradziu skeptike buvau  dry.gif galvojau tik laiko gaisimas, bet deja, apsirikau.
Be to mano vyro mama, nors gyvena ne Vilniuje, kas du menesiai atvazineja i Vilniu, kad kokia savaite pavaiksciotu i masazus. Zmogus dziaugiasi, nes klubo nebeskauda, mane, kad reiks keisti sanari  biggrin.gif

Mes čia apie masažus, ar apie lovą? rolleyes.gif Masažai tikrai daug ką gali, bet labai priklauso nuo masažuotojo ir kokį masažą daro, o jų yra begalė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2008 01 24, 11:37)
Mes čia apie masažus, ar apie lovą?  rolleyes.gif  Masažai tikrai daug ką gali, bet labai priklauso nuo masažuotojo ir kokį masažą daro, o jų yra begalė  tongue.gif

Nu jei tos "stebuklingos" lovos taip jau padėtų, joms nei reklamos nereikėtų. Nei operacijų nereikėtų, nusipirkai lovikę, pagulėjai, ir nebėr problemos. Daviau vyrui (jau pasidaręs operaciją) paskaityt, tai sako - netikiu schmoll.gif Na nebent koks nedidelis nugaros skausmas, bet ne stuburo išvarža schmoll.gif
Atsakyti