QUOTE(juramare @ 2008 09 07, 12:39)
Ačiū visoms atrašiusioms

,dabar esu 100proc įsitikinus,kad darysiuos tik magnetinį rezonansą.Skambinausi į Kauno klinikas užsiregistruoti pas neurologą,deja,
registruojama bus tik nuo rugsėjo 15 dienos.Teks palaukti.O kokiais vaistukais gydotės,kai skausmai suriečia?Aš jau išbandžius ir masažus,ir kineziterapiją,šildymus ir dar tą kur silpną elektros srovę pajungia prie nugaros,nežinau kaip ta procedūra vadinasi

Šį kartą jau leidžiuos vaistus,nes masažų ir mankštų pas mus antrą kart per metus neskiria
Labai daznai ta diena buna neimanoma prisiskambinti arba talonu nebegauni (bent jau pas mus taip buna). Tai siulyciau is vakaro paziuret internetines registracijos puslapi. Dazniausiai is vakaro imeta talonu. As nekarta taip be vargo gavau talonus.
http://www.sergu.lt/
QUOTE(klaida @ 2008 09 07, 14:42)
O kokius vaistus leidiesi? Man jokie nepadeda, taip sukauste stiprus skausmas, kad nei sedet, nei gulet ir vaikscioti nelabai iseina. Laukiu pirmadienio. Tik blogai kad pas neurologa reik vidaus gydytojo siuntimo, dar kiek laiko praeis
Ar bandei
Brexin 20 mg. (geriau granulem geriamam tirpalui ruosti, maziau dirgina skrandi). Cia tas pats kaip
Piroxicamum. O skaudama vieta galima tept
Perskindol tepalu. Kai kurie sake kad padeda. Aisku visiems individualus atvejas, bet kazka daryt vis bandom.
Jei mano gyvenimas bevaisis, tai jokio skirtumo, kas mane giria;
o jei mano gyvenimas vaisingas, tai man nesvarbu, kas mane kritikuoja.