QUOTE(Žiba @ 2008 11 02, 18:18)
Laba,
perskaičiau visą jūsų temelę, sėdėdama namie "ant biuletenio"

Nustatė ir man tą išvaržą L4/L5...

Išvarža nemaža labai, bent kiek gydytojai sako ir rašo, kad masyvi ir migruojanti... Taigi, viskas prasidėjo prie pora savaičių, kai nuėjau pas Girskį (kurį čia dauguma giria), jis man parodė kelis pratimukus daryti ir po tų pratimukų iš karto mane surietė

Sutraukė dešinės kojos kulną ir pirštą, dabar pėda pusiau nejautri... Trečiadienį guluosi operacijai, nes koja neatsigauna, o vis labiau tirpsta

Norėjau pasiteirauti, gal kas nors girdėjot, ar operavotės pas neurochirurgą Ričardą Breivą, nes jis turėtų operuot mane

Labai nenoriu operuotis, bet buvau jau pas tris gydytojus ir visi vienu balsu, matyt iš tikrųjų teks...
Jeigu pas jus migruojanti isvarza, vadinasi gabaliukas atplyses yra, tai matyt jis ir uzspaude jums nerva galutinai.

Nemanau, kad cia Girskio pratimai jums taip "padejo". Uzspausti galejo nuo bet kokio pasisukimo, pasilenkimo ir t.t.

Pas mane irgi yra migruojantis isvarzos gabaliukas. Pas ta pati Girski as nuejau jau su sutraukta blauzda ir nutirpusia peda. Negaliu sakyti, kad man jo pratimai ir proceduros padejo, bet as turejau visa 3 men reabilitacijos kompleksa pas ji ir tuo paciu poliklinikoje. Tie pratimai pradzioje mane labai gelbedavo. Jie man kaip tik padedavo, kai visiskai suriesdavo. Dabar po keturiu men, zinau, kad tikrai nesioperuosiu, nes peda nenutirpusi, achilo refleksas pilnai atsistate