Ar Eglės sanatorijoj yra plaukų džiovintuvai ar reik turėti savo? Ką patogiausia pasiimti vaikščioti į procedūras?
Ar duoda rankšluosčius?
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 21, 18:41)
Ar Eglės sanatorijoj yra plaukų džiovintuvai ar reik turėti savo? Ką patogiausia pasiimti vaikščioti į procedūras?
Kambariuose nėra, procedūrose yra. Į procedūras patogiausia su treningais ar džinsais ir lengvu džemperiu. Idealu talpus tašiukas per petį, kuriame - rankšluostis, guminės šlepetės, maudomas (bendroms vandens procedūroms), šukos, procedūrų kortelė.
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 21, 19:31)
Ar duoda rankšluosčius?
Visuose kambariuose yra dideli ir mažesni rankšluosčiai, juos dažnai keičia. Jei pamaloninsit kambario tvarkytoją šokoladu, keis visada, kai tik paprašysit.
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 21, 18:41)
Egleje i kai kurias proceduras ir i valgykla,teko vaikscioti per lauka,kadangi buvo laaaaabai salta ziema tai ypac po baseinu buvo nekas...

Bet man pavasarį tai tik per lauką norisi vaikščioti,žiemą aišku patogiau pliuse
stai dar vienas pasiulymas Vila "upe"
Gal kas gali parekomenduoti normalia kaina nuomojamą butą arba sodybėlę Druskininkuose? Kad tilptų apie 6-7 žmonės

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 23, 10:42)
Bet man pavasarį tai tik per lauką norisi vaikščioti,žiemą aišku patogiau pliuse
Na va įgavau jėgų Eglėje

Kitam kartui bandyčiau Eglė+. Bet ir šia neblogai. Aš kai mažai vaikštau lauke, tai man pavasarį tas perėjimas per lauką relaxsas. Žiemą taip suprantu, kad nekas. Bet vis tiek problemos išsprendžiamos. Juk po baseinų ar procedūrų galima pabūti poilsio kambaryje.
Išbandyta, patiko, taupoma savaitei Eglėj + lapkričio mėnesiui.
Aš irgi užsikrečiau Egle Druskininkuose

Ga patarsite kuri gydykla turi rimtą druskų kambarį?
mergaitės, gal bus įdomu:
35 Lt už 70 Lt vertės 4 val. pramogų vandens parke GRAND SPA LIETUVA Druskininkuose
Kuponas galioja 4 valandoms pramogų Grand SPA Lietuva vandens parke vienam asmeniui visomis savaitės dienomis
galiojima laikas- iki 2012 04 20.
turiu du tokius kuponus.
per daug sau nusipirkau
ir atsiprašau už off topic'ą
o šiaip Druskininkai - grožis ir gėris. pati esu iš Druskininkų. labai džiaugiuosi matydama atsigaunantį ir gražėjantį miestą. smagu sugrįžti
beje, Druskininkuose yra labai smagi vyno parduotuvė - Kurorto vyninė.
rekomenduoju
gera aura toje parduotuvėje
35 Lt už 70 Lt vertės 4 val. pramogų vandens parke GRAND SPA LIETUVA Druskininkuose
Kuponas galioja 4 valandoms pramogų Grand SPA Lietuva vandens parke vienam asmeniui visomis savaitės dienomis
galiojima laikas- iki 2012 04 20.
turiu du tokius kuponus.
per daug sau nusipirkau

ir atsiprašau už off topic'ą

o šiaip Druskininkai - grožis ir gėris. pati esu iš Druskininkų. labai džiaugiuosi matydama atsigaunantį ir gražėjantį miestą. smagu sugrįžti

beje, Druskininkuose yra labai smagi vyno parduotuvė - Kurorto vyninė.
rekomenduoju

QUOTE(Pavasara @ 2012 03 31, 22:11)
Ga patarsite kuri gydykla turi rimtą druskų kambarį?
kaip suprasti rimta?
turi ir Egles sanatorija, Saulutes sanatorija (vaiku), Grand spa ir turi, tik rinkis, kuris tau arciausiai gyvenamos vietos ir pagal kaina