Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai - sveikatos šaltinių kurortas

Kuo skiriasi egle ir egle+? Galite man papasakoti blush2.gif

Esme tokia, kad mamai siandien operavo keli, pakeite kelio sanari ir jai priklausys reabilitacija.

Daug neskaiciau, bet kiek supratau jei gyeni egleje, tai i proceduras vaikstai per lauka, o egle+ viskas vietoje?

Su mama vaziuotu ir tetis, jam zinoma butu viskas mokama.

Koki varianta geriau pasirinkti, gal kas papasakosite blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2012 04 04, 22:03)
Kuo skiriasi egle ir egle+? Galite man papasakoti blush2.gif

Man atrodo, kad su TLK kelialapiais apgyvendinimas Eglėje, Eglėje+ tik komerciniai klientai. Į procedūras eis per lauką, tačiau jau pavasaris, nemanau, kad bus problema. Visur yra liftai, turėklai, nuolydžiai. Galite rezervuojant paprašyti kambario pirmame ar antrame aukšte. Be to, judėti po tokių operacijų irgi reikia.
Užsakykit dvivietį kambarį, jei yra galimybė, mamai išpirkit švedišką stalą (jei TLK pilnai apmokės, reiks primokėti labai nedaug), nes tėčiui tikrai bus švediškas - kad nereiktų atskirai valgyt, o ir smagiau kartu abiems bus, ir pasirinkimas kitas - keli karšti, sriubos, vaisiai, daržovės, desertai ir pan. Nes su TLK kelialapiais maitinimas skurdokas, man neskanu, o MB nepakanka rolleyes.gif Venintelis minusas - irgi reikės eiti per lauką. Tėčiui kainuos apie 160Lt/ para, įeis kambarys, maitinimas, gydytojo konsultacija ir 5 procedūros per dieną.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 04 01, 16:02)
Čia rašė bile rašyt, matyt, žinutes rinkosi, nes perėjo per visas temas iš eilės  doh.gif

Gal rase, kaip jus sakote ir bile rasyt, bet istiesu tai nei Egleje, nei Grand Spa, Trasalyje ir pan. drusku kambariai yra nerimti. Tik siaip tokie relaksaciniai su druskuotomis sienomis ir grindimis mirksiukas.gif

As esu lankiusi 20 kartu kursa drusku gydykloje Antakalnyje, tai va ten tai pavadinciau tikru drusko kambariu. Ten kai kviepuoji tai aiskiai juntamas druskos skonis burnoje, nosyje ir pan. Jei yra kokiu problemu, tai ir nosis pradeda begti ar kosulys ima. Nuolat yra purskiamos druskos tokios ale dulkes, matomos net plika akimi. Po proceduru net veido oda buna pasidengusi tokiu plonyciu druskos sluoksniuku.

O va sanatorijose kiek teko buti ir dometis, tai ten daugiau SPA druskiu kambariai, bet ne rimti gydomieji.
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2012 04 05, 18:53)
Gal rase, kaip jus sakote ir bile rasyt, bet istiesu tai nei Egleje, nei Grand Spa, Trasalyje ir pan. drusku kambariai yra nerimti. Tik siaip tokie relaksaciniai su druskuotomis sienomis ir grindimis  mirksiukas.gif

As esu lankiusi 20 kartu kursa drusku gydykloje Antakalnyje, tai va ten tai pavadinciau tikru drusko kambariu. Ten kai kviepuoji tai aiskiai juntamas druskos skonis burnoje, nosyje ir pan. Jei yra kokiu problemu, tai ir nosis pradeda begti ar kosulys ima. Nuolat yra purskiamos druskos tokios ale dulkes, matomos net plika akimi. Po proceduru net veido oda buna pasidengusi tokiu plonyciu druskos sluoksniuku.

O va sanatorijose kiek teko buti ir dometis, tai ten daugiau SPA druskiu kambariai, bet ne rimti gydomieji.

Noriu papriestarauti- turejau po 10 seansu ir Grand Spa Lietuva, ir Spa Sana Druskininkai- ir ten, ir ten drusku kambariuose taip pat ir kosuliukas islenda, ir snargliukas, nes per ventiliacija yra puciamas sausos druskos aerozolis, ir lupos po seansu surios, tai kad tikrai negaliu sutikti schmoll.gif , kad rimtose sanatorijose haloterapijos procedura yra nerimta.
Atsakyti
QUOTE(micra @ 2012 04 05, 21:22)
Noriu papriestarauti- turejau po 10 seansu ir Grand Spa Lietuva, ir Spa Sana Druskininkai- ir ten, ir ten drusku kambariuose taip pat ir kosuliukas islenda, ir snargliukas, nes per ventiliacija yra puciamas sausos druskos aerozolis, ir lupos po seansu surios, tai kad tikrai negaliu sutikti schmoll.gif , kad rimtose sanatorijose haloterapijos procedura yra nerimta.

Tai pirma pasilankykite drusku gydykloje, tuomet jau priestaraukite, nes skirtumas akivaizdus. Jus kalbate apie subjektyvius pojucius, o as apie objektyvius.
Beje, nieko pries sanatoriju drusku kambarius neturiu, pati ten visuomet einu, kai tik bunu. Tiesiog medicininiu poziuriu, ten gana silpnas poveikis organizmui.
Atsakyti
Bent jau "Eglė" yra sanatorija, kur skiriamos gydomosios, ne relaksacinės procedūros. Nežinau, kaip Antakalnyje, nebuvau, lyginti negaliu, tačiau sanatorijos druskų kambario prilyginti SPA procedūroms nelabai drįsčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 04 07, 09:40)
Bent jau "Eglė" yra sanatorija, kur skiriamos gydomosios, ne relaksacinės procedūros. Nežinau, kaip Antakalnyje, nebuvau, lyginti negaliu, tačiau sanatorijos druskų kambario prilyginti SPA procedūroms nelabai drįsčiau  schmoll.gif

Jeigu tik jums nuo to ramiau, tai nedrįskite prilyginti SPA procedūrai smile.gif Rašau tai, ką žinau, o ne ką aš manau.

Bet kokiu atveju druskų kambariai ir visos kitos procedūros yra gerai.

O svarbiausia tai gera nuotaika ir mažiau streso thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai prašau rekomendacijos 4u.gif

Kurį savaitgalį dviese su vyru planuojam nulkėt į Druskininkus, paslidinėti ir paskui pernakvoti.
Gal kas galėtų ką perakomenduoti ar pasiūlyti, domina du variantai:

1. Namelis, trobelė ar vila su pirtele. Gali būti net ne pačiuose Druskininkuose, o aplinkui. Svarbu neįkyrūs, svečio privatumą gerbiantys šeimininkai.

2. Viešbutis ar svečių namai su baseinu ir pirtimi. Procedūros nedomina, todėl sanatorijos neaktualu.

rolleyes.gif

Beje, man iš aprašymų visai patinka viešbutis "Pušynas" - gal kokių atsiliepimų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 08 balandžio 2012 - 20:13
QUOTE(Tepaluota @ 2012 04 07, 10:40)
Bent jau "Eglė" yra sanatorija, kur skiriamos gydomosios, ne relaksacinės procedūros. Nežinau, kaip Antakalnyje, nebuvau, lyginti negaliu, tačiau sanatorijos druskų kambario prilyginti SPA procedūroms nelabai drįsčiau  schmoll.gif

Ką tik grįžom iš Eglė+, tai haloterapija (druskų kambarys) nuvylė labiausiai. Nevykęs.
Aš pvz. lyginu su Vilniuje esančiu "Pušyno kelio" druskų kambariu - nors ir ne toks naujas, ištaigus, bet naudos žymiai daugiau. Ore ryškiai geriau subalansuota druskų koncentracija, atlankius kursą jauti poveikį...kai aš sergu astma, tai labai gerai jaučiu skirtumą vos įėjus ir po kelių seansų. O Eglėje tai tik laiką gaišau doh.gif Vaikščiojau į haloterapiją, pasėdėdavau, paklausydavau muzikos ir išeidavau lyg niekur nieko.
Tiesiog skirta vien atsipalaidavimui. Jei kam tos procedūros reikia rimtos ir norit efekto, negaiškit su Eglės haloterapija ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaka @ 2012 04 05, 19:53)
Gal rase, kaip jus sakote ir bile rasyt, bet istiesu tai nei Egleje, nei Grand Spa, Trasalyje ir pan. drusku kambariai yra nerimti. Tik siaip tokie relaksaciniai su druskuotomis sienomis ir grindimis  mirksiukas.gif

As esu lankiusi 20 kartu kursa drusku gydykloje Antakalnyje, tai va ten tai pavadinciau tikru drusko kambariu.

Absoliučiai pritariu drinks_cheers.gif
Ir ne man vienai taip pasirodė..dukra irgi serga astma (jos sunkesnė astmos forma nei mano, tad dar jautresnė), tai visą seansą klausinėjo ar jau prasidėjo ar dar ne doh.gif , nes šiaip dukart per metus pilnam 10-20 procedūrų kursui aš ją vežioju į Vilniuje esančius druskos kambarius, tai ji irgi nesuprato kur tos druskos Eglėje (išskyrus grindis ir sienas smile.gif ).
Man net jos 'vaikiški seansai' rimtesni (aš lydžiu abu vaikus ir su jais būnu) už Eglės haloterapiją ax.gif

Šiaip poilsis tikrai geras, mes ėmėm max. programą, dar procedūrų pirkom papildomai.
Aš kritikos turiu tik haloterapijai ir aromaterapijai (niekaip nesuvokiu, kodėl aromaterapijoje (kurios dauguma seansų nuo ryto iki pietų (berods paskutinis 15.30 val., bet aš eidavau į rytinius) naudojo raminančius mišinius...atsikeli, pasportuoji, žvalus ir laimingas nueini į arometerapiją ir sužinai, kad nuo ryto kvėpuosi raminančiu EA mišiniu, kuris gydo nemigą ir t.t.). Visiškai neapgalvota - galėtų daryti rytinius senasus, kam žemas kraujospūdis, kam reikia energijos, žvalumo, o jau vakare tiem, kurie nori 'ramintis'. Aš išeidavau apsnūdusi visai, tad po kelių kartų nustojau vaikščioti...

Ai ir dar, sienų izoliacija Eglė+. Pataupyta. Gerai, kad už sienos knarklys atkeliavo viena diena iki išvažiavimo biggrin.gif Viena naktis nemiegota, aš net galvojau, kad eisiu krutint vyrą, kad neknarktų biggrin.gif Įeinu į jo kambarį, o jis man - tai čia ne tu knarki? Ir tuo momentu, kad užriaumos iš kaimyninio kambario lotuliukas.gif Ryte irgi, kas atsikelia kalbasi, tai taip, lyg tavo kambaryje stovėtų. Girdėjau svetimus pokalbius iki smulkiausių detalių, visai nenorėdama doh.gif Kas į dušą, kas grįžo, kas išėjo, apie ką kalbasi, kada lovą kloja ar į WC nuėjo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2012 04 08, 20:46)
Beje, man iš aprašymų visai patinka viešbutis "Pušynas" - gal kokių atsiliepimų?

Esam buvę (mes visur renkamės liukso kambarius, tad kalbu tik apie juos). Neturiu priekaištų gyvenimui, pamenu tik tai, kad pusryčiai - švediškas stalas ir jei nepaskubėdavom atsikelti, tai būdavo nušluoti ax.gif O šiaip tvarkinga, jauku. Procedūras pirkdavom Druskininkų gydyklose.

Dėl slidinėjimo: jei neturit įrangos (kostiumų, slidžių ir t.t.), tai 2 val. kainuos 125 Lt (75 Lt viskas, kas reikalinga slidinėjimui ir 50 Lt pats slidinėjimas). Žiauriai nustebino instruktorių įkainiai, jei individualiai, tai 3 val. mokymo - 550 Lt, jei grupėje - 400 Lt (vienam žmogui) doh.gif Čia jau iš fantastikos srities doh.gif , ne kaip visur Europoje...tad jei pinigėlių nėra ir ant slidžių stovėta tik tarybiniais metais (čia aš apie save biggrin.gif ), 'varlinyke' kankiniesi asmeniškai biggrin.gif Bet šiaip "Snow arena" labai patiko, ypač vaikams (labai geras žaidimų kambarys ir priežiūra jame, tikrai, žemai lenkiu galvą prieš ten dirbusias merginas, buvom visai ramūs). Verta labai eiti paslidinėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, mes slidinėjam trečią sezoną ir Snow arenoj buvom daug kartų, įrangą savo turim smile.gif Instruktorių kainos ten išties brangiausios ne tik Lt, bet ir aplinkui, ir kas įdomiausia, kokybė nespindi - ėmėm sūnui instruktorių, tai taip labai vidutiniškai dirbo, sakyčiau..Nors, varlinykas ten geriausias Lietuvoje, tikrai. Jei jau pradėt mokytis, tai tik Snowarenoje.
Bet va, su nakvyne neteko (gi netoli nuo Vilniaus palėkt), o šįkat norim kažkaip kitaip. Taigi, labai domina rekomendacijos ir atsiliepimai būtent apie nakvynės variantus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 08 balandžio 2012 - 20:46
QUOTE(flight @ 2012 04 08, 21:43)
Na, mes slidinėjam  trečią sezoną ir Snow arenoj buvom daug kartų, įrangą savo turim smile.gif 
Taigi, labai domina rekomendacijos ir atsiliepimai būtent apie nakvynės variantus  4u.gif  4u.gif

Tada suprantama, žinote viską drinks_cheers.gif

Tuoj pabandysiu surast svečių namus ir vilą, kuriuose esam buvę tik apgyvendinimui ir buvom labai patenkinti 4u.gif

Prieš kelis metus (vaikai buvo labai maži) esam apsistoję ir atostogavę čia:
http://www.senasispa...41020315124080/
http://www.senasispa...10633613340021/
Labai patiko - liuksas buvo su įrengta virtuvėle, tad vaikams gamindavau pati, leido atvykti su šuniuku, ir šiaip gera tvarka, tyla, ramybė, puikus aptarnavimas.

Ir čia:
http://www.druskininkai-guesthouse.eu/
Nežinau kaip dabar, bet tuo metu kai mes buvom (žiemą), tai kaip nė gyvos dvasios..bet šiaip irgi viskas gerai drinks_cheers.gif Drąsiai galima važiuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 08 balandžio 2012 - 21:00
Sveikos 4u.gif
Aš taip pat ieškau patarimų, bei pagalbos iš labiau patyrusių keliautojų ! ax.gif Taigi situacija tokia, jog tam tikra proga noriu MB padovanoti šioki toki savaitgalį Druskininkuose ax.gif
Planelis labai paprastas, tai nuvažiuoti i "One nuotykiu parką" palaipioti po medžius (man dar neteko ten būti, bet MB aktyvaus gyvenimo būdo šalininkas ir kaip supratau labai norėtų ten apsilankyti biggrin.gif ), paskui i Druskininkų vandens parką (manau 3 val užtektų), na ir pasivaikščiojus į kokį viešbutuką. Tik neišsirenku kokį, tad ieškau patarimu. Renkuosi tarp "De Lita" ir "Pušyno", gal turite apie šiuos atsiliepimų? Norėtūsi paprasto jaukaus viešbutuko su skaniais pusryčiais, aišku daug lemia kaina, dėl to ir renkuosi iš šių blush2.gif
Gal patartumėte labiau patyrusios, kad netektų nusivilti? doh.gif O jau ir rezervuoti reikia, nes kambarių norimai datai vos keletas likę..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erdinga: 09 balandžio 2012 - 13:06