Sveikos
Gal galit rekomenduoti gera tattoo meistra Siauliuose? taip pat, gal butu koks puslapis pamatyti padarytus darbus?
Aciu

Gal galit rekomenduoti gera tattoo meistra Siauliuose? taip pat, gal butu koks puslapis pamatyti padarytus darbus?
Aciu

QUOTE(Sypsena @ 2010 11 29, 13:14)
Sveikos
Aciu
Pirmam temos puslapyje viskas gražiai surašyta ir meistrų darbų foto taip pat galima pamatyti 
Aciu

o man tai patinka tos randuotės
kai kurios labai gražiai ir smulkiai padarytos,tik gaila,kad pagrinde visos šviežiai darytos,o ne jau sugijusios
tik matyt irgi tam neišdrysčiau dėl skausmo

QUOTE(Sypsena @ 2010 11 29, 13:14)
Sveikos
Aciu

Aciu

Ką nori darytis?

QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 11 29, 16:41)
Uztat kad tiksliai nezinau

Sypsena, o kodel butent japoniskais heroglifais? Nepyk, bet sis variantas truputi pabodes ir nebus labai isskirtine, na suprantu, kad del saves, o ne del kitu darytis nori, bent as, tai tikrai nenoreciau darytis to, ko tipazas panasus. O kodel nenori pvz., senaja baltu kalba ar dar kaip interesniau, man cia taip.

QUOTE(zazuna @ 2010 11 29, 17:01)
Sypsena, o kodel butent japoniskais heroglifais? Nepyk, bet sis variantas truputi pabodes ir nebus labai isskirtine, na suprantu, kad del saves, o ne del kitu darytis nori, bent as, tai tikrai nenoreciau darytis to, ko tipazas panasus. O kodel nenori pvz., senaja baltu kalba ar dar kaip interesniau, man cia taip. 

Jeigu rasciau kur galima gauti tikra vertima,tikrai pasidomeciau ir del kitu rastu. Bet bijau,kad vietoj vardu gausis kokios vistos ar desreles

Isvis,man pirma mintis buvo vardu nerasyti,o tik simboliskai pazymeti dukryciu gimima. Mano brolis prisizadejo nupiesti, pasidomejes gimimo diena, zodiako zenklu, kinieciu horoskopu ir t.t. Kad ta tatoo butu speceliai skurtos mergaitems: ypatingos ir vienetines. taciau piesiniu laukiu jau virs metu,o kaip muza jam nepasirodo,taip nepasirodo

Sypsena, o kodėl manai, kad kiniečių nesigaus vištiena ar dešrelės? Juk nėra garantijų, kad internete rastas variantas bus tikrais. Siūlau pergalvoti tą idėja, vaikai ne vyras, gyvenime nebepasikeis, todėl gali drąsiai rašyti ir taip, kaip pavadinai, kam tie vertimai ir šifravimai? Negi vaiko vardsa yra paslaptis?
Manau, kad galima gražiai užrašyti ir nešifruojant

aš manau geriau susisiek su meistru kur darysies tattoo, ir jis tau parašys gražiai lietuviškai, ir taip kad tik tu viena suprasi kas ten ir kodėl 
prie ko ta japonų kalba išvis? tu ten gyveni? puoselėji japonų kultūrą?
ar tiesiog nori egzotikos?
man atrodo geriau autentiškumas
juk meistrai kurie daro tattoo jas ir piešia/kuria
parašyk kokios tos mergytės, ka sjoms patnka, ką pati mėgsti, koks stilius tau patinka. gali atsiusti meistrau savo ir dukryčių foto - bus jam legviau susidaryti "paveikslą" viziją apie būsimą tattoo.

prie ko ta japonų kalba išvis? tu ten gyveni? puoselėji japonų kultūrą?
ar tiesiog nori egzotikos?
man atrodo geriau autentiškumas

juk meistrai kurie daro tattoo jas ir piešia/kuria

parašyk kokios tos mergytės, ka sjoms patnka, ką pati mėgsti, koks stilius tau patinka. gali atsiusti meistrau savo ir dukryčių foto - bus jam legviau susidaryti "paveikslą" viziją apie būsimą tattoo.
Teisingai sakot
Pati nebuvau tikra del japonisku heroglifu,bet po jusu komentaru,zinau,kad nebedarysiu
As visiskai zalia sioj srity ir net bepagalvojau,kad galima susisiekti su meistru ir pasikonsultuoti
jauciu taip ir reikes padaryti
Dar teks broli uz kupros paciupti ir jei tikrai nieko nepadarys,tai taip ir padarysiu
Aciu

As visiskai zalia sioj srity ir net bepagalvojau,kad galima susisiekti su meistru ir pasikonsultuoti

Aciu

Šypsena, brolis pasidarė užvakar tatoo, tai irgi meistras pagal jį nupiešė piešinį. Aš pamačiusi apakau, nes tobulesnio piešinio, atitinkantį būtent jo aistrą, net nebūčiau įsivaizdavusi.