Įkraunama...
Įkraunama...

Ink Addicts... *28

hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal galit rekomenduoti gera tattoo meistra Siauliuose? taip pat, gal butu koks puslapis pamatyti padarytus darbus?
Aciu 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Sypsena @ 2010 11 29, 13:14)
Sveikos  4u.gif

Gal galit rekomenduoti gera tattoo meistra Siauliuose? taip pat, gal butu koks puslapis pamatyti padarytus darbus?
Aciu  4u.gif
Pirmam temos puslapyje viskas gražiai surašyta ir meistrų darbų foto taip pat galima pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
o man tai patinka tos randuotės biggrin.gif kai kurios labai gražiai ir smulkiai padarytos,tik gaila,kad pagrinde visos šviežiai darytos,o ne jau sugijusios ax.gif tik matyt irgi tam neišdrysčiau dėl skausmo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 11 29, 13:14)
Sveikos  4u.gif

Aciu  4u.gif

Ką nori darytis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 11 29, 16:41)
Ką nori darytis?  ax.gif

Uztat kad tiksliai nezinau doh.gif zinau,kad noriu dukryciu vardus japoniskai uzsirasyti, bet noreciau prideti dar ka,o ka ir nezinau doh.gif buvau issirinkus zodzius, irgi japoniskai, bet nebezinau unsure.gif galvoju,gal kaip nors sujungti tuos du vardu,gal su piesiniu ar kuo g.gif viskas butu ant nugaros. Uz poros savaiciu vaziuoju i Lietuva,tai tikiuosi kad iki to laiko mano norai bus aiskus biggrin.gif
Atsakyti
Sypsena, o kodel butent japoniskais heroglifais? Nepyk, bet sis variantas truputi pabodes ir nebus labai isskirtine, na suprantu, kad del saves, o ne del kitu darytis nori, bent as, tai tikrai nenoreciau darytis to, ko tipazas panasus. O kodel nenori pvz., senaja baltu kalba ar dar kaip interesniau, man cia taip. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 29 lapkričio 2010 - 16:03
QUOTE(zazuna @ 2010 11 29, 17:01)
Sypsena, o kodel butent japoniskais heroglifais? Nepyk, bet sis variantas truputi pabodes ir nebus labai isskirtine, na suprantu, kad del saves, o ne del kitu darytis nori, bent as, tai tikrai nenoreciau darytis to, ko tipazas panasus. O kodel nenori pvz., senaja baltu kalba ar dar kaip interesniau, man cia taip.  smile.gif

Jeigu rasciau kur galima gauti tikra vertima,tikrai pasidomeciau ir del kitu rastu. Bet bijau,kad vietoj vardu gausis kokios vistos ar desreles biggrin.gif
Isvis,man pirma mintis buvo vardu nerasyti,o tik simboliskai pazymeti dukryciu gimima. Mano brolis prisizadejo nupiesti, pasidomejes gimimo diena, zodiako zenklu, kinieciu horoskopu ir t.t. Kad ta tatoo butu speceliai skurtos mergaitems: ypatingos ir vienetines. taciau piesiniu laukiu jau virs metu,o kaip muza jam nepasirodo,taip nepasirodo biggrin.gif Tad is didelio noro priejau tokios isvados,kad varda rasysiu kanji heroglifais, o asmeniskumo idesiu su tam tikrai simboliais ar piesiniais... unsure.gif
Atsakyti
Sypsena, o kodėl manai, kad kiniečių nesigaus vištiena ar dešrelės? Juk nėra garantijų, kad internete rastas variantas bus tikrais. Siūlau pergalvoti tą idėja, vaikai ne vyras, gyvenime nebepasikeis, todėl gali drąsiai rašyti ir taip, kaip pavadinai, kam tie vertimai ir šifravimai? Negi vaiko vardsa yra paslaptis? mastau.gif Manau, kad galima gražiai užrašyti ir nešifruojant 4u.gif
Atsakyti
aš manau geriau susisiek su meistru kur darysies tattoo, ir jis tau parašys gražiai lietuviškai, ir taip kad tik tu viena suprasi kas ten ir kodėl wink.gif
prie ko ta japonų kalba išvis? tu ten gyveni? puoselėji japonų kultūrą?
ar tiesiog nori egzotikos?
man atrodo geriau autentiškumas wink.gif

juk meistrai kurie daro tattoo jas ir piešia/kuria wink.gif
parašyk kokios tos mergytės, ka sjoms patnka, ką pati mėgsti, koks stilius tau patinka. gali atsiusti meistrau savo ir dukryčių foto - bus jam legviau susidaryti "paveikslą" viziją apie būsimą tattoo.

Atsakyti
Teisingai sakot 4u.gif Pati nebuvau tikra del japonisku heroglifu,bet po jusu komentaru,zinau,kad nebedarysiu biggrin.gif
As visiskai zalia sioj srity ir net bepagalvojau,kad galima susisiekti su meistru ir pasikonsultuoti blush2.gif jauciu taip ir reikes padaryti bigsmile.gif Dar teks broli uz kupros paciupti ir jei tikrai nieko nepadarys,tai taip ir padarysiu smile.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šypsena, brolis pasidarė užvakar tatoo, tai irgi meistras pagal jį nupiešė piešinį. Aš pamačiusi apakau, nes tobulesnio piešinio, atitinkantį būtent jo aistrą, net nebūčiau įsivaizdavusi. 4u.gif
Atsakyti