Įkraunama...
Įkraunama...

Ink Addicts... *28

QUOTE(Sypsena @ 2010 11 29, 16:46)
jauciu taip ir reikes padaryti  bigsmile.gif  Dar teks broli uz kupros paciupti ir jei tikrai nieko nepadarys,tai taip ir padarysiu  smile.gif
Aciu  4u.gif

Nečiupinėk to brolio, eik pas meistrą ir viskas mirksiukas.gif

QUOTE(Twitter @ 2010 11 29, 17:15)
Šypsena, brolis pasidarė užvakar tatoo, tai irgi meistras pagal jį nupiešė piešinį. Aš pamačiusi apakau, nes tobulesnio piešinio, atitinkantį būtent jo aistrą, net nebūčiau įsivaizdavusi. 4u.gif

Ar patenkintas brolis? smile.gif
Atsakyti
Sypsena, man ir rodos, kad nekutink tu to brolio, o brauk is kart pas meistra ir bus spakainiai. mirksiukas.gif
----
Blem kaip sexy tas kaspinelis, tik gaila is labai toli, bet vistiek grazu iki apsisiusiu... wub.gif
CIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 29 lapkričio 2010 - 21:09
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
as.... iš paskutinio posto tuos mėlynus apatinius.... norečiau tureti... ax.gif biggrin.gif

QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 11 29, 16:31)
Sypsena, o kodėl manai, kad kiniečių nesigaus vištiena ar dešrelės? Juk nėra garantijų, kad internete rastas variantas bus tikrais. Siūlau pergalvoti tą idėja, vaikai ne vyras, gyvenime nebepasikeis, todėl gali drąsiai rašyti ir taip, kaip pavadinai, kam tie vertimai ir šifravimai? Negi vaiko vardsa yra paslaptis? mastau.gif Manau, kad galima gražiai užrašyti ir nešifruojant 4u.gif

visiškai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif norėjau to paties klaust, kam verst vaikų vardus i kažkokią belekokią kalbą g.gif
Atsakyti

Maudomas manau ten smile.gif
Atsakyti
Aha, bet kažkaip parašiau ir tingėjau taisyt biggrin.gif Bet vistiek norėčiau turėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 11 29, 20:21)

Baisiausiai patenkintas, kur jau nebus, kai pagaliau išsipildė viena iš svajonių. happy.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2010 11 29, 21:08)
Blem kaip sexy tas kaspinelis, tik gaila is labai toli, bet vistiek grazu iki apsisiusiu... wub.gif
CIA

Aš tai labiau į gražią šikną žiūriu blush2.gif Nu bet tikrai graži... blush2.gif

QUOTE(zazuna @ 2010 11 29, 21:23)

O jau čia kad deivių pridėjai bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Twitter @ 2010 11 29, 22:34)
Baisiausiai patenkintas, kur jau nebus, kai pagaliau išsipildė viena iš svajonių. happy.gif

Smagu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Man tos gražios uodegos savininkes kūnas kaip iš dviejų skirtingų žmonių sudėtas biggrin.gif viršutinė dalis gerokai įdegus, o uodega ir kojos kaip snieguolės biggrin.gif keistokai atrodo smile.gif
Atsakyti

Net nepastebejau biggrin.gif Bet manau cia apsvietimas kaltas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2010 11 29, 16:01)
Sypsena, o kodel butent japoniskais heroglifais? Nepyk, bet sis variantas truputi pabodes ir nebus labai isskirtine, na suprantu, kad del saves, o ne del kitu darytis nori, bent as, tai tikrai nenoreciau darytis to, ko tipazas panasus. O kodel nenori pvz., senaja baltu kalba ar dar kaip interesniau, man cia taip.  smile.gif

O po kelių metų ta pati baltų kalba ar dar kokia įdomesnė nebus taip pat pabodus kaip ir dabar hieroglifai smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2010 11 29, 23:12)
Man tos gražios uodegos savininkes kūnas kaip iš dviejų skirtingų žmonių sudėtas biggrin.gif viršutinė dalis gerokai įdegus, o uodega ir kojos kaip snieguolės biggrin.gif keistokai atrodo smile.gif

Aš irgi nė nepastebėjau smile.gif
Atsakyti