Įkraunama...
Įkraunama...

Ink Addicts... *28

Cherry_cherie, ta mergaite su veduokle wub.gif , o astunkojis is vis ziaurus wub.gif
----
Aparpuolis kokia grazi bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti

Sabina, jei neklystu, yra 3 vaiku mama smile.gif
Atsakyti
Mhm smile.gif
Atsakyti
parodykit, kaip atrodo Jericho rožė blush2.gif
skaitau dabar knygą ir vis apie ją užsimena, labai smalsu pasidarė, o paguuglinus nieko gero neparodė ax.gif arba ieškot nemoku
Atsakyti
Irvingo 'Kol tave rasiu' ? biggrin.gif

Ash tai manau,kad kalba toj knygoj eina apie oldchooline roze, tik jos pavadinimas pasikeite verciant i LT kalba smile.gif Nes kai kurios oldschoolines rozes tikrai primena tai, apie ka ten rasoma biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 12 gruodžio 2010 - 22:34
aš brandinu savo tattoo jau 6 metus smile.gif pagaliau nusprendžiau, kad čia ne šaip įgeidis, tai po truputį dairausi dairausi wink.gif meistrą tai rinksiuos manau Ramą, net negaliu pasakyt kodėl. tiesiog wink.gif o tattoo bus užrašas ant nugaros. Lotyniška frazė, skirta ne viešai publikai o tik sau.. va kokie yra internete bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Gin, nea mirksiukas.gif

Jeriko rožė tai dykumų augalas, kuris realiai į rožę visai nepanašus ax.gif Tai toks augalas, kuris man asmeniškai išsiskleisdamas labiau primena japonišką chrizantemą smile.gif Anastatica hierochuntica (lot.) google
O čia ir čia video, kur parodo, kaip ji skleidžiasi 4u.gif mirksiukas.gif

Va dėl to man į chrizantemą ir panašu smile.gif Ta proga...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Sim, ash zinau kas yra Jericho roze, bet kadangfi skaiciau knyga ir sita gele visai neprimena to, apie ka rasho joje, uz tai ash zinok ir sudvejojau smile.gif Tikrai manau,kad ten blogai parinktas terminas arba jis tokiu tapu verciant i LT kalba, kaip ir rashiau smile.gif Plius: ar jos buvo placiai paplitusios oldschool'e?

Nes ten rasoma,kad labai daug kas darydavosi,o kiekvienoj rozej budavo paslepta moters vagina smile.gif Tai ar savo variante tu kuriam nors ziede ta izvelgi? biggrin.gif Tuo tarpu paprastose old school rozese tikrai gali kzka panasaus pamatyt biggrin.gif Uz tai kai ash rinkausi tai labai sunku buvo ishsirinkti, kad butu grazi ir be jokiu asociaciju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 13 gruodžio 2010 - 08:21

QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 12 13, 01:20)
user posted image
user posted image
Pirmoji patiko savo vieta wub.gif Antroji savo idėja wub.gif Labai labai wub.gif
Atsakyti
Na aš kalbu apie tai, kas yra Jericho rožė, o ne apie knygą mirksiukas.gif Dėl vaginos tai tada garantuoju, kad apie oldschool'ą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 12 12, 22:32)
Irvingo 'Kol tave rasiu' ? biggrin.gif

Ash tai manau,kad kalba toj knygoj eina apie oldchooline roze, tik jos pavadinimas pasikeite verciant i LT kalba smile.gif Nes kai kurios oldschoolines rozes tikrai primena tai, apie ka ten rasoma biggrin.gif

http://www.zhippo.co...rachelrose1.jpg

aha, "Kol tave rasiu". Bet knygos storumas karsta.gif
šita panaši į tai,ką joje reiktų įžiūrėt hihihi.gif

QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 12 13, 07:49)
Jeriko rožė tai dykumų augalas, kuris realiai į rožę visai nepanašus ax.gif Tai toks augalas, kuris man asmeniškai išsiskleisdamas labiau primena japonišką chrizantemą smile.gif Anastatica hierochuntica (lot.) google
O čia ir čia  video, kur parodo, kaip ji skleidžiasi  4u.gif  mirksiukas.gif

Va dėl to man į chrizantemą ir panašu smile.gif Ta proga...

tokias foto ir man metė, kai įvedžiau į google, bet realiai, jei pagal knygą chrizantemoj vaginos neįžiūriu hihihi.gif

jei nebūčiau skaičius knygos ir žinojus, ką ten reik įžiūrėt, tai niekad negalvočiau, kad po rože slepias kas slepias schmoll.gif

ačiū abiem aciuks.gif
skaitau knygą ir galvoju apie šitą temą tongue.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
user posted image
[oi, sita labai didele smile.gif
Man tai prailgo skaityt, o perskaicius pasidare gaila sugaisto laiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 13 gruodžio 2010 - 22:01