Įkraunama...
Įkraunama...

Ink Addicts... *28

Aha doh.gif
Atsakyti

QUOTE(GinCherry @ 2011 01 24, 20:00)
pas sita panasu irgi  g.gif
Nu *****, praradau akylumą doh.gif Ainu pasislėpsiu po pusnim blush2.gif
Atsakyti
SS,man tai tarkim nėra skirtumo,svarbu,kad kažkam naudos būtų,gal kokių minčių atsiras ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif user posted image
MAne ant romantikos traukia blush2.gif
romantika1:D
romantika2
romantika3
romantika4:)
Atsakyti
QUOTE(porcik @ 2011 01 22, 21:10)
jo! jau po poros savaiciu.
darysiuos pas Pauliu, Ramas tattoo.
Londone viena tattoo esu pasidarius, bet nepatenkinta likau, tai bandysim ta taisyti ant kulksnies, ten gale. Ir turiu tuos paukstukus ant krutines, tai tatuiruosim jiems "namus"- medi ant sontkauliu.
Negaliu sulaukt!

Fainai turetu buti smile.gif Zinau ta jausma, kai negali sulaukti. Ash net sapnuoti pradedu studija, kaip darausi tattoo ir pan biggrin.gif Gal pasirodysi?
Atsakyti
kažkaip pagalvojau... o tai būčiau tipo labai lieva jei užsinorėtau sparnų ant nugaros? ar kaip? dry.gif
Atsakyti

QUOTE(Žm@nytė @ 2011 01 27, 13:56)
kažkaip pagalvojau... o tai būčiau tipo labai lieva jei užsinorėtau sparnų ant nugaros? ar kaip? dry.gif
Tai kiba aš labai lieva, nes turiu juos ant nugaros? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Galvoju apie tattoo jau keleri metai. smile.gif Gal zinot kokiu puslapiu kur tatoo pavyzdziu galeciau rasti? Beto, kiek laiko reikia saugot tattoo nuo vandens, saules? smile.gif
Atsakyti
Uogiuxsss, pilnas googl'as pavyzdžių, nejau užsimanėt ir tiek laiko nieko nesidairėt nei ką darytis, nei kur, nei pas ką. Žinoma, galima pridėt pavyzdžių, bet ar tai pagelbės nežinant ko pats nori, o gal jau kažką sumastę tik dar dvejojat. Manau paieškų sistemos puslapis labai jums pagelbėtų, tik nepatingėt reiktų ir pasikuist. mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
miela iki negalejimo smile.gif
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
tie zezeliokai ant pėdos kaip linksmai žiūrisi thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena,

Girdejau pletkus, kad siemet LT vyks Tatto paroda.. Gal ka nors zinote? Viskas, pribrendau galutinai, plius vyras ikalbineja smile.gif pasidaryti tatuiruote. Bet abu labai dar norime i ta rengini.. Gal kazkokiu ideju pamatysime smile.gif
Atsakyti