Noreciau jusu patarimo: pasidariau tatoo ant blauzdos - roze. Bet ji man labai nykiai atrodo, tiksliau atrodo kaip blynas is tolo. Noriu kazkaip paivairinti, bet nelabai randu internete graziu pavyzdziu, o gal ieskot nemoku
Sugalvojau tik, kad dadetu lapelius krintancius, bet gal galite ka nors dar grazaus patarti?
Laaila,o kodėl kaip blynas atrodo? kur dareisi? gal šiaip nekokybiškas darbas
ar tau tiesiog vien tik žiedas nesižiūri?
Vis dar ieškau tobulos tattoo idėjų, tai prisižiūriu visko 

QUOTE(ramzyte @ 2011 02 04, 18:22)
Laaila,o kodėl kaip blynas atrodo? kur dareisi? gal šiaip nekokybiškas darbas
ar tau tiesiog vien tik žiedas nesižiūri? 
Dariausi pas gerai uzsirekomendavusi zmogu, tai nesinori sakyt, kad jis blogai padare. Gal cia man kazkaip nesiziuri
Papildyta:
QUOTE(Cherry_cherie @ 2011 02 04, 18:32)
Na nežinau, bet aš čia tikrai rasčiau bent kokią nors užuominą ką daryt
Pas ką dareisi jei nepaslaptis, ir gal gali parodyt? 
Ziurejau ten, bet kazkaip neuzsikabino akis uz ko nors idomaus.... Rytoj imesiu foto, gal tada bus lengviau patarti
Na, pateikiu vaizdine medziaga. Ka patartumet dadeti?
O man ji ir tokia graži
Nebent tikrai kažką tikslaus, bet kuklaus kuri nors pasiūlytų.. Man būtent tokios, kaip pas jus, kaip čia pasakius, daugiau simbolinio išpildymo, nei realistiškos, labiausiai ir patinka.
QUOTE(Laaila @ 2011 02 05, 11:41)
Ojeeej.. Dabar suprantu.. Na čia reikia su meistru tartis, man kažkaip minčių nekyla.. Ji šiaip ir turėtų būt tokia, kokia yra..
Nebent kokius lengvus ornamentukus žemyn, bet lapeliai čia ne labai tiktų. ir jokiu būdu nereikia apkrauti perdaug..
QUOTE(Laaila @ 2011 02 05, 11:41)
man atrodo kad kažkas nevykusiai pajuokavo, o tu į širdį perdaug paėmei.
man tai daugkas vis siūlo eiti nusiprausti... bet aš nekreipiu dėmesio.
daug replikų susilaukiu, vien kad tiesiog tattoo yra.
tie kas nesupranta, kam tai vis dar kalėjmščikų reikalas - taip ir atrodo - dėmės.
o man
QUOTE(Žm@nytė @ 2011 02 05, 21:57)
man atrodo kad kažkas nevykusiai pajuokavo, o tu į širdį perdaug paėmei.
tie kas nesupranta, kam tai vis dar kalėjmščikų reikalas - taip ir atrodo - dėmės.
o man
o man
Kad niekas nieko nesako, as cia pati nuziurejau, kad nepatinka man.... O ka pakeisti ir nezinau
O kas pas jus per tattoo, kad siulo nusiprausti?
Papildyta:
QUOTE(Cherry_cherie @ 2011 02 05, 18:14)
Ojeeej.. Dabar suprantu.. Na čia reikia su meistru tartis, man kažkaip minčių nekyla.. Ji šiaip ir turėtų būt tokia, kokia yra..
Nebent kokius lengvus ornamentukus žemyn, bet lapeliai čia ne labai tiktų. ir jokiu būdu nereikia apkrauti perdaug..
Matyt, teks su meistru ieskoti iseities

Papildyta:

Papildyta:
tie kas siulo net nesigilina ir nepaklausia