Įkraunama...
Įkraunama...

Ink Addicts... *28

Jieškau jieškau, o, kad nutooolus, uch, reikia kelt aukštyn. mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Lūpos pasakiškos wub.gif
Atsakyti
Šultingos smile.gif
Atsakyti
Lūpos tai kaip uogos, bet kad dantys truputy nelabai g.gif gaunasi, kad ten kur turėtų būt tarpas tarp priekinių dantų, dabar yra dantis g.gif ir kas tas juodulys virš lūpų? ūsai želia? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezhiux: 10 kovo 2011 - 21:55

user posted imageuser posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ezhiux @ 2011 03 10, 21:54)
Lūpos tai kaip uogos, bet kad dantys truputy nelabai  g.gif gaunasi, kad ten kur turėtų būt  tarpas tarp priekinių  dantų, dabar yra dantis  g.gif ir kas tas juodulys virš lūpų? ūsai želia?  biggrin.gif

čia gi aliuzija į vyšnią biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(zazuna @ 2011 03 12, 20:07)
user posted image
Graži ir pati foto, ir mergina wub.gif o ir tattoo įdomi bigsmile.gif
Atsakyti
Lab dien... cool.gif
as ir vel ryzausi gultis po adatikemis... doh.gif lotuliukas.gif
kazkaip jau buvau uzmirsusi ta malonuma ,kai bado,tai taip pakuteno man nugaryte,kad vienu metu net norejau spjaut i ta reikala! doh.gif lotuliukas.gif
ech ,bet smagu kaip! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bikergirl_81 @ 2011 03 13, 18:29)
Lab dien...  cool.gif
...bet smagu kaip!  blush2.gif

Anksčiau skaitydavau ir galvodavau, nu kas ten jau per burzgimas ir badymas, kurio galima būtų pasiilgt. Baisiai bijojau, kad skaudės ir nešiu muilą pusiau skusta, pusiau lupta biggrin.gif Ale nu bet tikrai kažkoks keistas jausmas, kurio žiauriai trūksta ir norisi blush2.gif lotuliukas.gif

Kas naujo nutūpė ant nugaros? bigsmile.gif
Atsakyti
oOOOoOOoo, Biker clap.gif Smalsuuuu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios. Tikiuosi atsiras kas man pagelbės ir padiskutuos su manimi smile.gif jau seniai brandinau mintį dėl tattoo, bet dabar jau pagaliau žinau ir vietą ir reikšmę kokios norėčiau. Tik štai gan ilgai bandžiau domėtis kinietiškų hieroglifų reikšmėmis ir baiminausi dėl galimų klaidų kaip kad dažnai taip pasitaiko,o dabar susidomėjau hebrajų kalba užrašytais užrašais. Bet vėlgi įdomu kaip gi tos ,kurios darėtės ( tikiuosi čia yra turinčiu tokias) aiškinotės, tikrinotės ir pan savo tattoo reikšmę?

Ir dar, jei gerai esu supratusi ši kalba kaip ir susijusi su religija labiau, o aš kadangi netikinti tai pagalvojau, kad gal nevisai tinkamas šis mano pasirinkimas..?
Atsakyti