Įkraunama...
Įkraunama...

Ink Addicts... *28

Nebūna "banalių" tattoo, būna neapgalvotos, neišbaigtos, netinkamoj vietoj, netinkamo dydžio, nekokybiškos, arba dar velnias žino kas. O banalumą galima visur įžiūrėt, jei labai nori mirksiukas.gif

Tačiau, kai puse pasaulio vaikšto su Rihanos žvaigždutėm, Bechamo nugara ar dar kaži kuom, tai yra, mano nuomone, neprotinga 4u.gif
Atsakyti
gal ir neprotinga, bet kazakm grazu ir miela, ir brangu...
Atsakyti
Esu girdėjusi, kad kiekviena tattoo turi savo reikšmę, taigi, norėjau pasiteirauti, ką reikštų pėdutės?

user posted image

Ir norėčiau išgirsti jūsų nuomonę: ar tokia tattoo gražiau atrodytų ant peties ar ant krūtinės? ax.gif
Atsakyti
Pėdutės reiškia, kad per tave kažkas perėjo biggrin.gif Nu sorry, neturiu ką pasakyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2011 03 17, 16:43)
Pėdutės reiškia, kad per tave kažkas perėjo biggrin.gif Nu sorry, neturiu ką pasakyt ax.gif

biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2011 03 17, 16:43)

Kai manęs pačios paklausė apie reikšmę aš irgi taip pagalvojau tongue.gif bet kai kurie tokią tattoo traktuoja, kaip "buvimą po padu" g.gif
Atsakyti
O drugelis reiškia, kad tu esi plaštakė, o delfinas - lezbietė, o .... Nu išaukit pagaliau iš tų nesąmonių... Postsovietinė įtaka iki mirties išlis pas lietuvius kraujyje. Tai jei pas mane visos rankos ir kojos ir nugara nubadyta, įsivaizduojat kiek aš visko gyvenime patyriau??? O man nė 30 nėra ohmy.gif
Kodėl tattoo būtinai turi ką nors reikšti? Ir dar pagal kažkokius kanonus. Tai tegul būna tiesiog gražu, tebūnie taip paminėtas kažkoks įvykis tavo gyvenime, nu bet ne iki tokio lygio... doh.gif
(ir kad kas nors nepagalvotų, jog vėl gi esu pikta ir nedraugiška) Aš čia garsiai pamąsčiau.
Atsakyti
pvz. pats banaliausias "drugelis" gali tureti tokia gilia istorija ir reiksme smile.gif ne bet zinoma priklauso nuo zmoguas:D kiti darosi "ant seip sau" arba mada biggrin.gif
Atsakyti
siandien atguliau po adata:)
user posted image
P.S. Realiai visa tattoo lygi ir identiska:D tik as kreiva ir sleiva fotkej:)
Atsakyti
QUOTE(Valenthe @ 2011 03 20, 23:07)

Nu gis gražuma. 4u.gif Musėt vienas petis atbuliau buvo, tai ir atrodo jog , man iš dešinės, paukštelis mažesnis, bet manau, kad tik dėl tos priežasties. O vidurin guls kas, ar paliksi taip?
Intensyviai mėlynas koloritas wub.gif
Atsakyti
o as penktadieni guliausiai,gaila negaliu pati nusifotografuoti,nes nugaroj.

Ispudziai labai geri,taciau del to,jog tai pirmoji mano tattoo jauciuosi siek tiek nedrasiai.nors ir skaiciau ilgu ilgiausiai apie viskas viska.^^

dabar laukiu kol nusilups ir galesiu nebebijoti uzkabinti.xD
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2011 03 20, 23:26)
Nu gis gražuma.  4u.gif  Musėt vienas petis atbuliau buvo, tai ir atrodo jog , man iš dešinės, paukštelis mažesnis, bet manau, kad tik dėl tos priežasties. O vidurin guls kas, ar paliksi taip?
Intensyviai mėlynas koloritas wub.gif

taip esu cia persisukusi seip jie lygus, mano laikysena dar tokia tai ir atrodo kad nelygiai:D guls guls:) tik nezinau dar kas:)

buda tai lauksim kol kas nors uzpaparacins:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valenthe: 20 kovo 2011 - 22:42