Įkraunama...
Įkraunama...

Ink Addicts... *28

QUOTE(Oasis @ 2011 04 04, 08:22)

labai labai labai gražu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oasis @ 2011 04 04, 08:24)
Ačiū merginos, džiaugiuosi, kad ne man vienai patinka  wub.gif  smile.gif  ramzyte, Danis Tattoo, pas Danį  wub.gif  rolleyes.gif

Sveikinimai 4u.gif Tikrai dailu mirksiukas.gif
Atsakyti

Ačiū 4u.gif
Atsakyti

kadangi foto kelti per kelis metus taip ir neišmokau, metu nuorodą  smile.gif vis dar skauda ir šiaip, bjaurus metas tokiai tatuiruotei gydyti, nes avalynės neprisitaikau  smile.gif bet džiaugiuosi, aišku, be galo. Ir manau,kad pirmoji netaps paskutine  smile.gif

http://s95.photobuck...6_3853363_n.jpg
Ai nai nai bigsmile.gif Nu tikrai gražu wub.gif Sveikinimai su pirmąja tattoo 4u.gif Manau ji tikrai ne paskutinė biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai labai graži tattoo wub.gif Toj paęioj vietoj kai mano ax.gif
Atsakyti
Tikrai ne paskutinė biggrin.gif Dorifore, buvai savo rodžiusi? kas per piešinys?

Minusas tik, kad peršalau bestraksėdama plikom kojom verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oasis: 05 balandžio 2011 - 07:42
Labas... As irgi is tu bailiuju.. rytoj jau man daro pirmaja mano tatuiruote, o bijau taip kad siandien jau vidurius suka.... Kai nesiau eskiza, sake ikalt 50 gramu - ar padeda? Ar galima? Bijau, kad 50 neuzteks ir bus alc.gif
Atsakyti
kadangi foto kelti per kelis metus taip ir neišmokau, metu nuorodą  smile.gif
  http://s95.photobuck...6_3853363_n.jpg

Mačiau šiandien šitą FB. biggrin.gif Pagalvojau, kad gražu. mirksiukas.gif

QUOTE(mordashka @ 2011 04 05, 11:55)
Kai nesiau eskiza, sake ikalt 50 gramu - ar padeda? Ar galima? Bijau, kad 50 neuzteks ir bus  alc.gif

Negalima. schmoll.gif Labiau kraujuoja. Kas čia Jums taip patarė? g.gif

KAT VON D
user posted image

Jos tattoo:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Daugiau: http://www.katvond.net/tattoos.php
Atsakyti
QUOTE(Oasis @ 2011 04 05, 08:41)
Tikrai ne paskutinė  biggrin.gif  Dorifore, buvai savo rodžiusi? kas per piešinys?

Aha, esu jau rodžius čia. Pažiūrėk į man avatarą ir žinosi, kas per piešinys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 04 05, 16:21)
Aha, esu jau rodžius čia. Pažiūrėk į man avatarą ir žinosi, kas per piešinys  biggrin.gif

O būtų įdomu ir gyvai pamatyti, kaip piešinys atsiskleidė. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 04 05, 16:45)
O būtų įdomu ir gyvai pamatyti, kaip piešinys atsiskleidė.  blush2.gif

Atrodo šitaip Aš tik dariausi dar man prasmingą užrašą 1984 ir juodą katiną vietoj to velnio ax.gif
Atsakyti

micefee, o kaip galejai pamatyt fb? biggrin.gif interesna pasidare rolleyes.gif

Dorifore, koks idomus piesinukas, bet labai dailus smile.gif

oi,net nepagalvociau nei alko vartot nei vaistu jokiu nuo skausmo (cia man taip patare buvo), nes nezinia kaip organizmas reaguos... tiesa,po visko berods sekancia diena teko ibupromo suvartot, nes prisidejo ir galvos skausmas prie tattoo...
Atsakyti