Įkraunama...
Įkraunama...

Ink Addicts... *28

QUOTE(Cherry_cherie @ 2011 03 28, 18:30)
O tu pagalvok gerai, ar tau labiau skausmas rūpi, ar tattoo nori, ir viskas pasidarys aišku smile.gif

O ka daryti jei labai nori tattoo, bet skausmas gasdina? biggrin.gif
As labai nepernesu skausmo... bet, ka jau daryti, teks kentet lotuliukas.gif
Atsakyti
as taip pat beprotiskai bijojau skausmo.
galvojau kaip skrisiu nuo tos kedes,o ir garsas koks baisus....

galiausiai vos nesusijuokiau,pagalvojus,kad labiau skaudejo kai kapiliarus degino,negu kai tattoo dare.

jausmas lyg tusinuku per oda braukytu.o dar kai nemaciau,tai ir isvis galvos neskaudejo del nieko.
vos neuzmigau,tiesa pasakius.xD
Atsakyti
QUOTE(Kwon Ya Mang @ 2011 03 28, 18:00)
As labai nepernesu skausmo...

Man labai įdomu, kaip žmonės paaiškina tą "nepernešu".. Nu kaip? Kai įsipjauni į pirštą širdis sustoja? Na kokius gyvenime jau tuos skausmus esat patyrusios? Gulėjusi puse paros kokioj laukymėj su atviru lūžiu? Ar Nusikirtus ranką? Ar.. Nežinau.. Nesąmonė absoliuti.. Čia tas pats, kai adatų bijo, tarsi jos kalendamos dantukais artinasi prie jų naktimis ir terorizuoja.. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2011 03 28, 20:30)
Man labai įdomu, kaip žmonės paaiškina tą "nepernešu".. Nu kaip? Kai įsipjauni į pirštą širdis sustoja? Na kokius gyvenime jau tuos skausmus esat patyrusios? Gulėjusi puse paros kokioj laukymėj su atviru lūžiu? Ar Nusikirtus ranką? Ar.. Nežinau.. Nesąmonė absoliuti.. Čia tas pats, kai adatų bijo, tarsi jos kalendamos dantukais artinasi prie jų naktimis ir terorizuoja.. mastau.gif

viskas, man šiandien nokautas lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Č_Č tu nepakartojama wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2011 03 28, 21:30)
Čia tas pats, kai adatų bijo, tarsi jos kalendamos dantukais artinasi prie jų naktimis ir terorizuoja.. mastau.gif

Va būtent taip jos ir daro tongue.gif Ir prašom nestumt čia ant svetimų baimiu tongue.gif Va kiti aukščio, pelių dar kokio velnio bijo. O aš viokių duriančių daiktų. Tiksliau tos minties, kaip kas nors tuo duriančiu daiktu link manęs artinasi... brrr.... Nors... pati tai aš galiu įdurt, oi kaip galiu biggrin.gif biggrin.gif Praktikos per akis

O tattoo... nu anokia čia adata jei burzgia pfff... pakartot biggrin.gif
Atsakyti

Labos, pasiskaitau vis jumis, smagi tema labai smile.gif be to ir mielas dūšiai žmogus čia aktyviai "dalyvauja" smile.gif žooooodžiu, artėja mano ilgai lauktas ir išsvajotas pentadienis, 04.01 wub.gif ir turėsiu savo pirmąjį paišinį smile.gif puoš mane Danis, laukiu nesulaukiu. Rezultatą parodysiu kai bus, nes dar velnias koją kokią pakiš, plyta ant galvos nukris tai paskui apsimelavus liksiu.... jeeeetau, bet kaip jaudinuos rolleyes.gif įtariu, tirtėsiu aš ten keliaudama, bet taip noriu, kad negaliu biggrin.gif skausmo aišku bijau,bet tikiu,kad iškęsiu smile.gif nieko nėra neįmanomo kai labai nori... tikiuosi, kad cypdama iš studijos nepabėgsiu po pirmo dūrio doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2011 03 28, 21:30)

Zmones,kurie nera patyre tikro, didziulio skausmo, tas skausmas,kuris bus jauciamas tatuiruojantis gali but didziausias iki tol justas. Tas ir gasdina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kwon Ya Mang @ 2011 03 29, 11:03)
Zmones,kurie nera patyre tikro, didziulio skausmo, tas skausmas,kuris bus jauciamas tatuiruojantis gali but didziausias iki tol justas. Tas ir gasdina  biggrin.gif

na jeigu bijo mergina/moteris gimdziusi naturaliu budu tattoo:D tai sitas tattoo skausmelis bus kaip du pirstus apsisi*ot:D
Atsakyti
Na tada man tatuiruotes darymas tolygus pasikutenimui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valenthe @ 2011 03 29, 13:00)
na jeigu bijo mergina/moteris gimdziusi naturaliu budu tattoo:D tai sitas tattoo skausmelis bus kaip du pirstus apsisi*ot:D

tai gal negimdžius smile.gif jauna mergaitė, bijanti skausmo... viskas normaliai. jei labiau bijai nei nori - gal geriau luktelk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oasis @ 2011 03 29, 13:53)
tai gal negimdžius  smile.gif  jauna mergaitė, bijanti skausmo... viskas normaliai. jei labiau bijai nei nori - gal geriau luktelk  mirksiukas.gif

Nu as bent negimdzius biggrin.gif
O tikrai noriu labiau nei bijau. Tiesiog bandau susitaikyt su tuo faktu,kad skaudes ir gauti pakankamai info siuo klausimu biggrin.gif Kuo daugiau nuomoniu suzinau, tuo maziau neramina skausmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 03 28, 01:32)
klausiu visai ant zalio,nieko neskaicius nk nz,kaip su skausmu tos vietose? ax.gif

Tatuiruotė maža, iškentėsi. irnesakyk.gif Man ant kaklo gražiau.

QUOTE(buda @ 2011 03 28, 19:23)
jausmas lyg tusinuku per oda braukytu.o dar kai nemaciau,tai ir isvis galvos neskaudejo del nieko.
vos neuzmigau,tiesa pasakius.xD

Nu nežinau, man tai skaudėjo. g.gif Skaudžiausia, kai daro kontūrą - atrodo lyg su peiliu pjaustytų, bet kai spalvina tai baika jau. Šiaip tikėjausi, jog bus skaudžiau.

Ai, dar nuo vietos priklauso. Ant kaulo skauda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 29 kovo 2011 - 16:17