Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 33 namučiai

QUOTE(Papugele @ 2010 10 13, 14:28)
as vis nenusprendziu pirkt ar "Nasle vieneriems metams" cool.gif

kaina tai viliojanti dbar, 12lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 13, 13:20)
Kaulu sodas

Imk sia, turetu tikti po "Kalifo rumu".
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 13, 13:40)
Kaip aš norėčiau turti tų retų knygų už kurias gerai moka  biggrin.gif  Kad ir "Mažasis princas", už kelis šimtus gali parduot. Arba labai daug kas ieško V. Drėmos "Dingęs Vilnius". Vienas žmogus pardavė ją už 270lt  blink.gif Kiek knygų paskui prisipirkčiau  biggrin.gif

Verslinyke musu... tongue.gif
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 13, 13:49)
Yra kolekcionierių netgi užsienyje, kurie renka visus leidimus, turiu omeny visom kalbom. Tai vienas mačiau siūlė ir  200 eurų už tų metų leidimą.

Ku ku zmonems.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 10 13, 13:30)
kaina tai viliojanti dbar, 12lt smile.gif

as tai tikrai pirkciau smile.gif labai gera knyga thumbup.gif
Atsakyti
Gal buvot kuri Vagoje? Idomu kokiu ten knygu yra is tos rudenines akcijos? g.gif
Atsakyti
Buvau vagoje, knygos skirtingos nei pegase, bet niekas nepatraukė akies g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Dekui uz temuke 4u.gif ,as su ta pacia knyga,dar nebuvo laiko sia savaite pasiirti i prieki blush2.gif

QUOTE(_Only_ @ 2010 10 12, 19:04)
Tos servetėlės tai labai labai patiko  wub.gif  wub.gif

Galiu nupirkt,jei reiketu 4u.gif
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 12, 19:24)

Aš nemačiau būtent tokio kaip tavo  tongue.gif  biggrin.gif aš turiu tris  thumbup.gif Gerai, lauksiu servetkų  4u.gif

O tau kiek ju reik? Ar tu abieju,ar tik kur su knyga fotelyje?

QUOTE(daite @ 2010 10 12, 20:16)

Luiziana, skirtuke vilkiukas, siučiau į Vaižganto g., tai gal ir uošvienei.  g.gif Beje, aš irgi norėčiau knygynės servetėlės, jei SS priimtų į siuntinuką.  4u.gif

vau tai faina,kad vilkiukas wub.gif Gavo jau siandien mirksiukas.gif Kiek tau serveteliu reik?

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 12, 20:18)
taigi, apie vakar perskaitytą Marianne Fredriksson 'Ana, Hana ir Johana'
user posted image
Knyga apie tos pačios šeimos trijų skirtingų kartų moterų likimus. Labai gyvybingi moterų portretai, nuoširdūs. Atrodytų jas skiria amžius, bet vis tik galime įžvelgti labai nemažai panašumų jų likimuose. Labai gyvybinga istorija. Mane tiesiog prikaustė. Drįsčiau teigti, kad knyga labai moteriška. Tikrai rekomenduoju perskaityti.
Tiesa, dėkui, Vesstai, kad paskolino ją  4u.gif

O man ji nepatiko ax.gif ,kazkaip primena mokyklinius skaitinius,apie visokias kaimo mergeles ir bernelius....Visai nesuzavejo ir jokio jausmo nepaliko...

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 13, 12:20)
Nu tai jos yra, ale galiu zinai zaisti - en den du, papar male uuuuuuuu  lotuliukas.gif  nes neissirenku, nei viena man netinka pagal nuotaika.

Kaulu sodas

Sita idomi mirksiukas.gif ,ten apie gimdyves idomios info yra is senoves,man faina knyga wub.gif

QUOTE(sphinx @ 2010 10 13, 13:16)

Atėjau su Yalom "Kai Nyčė verkė" biggrin.gif

Lauksiu atsiliepiant,senai nusipirkusi turiu,bet vis noro jai neatsiranda...
Atsakyti
Dorifore imk balioną už nuostabiai gražius namučius 4u.gif

Šioje temoje registruojuosi su:
Kathy Reichs 'Deja dead' (Pakartotinai miręs???)
Jonathan Safran Foer 'Viskas nušviesta'

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 13, 10:39)

paskaičiau tavo komentara, o man ji visai patiko. Labai norėčiau filmą pasižiūrėti, kažkodėl labai mėgstu prancūzišką kiną ax.gif

QUOTE(Jovituteee @ 2010 10 13, 12:26)
Meskute, kaip tau patiko "Pasaulis pagal Garpa"? Cia prie tu geresniu, ar blogesniu Irvingo knygu priskirtum? smile.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 10 13, 12:28)

Man šios abi labai patiko.

QUOTE(Jovituteee @ 2010 10 13, 12:49)
Gal buvot kuri Vagoje? Idomu kokiu ten knygu yra is tos rudenines akcijos? g.gif

Šiandiena buvau užsukusi, yra panašių knygų kaip pegase, bet nedaug. Nors šiaip aš nieko neradau ko norėčiau. O vaikiškų knygų pasirinkimas toks pat skurdus kaip ir pegase. Vos išrinkau vieną knygą , o tai vaikui jau nebuvo ką skaityti visas turimas perskaitėm doh.gif
Atsakyti
Luiziana, šiaip aš norėčiau daugiau tų servetkų, nes galvoju ir dekupažui panaudoti. Jeigu siųstum man, daitei, gal tada tau duoti pinigėlių ir nupirktum musm pakį? Ar brangiai jos ten kainuoja? g.gif Jeigu neišeitų, tai kokias 3-4 tada plotkeles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 13, 14:04)
Luiziana, šiaip aš norėčiau daugiau tų servetkų, nes galvoju ir dekupažui panaudoti. Jeigu siųstum man, daitei, gal tada tau duoti pinigėlių ir nupirktum musm pakį? Ar brangiai jos ten kainuoja?  g.gif Jeigu neišeitų, tai kokias 3-4 tada plotkeles  blush2.gif

Pakio kaina litais -20lt. ,nepigios,knyga iseina uz tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 10 13, 15:09)
Pakio kaina litais -20lt. ,nepigios,knyga iseina uz tiek  ax.gif

doh.gif Aš nesuprantu, kur jūs ten gyvenat? pas jus gal lyja pinigais, kad servetėles už 20lt perkat doh.gif Kiek tualetinis pas jus kainuoja biggrin.gif

Beje, turiu klausimą. Aš kažkaip nesumąstau dabar g.gif Kokią knygą dovanotumėt savo priešui? ax.gif
Atsakyti
Dorifore, ačiū už naują temą 4u.gif

Registruojuosi joje su Lesley Lokko "Kartusis šokoladas".

QUOTE(Papugele @ 2010 10 13, 13:28)

Aš visgi ją nusipirkau smile.gif

Meskute5, kadangi, kiek supratau, nori skaityti kažką dramatiško. Tuomet iš tavo sąrašiuko siūlyčiau imtis "Bėgantis paskui aitvarą". Ne vienas žmogus, skaitydamas šią knygą, ašaras braukė. Net ir tie, kurie mėgsta aštrius, adrenalino pilnus kūrinius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 13 spalio 2010 - 14:17
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 13, 15:13)
Kokią knygą dovanotumėt savo priešui?  ax.gif

Kokia nors su koucingu, pasamones galiom.
Atsakyti