Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 33 namučiai

QUOTE(Aguonytė @ 2010 10 16, 10:34)
o aš noriu Stambulo pavainikės  blush2.gif  lotuliukas.gif

Stambulo tai ne baltu lanku.. tyto albos. Ir jos isvis nera dar prekyboj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 12:34)
Stambulo tai ne baltu lanku.. tyto albos. Ir jos isvis nera dar prekyboj  4u.gif

Žinau meskut.. bet aš ir išsakiau savo norus.. mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 10 16, 10:35)
Žinau meskut.. bet aš ir išsakiau savo norus..  mirksiukas.gif  biggrin.gif

As irgi jos nooriu, ale kas is to. Jie nesiskubina visai. Tuoj praeis noras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 12:36)
As irgi jos nooriu, ale kas is to. Jie nesiskubina visai. Tuoj praeis noras  ax.gif

man tai nepraeis.. lotuliukas.gif
meskute tvarką bandai įvesti išparduotuvėj knygų? hihihi.gif nemanau ,kad pavyks.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 10 16, 10:44)
man tai nepraeis..  lotuliukas.gif
meskute tvarką bandai įvesti išparduotuvėj knygų?  hihihi.gif nemanau ,kad pavyks..  doh.gif  lotuliukas.gif

Stengiuosi, visom durnem rasau i AZ smile.gif gal susipras. Dar nei viena nieko neatrase- jokiu grasinamu zinuciu lotuliukas.gif o viena net greitai iseme skelbima thumbup.gif reikia stengtis..
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 11:34)
Stambulo tai ne baltu lanku.. tyto albos. Ir jos isvis nera dar prekyboj  4u.gif

O as noriu mecetes namu ir slaptosios draugijos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 10 16, 10:51)
O as noriu mecetes namu ir slaptosios draugijos.  doh.gif

O as NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 11:47)
Stengiuosi, visom durnem rasau i AZ smile.gif gal susipras. Dar nei viena nieko neatrase- jokiu grasinamu zinuciu  lotuliukas.gif  o viena net greitai iseme skelbima  thumbup.gif reikia stengtis..

Tvarka ivedineji. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 11:52)
O as NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU NIEKO NENORIU

TAAAAIIIII TAU GEEEEEERAI. biggrin.gif
Atsakyti
Skaitau Lakotu moteri. Siaip visos kitos knygos - tikros istorijos - pasakoja apie tam tikra moteru gyvenimo laikotarpi- kai pagrobia vaikus arba kazkas jom atsitinka. Bet realiai jos laimingos, tureje laiminga vaikyste, ar po tu istoriju jom vistiek gerai sekasi.. o cia tiesiog nuo gimimo vien baisumai.. ziauru, kad kazkur va yra zmoniu, kuriem gyvenimas tik juoda ir juoda spalva. Nors jie patys jo sitaip nevertina - izvelgia kazka grazaus ir tam juodume. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 11:57)
Skaitau Lakotu moteri.

Gal pardavinesi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 10 16, 10:59)
Gal pardavinesi?  g.gif

Nepatikesi lotuliukas.gif galvojau kuri pirma paklaus ar pardavinesiu lotuliukas.gif nzn, pirmadieni zinosiu.. dar nei puses neperskaiciau. reikia daugiau paskaityt, kad susidaryt nuomone ar ji skaitoma antra karta ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 12:01)
Nepatikesi  lotuliukas.gif  galvojau kuri pirma paklaus ar pardavinesiu  lotuliukas.gif  nzn, pirmadieni zinosiu.. dar nei puses neperskaiciau. reikia daugiau paskaityt, kad susidaryt nuomone ar ji skaitoma antra karta ar ne smile.gif

Lauksiu. smile.gif
Atsakyti