Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(clasica @ 2011 03 30, 22:09)
Kaži kodėl negalima įsirašyti į eilę keliuose darželiuose?  g.gif  Juk vaikas vistiek lankys tik vieną darželį ir iš kitų išsibrauks (arba bus išbrauktas), ir ten liks vietos kitiems vaikučiams.. g.gif  Persikraustėm į kitą rajoną, o čia visi darželiai pilni... unsure.gif

Todėl, kad tada neįmanoma normaliai sužiūrėt, kiek iš tiesų vietų yra darželyje.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 03 31, 12:07)
Todėl, kad tada neįmanoma normaliai sužiūrėt, kiek iš tiesų vietų yra darželyje.

Betgi ir neužimam vietos, tik norim užimti.
Atsakyti
QUOTE(clasica @ 2011 03 31, 19:55)
Betgi  ir neužimam vietos, tik norim užimti.

Bet jei duodat prašymus į kelis darželius, o eisit tik į vieną, tuomet kituose darželiuose "užimat vietą" sąraše, kuria nesinaudosit.
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2011 04 01, 09:42)
Bet jei duodat prašymus į kelis darželius, o eisit tik į vieną, tuomet kituose darželiuose "užimat vietą" sąraše, kuria nesinaudosit.

Jei nesinaudosiu, tai paliksiu kitiems sėkmingai naudotis. Juk nelaikysiu vietos eilėj metų metais, direktorės pasako kada ateiti susižinoti situaciją ir tuo pačiu patikslinti, ar reikalingas darželis. Jei prieina eilė ir vaikas nepradeda lankyti darželio, vietos jis netenka. Tai kame čia blogis?
Atsakyti
pasakykit man prasau, kaip jums atrodo, ar normalu , kad 3 metu vaikus kelia pas 5-6 mecius i grupe. Man tai kazkaip keistai atrodo. kaip pas jus darzeliuose? ar yra tokia grupe kurioje zymiai skiriasi aviakai savo amziumi?
man tai labai idomiai visa tai atrodo, todel noriu issiaiskinti
Atsakyti
QUOTE(kvepaliuks @ 2011 04 04, 14:49)
pasakykit man prasau,  kaip jums atrodo, ar normalu , kad  3 metu vaikus kelia pas 5-6 mecius i grupe. Man tai kazkaip keistai atrodo. kaip pas jus darzeliuose? ar yra tokia grupe kurioje zymiai skiriasi aviakai savo amziumi?

Nu nelabai normalu g.gif gal kelia todėl ,jog nesurenka vaikų 5-6 metų grupėse g.gif kuom motyvuoja? O kur grupė 4-5?
Atsakyti
QUOTE(kvepaliuks @ 2011 04 04, 15:49)
pasakykit man prasau,  kaip jums atrodo, ar normalu , kad  3 metu vaikus kelia pas 5-6 mecius i grupe. Man tai kazkaip keistai atrodo. kaip pas jus darzeliuose? ar yra tokia grupe kurioje zymiai skiriasi aviakai savo amziumi?

Anksčiau mūsų darželyje buvo vienodo amžiaus grupės, tačiau yra bėda, kad kitur nesurenka visos grupės, tai tada gali būt ir kilnojama. Švietimas tai leidžia, o darželiams tai išeitis. O kelia pas vyresniuosius, nes kitąmet tie išeis į priešmokyklinę.
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2011 04 04, 16:17)
Nu nelabai normalu g.gif gal kelia todėl ,jog nesurenka vaikų 5-6 metų grupėse g.gif kuom motyvuoja? O kur grupė 4-5?

tai vat ir as taip manu, kad nesurenka, nes darzelis, nera is tu , pavadinkim taip, geruju.... cia daugiau liecia direktore, gerokai uzsisedejus geroj siltoj vietoj..... yra ir neblogu aukletoju, tikrai super , bet yra ir tokiu, kurios, dirba tik tam, kad geroj vietoj sei, o daugiau tie vaikai, tai..... is tikruju tai beda, yra darzelis salia namu, viskas butu gerai, bet kad va, tokios visokios painiavos darosi, ir man baisoka siek tiek, kad tarp tu didesniu neliktu vaikas nuskriaustas, tiek fiziskai, tiek ir vystymosi raida. nes tie dickiai jau ir raso ir raides pazysta, tai ka maniskis? istisai tik zais???

kas dar ka manote? prasau pasakykit savo nuomone.
Atsakyti
QUOTE(kvepaliuks @ 2011 04 04, 16:29)
tai vat ir as taip manu, kad nesurenka, nes darzelis, nera is tu , pavadinkim taip, geruju.... cia daugiau liecia direktore, gerokai uzsisedejus geroj siltoj vietoj..... yra ir neblogu aukletoju, tikrai super , bet yra ir tokiu, kurios, dirba tik tam, kad geroj vietoj sei, o daugiau tie vaikai, tai..... is tikruju tai beda, yra darzelis salia namu, viskas butu gerai, bet kad va, tokios visokios painiavos darosi, ir man baisoka siek tiek, kad tarp tu didesniu neliktu vaikas nuskriaustas, tiek fiziskai, tiek ir  vystymosi raida. nes tie dickiai jau ir raso ir raides pazysta, tai ka maniskis? istisai tik zais???

Tikrai nedegrdauos vaikas ir ne tik žais. kaip tik tikėtinas greitesnis progresas. Tik klausimas, kaip vaikui seksis adaptuotis, kokios auklėtojos, kokia grupė.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 04 04, 16:23)
Anksčiau mūsų darželyje buvo vienodo amžiaus grupės, tačiau yra bėda, kad kitur nesurenka visos grupės, tai tada gali būt ir kilnojama. Švietimas tai leidžia, o darželiams tai išeitis. O kelia pas vyresniuosius, nes kitąmet tie išeis į priešmokyklinę.

bet tai tada, jus man paaiskinkit, kaip dirba su skirtingom amziaus grupem vienu ir tuo pat metu, kazkaip neissivaizduoju, siaip kas liecia kitus darzelius tai taip nebuna, klausiau net kituose mietsuose, galvosukis man cia dabar....
Papildyta:
O kokie atsiliepimai apie darzeli ' AUSRINE'?
Atsakyti
QUOTE(kvepaliuks @ 2011 04 04, 15:37)
O kokie atsiliepimai apie darzeli ' AUSRINE'?

Gerų labai mažai unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2011 04 04, 16:57)
Gerų labai mažai unsure.gif ...

siaip tai ten viskas gal ir butu gerai, jei direktore asikeistu, prasivalytu ir kaikurios aukletojos, manu atsigautu darzelis. nes viskas labai priklsauso nuo valdzios!
Atsakyti