Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(kvepaliuks @ 2011 04 04, 16:37)
bet tai tada, jus man paaiskinkit, kaip dirba su skirtingom amziaus grupem vienu ir tuo pat metu, kazkaip neissivaizduoju, siaip kas liecia kitus darzelius tai taip nebuna, klausiau net kituose mietsuose, galvosukis man cia dabar....
Papildyta:
O kokie atsiliepimai apie darzeli ' AUSRINE'?

Tai vat kaip tik mūsų darželio direktorė pasižiūrėjusi į kitus Klaipėdos darželius nusprendė, kad puiki išeiti mišraus amžiaus grupės. Iki tol vaikai būdavo pagal amžių nesumaišyti.

O kaip dirba? Labai normaliai, jei auklėtoja normali ir atsakinga. Taip, jai sudėtingiau, bet tikrai įmanoma. Net žinau, kurios puikiai susitvarko su tokia užduotimi.
Atsakyti
QUOTE(kvepaliuks @ 2011 04 04, 14:49)
pasakykit man prasau,  kaip jums atrodo, ar normalu , kad  3 metu vaikus kelia pas 5-6 mecius i grupe. Man tai kazkaip keistai atrodo. kaip pas jus darzeliuose? ar yra tokia grupe kurioje zymiai skiriasi aviakai savo amziumi?
  man tai labai idomiai visa tai atrodo, todel noriu issiaiskinti

Man atrodo normalu,nes mano mergyte eina i tokia grupe............nematau jokiu blogybiu, tik teigiamus dalykus. Nes ten dalis didesniu vaiku ir dalis 3-4 metu. Draugauja jie ten, tikrai nelieka nuskriausti nei dideli nei mazi.Maziems vienos uzduotys , dickiams kitos. Ir pamiegoti eina draugiskai visi ir mano trimetinuke isimylejus sesiameti.Juk ten darzelis:)Manau ten viskas yra gera..........O kad vaikas bus nuskriaustas ten , tikrai ne............. 4u.gif
Atsakyti
http://klaipeda.dien...darzeliu-343712 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2011 04 07, 14:08)

na to ir reikejo laukt. Ir taip aisku buvo kad tokia tvarka kai nereikia pazymu ilgai nesites ax.gif Slogas gydydavomes be gydytoju namie, o dabar prasysim pazymos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 04 07, 15:35)
na to ir reikejo laukt. Ir taip aisku buvo kad tokia tvarka kai nereikia pazymu ilgai nesites ax.gif  Slogas gydydavomes be gydytoju namie, o dabar prasysim pazymos smile.gif

pas mus daržely be pateisinamos priežasties gali iš eilės 5 dienas nevest (ir slogą per tą laiką išsigydyt). tam, atrodo, naujasis sprendimas neprieštarauja.
svarbu, kad neviršyti pusės mėnesio lankytinų dienų.
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 04 07, 14:47)
pas mus daržely be pateisinamos priežasties gali iš eilės 5 dienas nevest (ir slogą per tą laiką išsigydyt). tam, atrodo, naujasis sprendimas neprieštarauja.
svarbu, kad neviršyti pusės mėnesio lankytinų dienų.

na jei klaipedoj tai kaip ir nereikejo gi is vis tu pazymu is gydytoju smile.gif Ar cia vel paskui kiekvienas darzas savo tvarka isivedinejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 04 07, 16:07)
na jei klaipedoj tai kaip ir nereikejo gi is vis tu pazymu is gydytoju smile.gif Ar cia vel paskui kiekvienas darzas savo tvarka isivedinejo doh.gif

niu nežinau, mums ir anksčiau reikėjo pažymos už 3 ir daugiau nelankytas dienas, ir dabar reikia. Nesvarbu, sirgai nesirgai... Iš kur auklėtojom žinot, kad savaitėlę tikrai pas močiutę kaime leidai, o ne su kokiu roto virusu ligoninėj gulėjei... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2011 04 07, 15:44)
niu nežinau, mums ir anksčiau reikėjo pažymos už 3 ir daugiau nelankytas dienas, ir dabar reikia. Nesvarbu, sirgai nesirgai... Iš kur auklėtojom žinot, kad savaitėlę tikrai pas močiutę kaime leidai, o ne su kokiu roto virusu ligoninėj gulėjei...  ax.gif

jei su rotu bent vienas paklius i ligonine, darzeli tikrai visi suzinos. O siaip ar ne nuo spalio iki dabar buvo, kad gali neiti kada nori ir jokiu pazymu nereikia. Bet net pas mus vienos grupes aukletoja sako kad nereikia, kita sako kad reikia, paprasiau gydytojos pazymos ir nedave nes pasake kad nereikia doh.gif Visi savo tvarkas vistiek isiveda doh.gif
Atsakyti

Kai vaikas neateina į darželį bent jau pas mus reikia pasakyti, kad neateis. Jei pasakai, kad pas močiutę bus tai nereikia pažymos, o jei paskambini ryte ir pasakai, kad sukarščiavo, tai pažymos reikia. Juk jei serga, tai ir nelanko ilgiau, ir su gydytoja tenka susitikti. Mūsų gyd. visada parašo pažymas, nedaro problemų.
O jei paprasta sloga ar šiaip koks nerimtas blogumas, tai pasveikstam greit ir pažymų niekas nereikalauja.
O šiaip tai gerai,kad be pateisinamos priežasties nelankyt darželio negalima. Dabar darželio neįmanoma gauti, nes teoriškai vietų nėra, o faktiškai lanko pusė grupės.
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2011 04 07, 16:44)
niu nežinau, mums ir anksčiau reikėjo pažymos už 3 ir daugiau nelankytas dienas, ir dabar reikia. Nesvarbu, sirgai nesirgai... Iš kur auklėtojom žinot, kad savaitėlę tikrai pas močiutę kaime leidai, o ne su kokiu roto virusu ligoninėj gulėjei...  ax.gif

O ką pakeis ta pažyma?
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 04 07, 23:52)
O ką pakeis ta pažyma?

Darželis apsidraudžia nuo tėvų pretenzijų, kad yra atvedami nepasveikę vaikai.
Atsakyti
QUOTE(clasica @ 2011 04 07, 19:47)
Kai vaikas neateina į darželį bent jau pas mus reikia pasakyti, kad neateis. Jei pasakai, kad pas močiutę bus tai nereikia pažymos, o jei paskambini ryte ir pasakai, kad sukarščiavo, tai pažymos reikia. Juk jei serga, tai ir nelanko ilgiau, ir su gydytoja tenka susitikti. Mūsų gyd. visada parašo pažymas, nedaro problemų.
O jei paprasta sloga ar šiaip koks nerimtas blogumas, tai pasveikstam greit ir pažymų niekas nereikalauja. 
O šiaip tai gerai,kad be pateisinamos priežasties nelankyt darželio negalima. Dabar darželio neįmanoma gauti, nes teoriškai vietų nėra, o faktiškai lanko pusė grupės.

Aš sutinku su Jūsų nuomone 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti