Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 04 16, 11:33)
o gal zinot,kiek maximum gali but lopselinuku grupej vaiku?nes man kazkaip keista,kad musu grupej tera 15vaiku ir maciau kad da kokios 5 spinteles tuscios,tai pagal mane kiek spinteliu,gal tiek ir vaiku gali priimt  i grupe?ar as klystu?

istrauka is istatymo

. Ikimokyklinio (lopšelio, darželio) ir priešmokyklinio ugdymo bendrosios grupės formuojamos iš to paties arba skirtingo amžiaus vaikų pagal higienos normose nustatytus reikalavimus:
24.1. iki 1 metų amžiaus vaikų lopšelio grupėse – ne mažiau kaip 3 ir ne daugiau kaip 6 vaikai;
24.2. 1–1,5 (2) metų amžiaus vaikų lopšelio grupėse – ne mažiau kaip 6 ir ne daugiau kaip 10 vaikų;
24.3. 1,5 (2)–3 metų amžiaus vaikų lopšelio grupėse – ne mažiau kaip 8 ir ne daugiau kaip 15 vaikų;
24.4. 1–3 metų amžiaus vaikų lopšelio grupėse – ne mažiau kaip 7 ir ne daugiau kaip 13 vaikų;
24.5. 3–7 metų amžiaus vaikų darželio bei priešmokyklinio ugdymo grupėse – ne mažiau kaip 12 ir ne daugiau kaip 20 vaikų.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roberta_a @ 2011 04 16, 20:35)
istrauka is istatymo
. Ikimokyklinio (lopšelio, darželio) ir priešmokyklinio ugdymo bendrosios grupės formuojamos iš to paties arba skirtingo amžiaus vaikų pagal higienos normose nustatytus reikalavimus:
24.1. iki 1 metų amžiaus vaikų lopšelio grupėse – ne mažiau kaip 3 ir ne daugiau kaip 6 vaikai;
24.2. 1–1,5 (2) metų amžiaus vaikų lopšelio grupėse – ne mažiau kaip 6 ir ne daugiau kaip 10 vaikų;
24.3. 1,5 (2)–3 metų amžiaus vaikų lopšelio grupėse – ne mažiau kaip 8 ir ne daugiau kaip 15 vaikų;
24.4. 1–3 metų amžiaus vaikų lopšelio grupėse – ne mažiau kaip 7 ir ne daugiau kaip 13 vaikų;
24.5. 3–7 metų amžiaus vaikų darželio bei priešmokyklinio ugdymo grupėse – ne mažiau kaip 12 ir ne daugiau kaip 20 vaikų.
smile.gif

Ačiū už tikslią informaciją 4u.gif aš pati irgi neapsirikau rolleyes.gif
Atsakyti
Ar girdejot kad Atzalyno senoji direktore jau nebedirba... kai klausiau jos sake kad mano maziukas pateks i darzeli, o pavaduojanti direktore sako kad sansu jau realiai nebera...

reik tiketis kad nauja valdzia ines geru pokyciu i darzeli, noretusi kad lauke butu puikesnes salygos maziesiems... prisimenu as tuos laikus, kai pati ten lakstydavau, ot smagumelis budavo... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kažkada @ 2011 04 20, 23:40)
Ar girdejot kad Atzalyno senoji direktore jau nebedirba... kai klausiau jos sake kad mano maziukas pateks i darzeli, o pavaduojanti direktore sako kad sansu jau realiai nebera...

reik tiketis kad nauja valdzia ines geru pokyciu i darzeli, noretusi kad lauke butu puikesnes salygos maziesiems... prisimenu as tuos laikus, kai pati ten lakstydavau, ot smagumelis budavo...  wub.gif

Pas mus ta pati situacija, senoji buvo uztikrinus, kad pateksim, deja pasirodo viskas yra kiek kitaip nei buvo sakoma
Atsakyti
tai gal paprasykit tegu sarasus iskelia....matysit realiai kelintos buvot kai uzsirasinejot......gal pinigu zmogus nori.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke 27 @ 2011 04 21, 13:19)
tai gal paprasykit tegu sarasus iskelia....matysit realiai kelintos buvot kai uzsirasinejot......gal pinigu zmogus nori.. doh.gif

Jei po to užsirašo kokios daugiavaikės šeimos ar soc. remtini ir pan., tada eilė slenkasi žemyn ir nieko nepadarysi. Nors sąrašus patikrinti tikrai verta.
Atsakyti

Pirmenybė, priimant į laisvas vietas, teikiama vaikui:
7.1. iš šeimos, priskiriamos socialiai remtinų šeimų grupei;
7.2. iš šeimos, kurioje vienas iš tėvų yra pirmos ar antros grupės invalidas;
7.3. iš mokinių ar universiteto, kolegijų studentų, besimokančių dieniniuose skyriuose, šeimos;
7.4. kurio brolis ar sesuo jau lanko tą įstaigą;
7.5. gyvenančiam netoli įstaigos, išskyrus specialiąsias grupes.

gal jus patis atitinkat koki punkta ir galite eiti pirmenybes tvarka smile.gif
Atsakyti
Mamos ar jau buvo susirinkimas dėl išleistuvių kam nors? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pacankė: 27 balandžio 2011 - 08:44
QUOTE(Pacankė @ 2011 04 27, 09:43)
Mamos ar jau buvo susirinkimas dėl išleistuvių kam nors? unsure.gif

O tu čia klausi visų?
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 04 27, 23:55)
O tu čia klausi visų?

Kas turi priešmokyklinukus ir kurie jau nuo Rugsėjo eis į mokyklas.
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2011 04 28, 09:06)
Kas turi priešmokyklinukus ir kurie jau nuo Rugsėjo eis į mokyklas.

Tada mums jau buvo. Net du spėjome pasidaryti.
Atsakyti
O aš paklausiu, ar organizuojat išleistuves lopšeliniokam (išeinantiem į darželio grupę), ir darželiniokam (išeinantiem į priešmokyklinę grupę)? g.gif Kokio masto tos išleistuvės turėtų būt?
Atsakyti