Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dėl Jūsų įvyko skyrybos?

QUOTE(neringule @ 2007 08 01, 18:11)
kazkur kai pasisakiau tai visai blink.gif  net pasiule gydytis man,zodziu pasaka be galo.

Aš jums siūliau gydytis. Bet paprastai ligoniai nepripažysta savo ligos. Jūs bent jau pasitikrinkit, šiaip, dėl savo ir savo šeimos saugumo.
Atsakyti
QUOTE(com @ 2007 08 02, 09:36)
Kiek tu gali lakstyti po foruma ir smeizti ta moteri?  dry.gif

cia pasisako visos savo nuomones tikrai siuo atveju nesmeiziau,la klysti
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2007 08 01, 17:11)
nusibodo jau viskas.negi visas tokias musu likimo eda ,,buvusios,,

Nežinau, ar visas "mūsų" likimo, taip jau kankina, bent manęs "neėda" mano vyro buvusioji, o ir aš neturiu dėl ko jos "ėsti". O ir poreikio tokio neturiu. g.gif
Atsakyti
Mano ir vyro versijos skiriasi.
Mano versija- jeigu ne aš, jis su savo žmona būtų pragyvenęs antra tiek, nors ir riejosi visąlaik (pasak jo tėvų)
Vyro versija - kai pamatė mane prieš 7 ar 8 metus sporto klube, taip ir nebegalėjo pamiršti. Bet aš tai draugavau su kažkuo (su pirmuoju vyru buvau išsituokusi), tai taikiausi, tai vėl draugavau ir nebuvo kaip prie manęs prisigretinti, nors visą tą laiką į savaitę triskart klube pasimatydavom, važiuodavom į varžybas, seminarus ir t.t. ( tiesą sakant, aš jo iš tų laikų prieš 7 metus ir neatsimenu - tylenis baisus buvo). Ėmė skirtis su žmona, o čia ir aš patapau laisva....nu ir prisigretino tylom ax.gif
Pradėjom kartu gyventi kai jis dar nebuvo oficialiai išsiskyręs. Po skyrybų praėjus savaitei nunešėm pareiškimus tuoktis....
Atsakyti
Ko jus cia nervuojates,negi tie vyrai "Paskutinis Maumutas" lotuliukas.gif Uzteks visom,vienos juos palieka,kitos pasiima.Vieni palieka,kitos pasiima.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bukit draugiskesnes,pasidalinkit ta laime su kitom.... lotuliukas.gif Irgi butu liudna jeigu net paflirtuoti butu negalima... verysad.gif Uf,,,,kokios griestos....Siulau savaji...jeigu eis ...imkit. blush2.gif Galiu aprasyti isvaizda ir savybes,siandien mielai kam nors "paskolinciau"....Labai jau siandien negeras... box.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEDUNE: 05 rugpjūčio 2007 - 16:58
QUOTE(MEDUNE @ 2007 08 05, 17:53)
Ko jus cia nervuojates,negi tie vyrai "Paskutinis Maumutas" lotuliukas.gif Uzteks visom,vienos juos palieka,kitos pasiima.Vieni palieka,kitos pasiima.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bukit draugiskesnes,pasidalinkit ta laime su kitom.... lotuliukas.gif Irgi butu liudna jeigu net paflirtuoti butu negalima...  verysad.gif Uf,,,,kokios griestos....Siulau savaji...jeigu eis ...imkit.  blush2.gif Galiu aprasyti isvaizda ir savybes,siandien mielai kam nors "paskolinciau"....Labai jau siandien negeras... box.gif

per ziauriai tu cia tongue.gif
Atsakyti
Pasaulio statistika moteris turetu dziuginti, nes tokiose salyse kaip Kinija ir Indija yra labai didelis skaiciaus skirtumas tarp moteru ir vyru. Dauguma siu vyru yra pasmerkti niekad netureti zmonos, nes tiesiog nera tiek moteru... Taip kad neliudekit, bus tu vyru mirksiukas.gif O kadangi rinksis moterys tai bus geru vyru, nes kiekvienas stengsis irodyt kad jis pats geriausias smile.gif

Mano skyrybos ivyko del to kad vyrui parodziau duris, ir ne del kazkokios kitos, o siaip nusipelne...Todel jo dabartine gali but rami wink.gif

bis.gif Sekmes
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2007 03 23, 17:09)
as negerbiu tu moteru kurios isskiria seimas, ta prasme ilenda kada seimai yra sunku, o zinau del to jog patciai teko tai isgyventi, ne del vyro, bet del savo tevelio, kada jiems su mama buvo sunku isimaise trecia ir juos isskyre, o visa gyvenima, jie graziai gyveno, mylejo viens kita, gerbe, ne vien mamai sunku buvo bet ir mums dukrom. praejojau keliatas metu, tetis pabuvo su ta moterimi kuri isskyre ir paliko ja po kurio laiko, nors ji tikejosi..., norejo gryzti jis pas mama, bet jau ji tada neprieme. As tikiu,kad ant svetimos nelaimes savo laimes nepastatysi.

kažin kaip jau ten mylėjo?mylėjo o pabėgo pas tą kurios nemylėjo>?\nejuokink ką tu ten vaikas būdama supratai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žiemužė @ 2007 10 31, 18:43)
kažin kaip jau ten mylėjo?mylėjo o pabėgo pas tą kurios nemylėjo>?\nejuokink ką tu ten vaikas būdama supratai doh.gif

Kiekvienoje šeimoje būna krizių. Kai guodėja iš šalies pasitaiko krizės metu, retas vyras nepaslysta. Kitas dalykas, kad ir paslydęs gali suprasti savo klaidą ir norėti grįžti. Tik kelio atgal gali nebebūti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endendu: 31 spalio 2007 - 17:50
[quote=Endendu,2007 10 31, 18:50]
Kiekvienoje šeimoje būna krizių. Kai guodėja iš šalies pasitaiko krizės metu, retas vyras nepaslysta. Kitas dalykas, kad ir paslydęs gali suprasti savo klaidą ir norėti grįžti. Tik kelio atgal gali nebebūti.
jei kiekvienas taip karštai mylintis vyras ir tėvas bėgtų per kiekvieną krizę paskui sijonus tikriausiai šeimų po šiaI DIENAI NEBŪTŲ doh.gif
Atsakyti
O ar buvo kam nutike taip g.gif Moteris turi seima, Vyras taip pat turi seima. Susitinka ta Moteris su tuo Vyru. Ir abu isardo savo seimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žiemužė @ 2007 10 31, 19:54)
jei kiekvienas taip karštai mylintis vyras ir tėvas bėgtų per kiekvieną krizę paskui sijonus tikriausiai šeimų po šiaI DIENAI NEBŪTŲ doh.gif

Ne vien tik vyrai pagal sijonus per krizes laksto, pasitaiko kad ir moterys pagal vyriskas kelnes laksto mirksiukas.gif
Atsakyti