As saviski sutikau, kai dar buvo vedes, bet jau skyrybu procese...
butu vedes ir be skyrybu, i jo puse net neziureciau..

QUOTE(*Miledi* @ 2007 03 23, 13:23)
Ji tikrai nežino. Net batys buvusieji dabar nelabai žino, gali tik pasvarstyti, kaip ten būtų...
Visko gyvenime būna. Būna, susipyksti ''mirtinai'', atrodo, kad vienintelė išeitis - skyrybos...bet po kurio laiko supranti, kad per daug viską sureikšminai... Ir jei tokios ''guodėjos'' įlenda tokiu momentu į santykius, kai jie labai lengvai pažeidžiami, skyrybomis viskas ir baigiasi... Tik tai dar nereiškia, kad po kiek laiko vyras nesigailės[ko nelinkėčiau nei vienai iš jūsų].
Aš pati niekada negriaučiau santykių, kurie dar ne iki galo sugriuvę - lazda visada turi du galus, ir be to nenorėčiau jaustis kalta nei prieš vyrą, nei prieš jo vaikus, nei prieš jo ex, pagaliau pati prieš save. Neduokdie, vyras pradės dėl to gailėtis, tai gi užgriauš negyvai - tada liksi pati kalčiausia
Pagaliau, nenorėčiau kurti šeimos jau nuo pat pradžių su kaltės ir negarbės jausmu... Bet čia tik mano nuomonė.
Papildyta:
O aš manau. Bent iš tavo pasisakymo tai akivaizdu.
O vestuvėms ir nesiruošk, nes jų paprasčiausiai...nebus.

Visko gyvenime būna. Būna, susipyksti ''mirtinai'', atrodo, kad vienintelė išeitis - skyrybos...bet po kurio laiko supranti, kad per daug viską sureikšminai... Ir jei tokios ''guodėjos'' įlenda tokiu momentu į santykius, kai jie labai lengvai pažeidžiami, skyrybomis viskas ir baigiasi... Tik tai dar nereiškia, kad po kiek laiko vyras nesigailės[ko nelinkėčiau nei vienai iš jūsų].
Aš pati niekada negriaučiau santykių, kurie dar ne iki galo sugriuvę - lazda visada turi du galus, ir be to nenorėčiau jaustis kalta nei prieš vyrą, nei prieš jo vaikus, nei prieš jo ex, pagaliau pati prieš save. Neduokdie, vyras pradės dėl to gailėtis, tai gi užgriauš negyvai - tada liksi pati kalčiausia

Papildyta:
O aš manau. Bent iš tavo pasisakymo tai akivaizdu.
O vestuvėms ir nesiruošk, nes jų paprasčiausiai...nebus.

Papildyta:
QUOTE(Deiman @ 2007 07 23, 17:12)
brangiosios, jei nenoretumet pacios, kad ir kaip ant jusu liptu, vistiek neuzliptu. ir nereikia cia lia lia, kad "vyras ir taip butu issiskyres su zmona, as tik pagreitinau ivykius". nebukim naivios....
ir galu gale, lazda turi du galus, ne jums, tai jusu vaikams tas galas atsisuks.
ir galu gale, lazda turi du galus, ne jums, tai jusu vaikams tas galas atsisuks.

taip..

Anksciau buvau tikra, kad del jo skyrybu nebuvau kalta- nuolat girdedavau aibe kitu priezasciu, kad ir taip butu issiskyre ir pan. Bet siandien, po tiek metu, manau kitaip. Galvoju, kad visai gali buti, kad jei ne as, tai butu vistiek gyvene... gerai ar blogai- nezinau, bet gali buti, kad taip ir nebutu issiskyre. Jei butu imanoma atsukti atgal, turbut buciau pasielgusi kitaip. Siaip, kiek zinau, jo ex, jau irgi istekejo, bet is ju susitikimu suprantu, kad negali jam atleisti. Tai pries ja jauciuosi kalta.
nea, niekuo neprisidejau
jis apie 3 metus gyveno jau vienas, o mes susibendravom tik tai buvo jau ir po tikruju ofcialiu skirybu
nebuciau prasidejus suvedusiu... ne....
is pradziu net ir ta mintis,kad buvo kazkada vedes, verte daug pamastyti,(o gal ir db dar kartais ) ar verta su issiskyrusiu...
bet poto galvoju, na jei zmogui tiesiog viena karta nepasiseke, juk negalima iskart nurasyt kaip netinkama, juk visaip gyveniome buna, gal nesekme...
jis apie 3 metus gyveno jau vienas, o mes susibendravom tik tai buvo jau ir po tikruju ofcialiu skirybu
is pradziu net ir ta mintis,kad buvo kazkada vedes, verte daug pamastyti,(o gal ir db dar kartais ) ar verta su issiskyrusiu...
bet poto galvoju, na jei zmogui tiesiog viena karta nepasiseke, juk negalima iskart nurasyt kaip netinkama, juk visaip gyveniome buna, gal nesekme...
Ačiū Dievui, ir aš nebuvau skyrybų priežastis. Kai susipažinom, MB jau apie 10 metelių buvo išsiskyręs. Kiek žinau, draugių pastovių turėjo, bet antrąkart vedė mane
, svetimtautę. Gal man ir lengviau, svetimam krašte, ne taip viskas aštriai atrodo, pletkų jokių ir pan.
Užtai prieš tai mačiau šilto ir šalto ......... Su pirmuoju (nebuvom susituokę, bet išbuvom kartu apie 9 metus), tai ko tik nebuvo! Mokyklinė meilė, tikėjau aš juo aklai. Kai dabar pagalvoju, ir iš kur tiek naivumo buvo (iš kur mergaitei tiek drąsos
). Davėsi su kuo netingėjo. Aišku, apie tai sužinojau, kai jau brolis ir sesuo tylėt nebegalėjo. Ir po išsiskyrimo dar apie trejetą metelių nepaliko manęs ramybėje, nors pats jau antrąkart vedė. Geras rusų posakis "chočetsia i rybku sjestj i n....ui sestj". Pirmi metai kai jis manęs nebeieško. Nors aš jau penkti metai kaip ištekėjusi. Na, bet aš jam linkiu tik laimės.

Užtai prieš tai mačiau šilto ir šalto ......... Su pirmuoju (nebuvom susituokę, bet išbuvom kartu apie 9 metus), tai ko tik nebuvo! Mokyklinė meilė, tikėjau aš juo aklai. Kai dabar pagalvoju, ir iš kur tiek naivumo buvo (iš kur mergaitei tiek drąsos

QUOTE(*ex* @ 2007 11 01, 18:34)
O ar buvo kam nutike taip
Moteris turi seima, Vyras taip pat turi seima. Susitinka ta Moteris su tuo Vyru. Ir abu isardo savo seimas 

nu cia parasei tai ne i tema

as nebuvau skyrybu priezastim. jie jau keleta metu nebegyveno kartu, o oficialiai buvo issiskyre mazdaug pries metus. bet mano tada dar busimas vyras turejo kita drauge tuo metu, kuria paliko del manes, tiksliau, tuo metu, kai susipazinom, jie buvo atseit issiskyre, bet jis jau nebegrizo pas ja - del manes, nors toji ilgokai po to ji atakavo...
QUOTE(lenciugelis @ 2007 11 09, 14:57)
As is pradziu nemasciau, zinojau, kad ishsiskyres ir nesijaudinau.. Tiesiog bendravau..

Skyrybų priežastimi nebuvau
sąžinė švari, bet pati vyrą palikau dėl kito

Rašau mokslinį darbą apie skyrybas, vykdau apklausą, gal atsirastų norinčių pagelbėti
Norinčios padėti parašykite asmeninę žinutę , būčiau labai, labai dėkinga

Norinčios padėti parašykite asmeninę žinutę , būčiau labai, labai dėkinga