MildukasK, labai užjaučiu dėl to, kas nutiko. Bet pamatysi, praeis truputėlis laiko ir supuosi mažylį

Na, o dabar tą pusę metų, kad lengviau būtų galima išlaukti, galima labai puikiai išnaudoti kaip pasiruošimą

nes vis dėlto, mažylis šeimoje pats didžiausias svečias. Svarbiausia sustiprinti sveikatą, mankštintis, valgyti sveiką, kuo įvairesnį maistą.
Smalsute, dar kartelį atsiprašau Tavęs už skaudžius žodžius. Kažkaip man negera dūšioj po tų mūsų pykčių liko, bet manau kiekviena patirtis naudinga. Supratau, kad man dar yra kur tobulėti

ir nesu tokia tolerantiška kitaip mąstantiems, kaip apie save galvojau. Ir dar turėjau priežastį pasidomėti KB požiūriu į tas sritis kurios sukėlė tokias aštrias diskusijas. Ir supratau, kad kai kurios tiesos man visai priimtinos

mano vyras visą vakarą iš manęs juokėsi, kad dar vienas pyktis su religingu žmogučiu ir aišku kur prasidės mūsų šeimos sekmadienio rytas

iš viso to mūsų šeimoje išsirutuliojo gana įdomi diskusija apie NŠP ir paaiškėjo, kad mano sutuoktinį labai žavi mintis, kad naudojant metodą, taip, kaip naudojam mes, lieka truputėlis erdvės stebuklui

tada man kilo įtarimas, gal jis išvis viską pamiršo, ką aš jam kas vakarą, skaitydavau apie vaisingumo pažinimą ir dangsto savo neišmanymą mažutėmis erdvėmis stebuklui, bet persimetėm fertilityfriend (ten yra tokia smagi sritis games ten yra visokių žaidimų) grafikų interpretavimo žaidimuku ir vos negavau į kailį

Tai reiškia vyriškis žino ką daro.
Žiogeli, man yra taip buvę. Kai pažiūrėjau internete plaukai pasišiaušė, nes ten buvo daug rašoma, kad vos ne paskutinioji, jei iš niekur nieko kraujuoja. Pasidariau PAP tyrimą (tai tas tyrimas, kurį dera kas kelis metus pasidaryti kiekvienai moteriai dėl gimdos kaklelio vėžio profilaktikos), bet taip ir nesulaukus atsakymo paaiškėjo, kad laukiuosi

Tai, kai man ta bėda nutiko buvo 6DPO ir buvo baisu, net per šlaunį nubėgo. Tai gydytojas išaiškino, kad dėl

ar hormonų svyravimų gali tapti jautri makšties arba gimdos kaklelio gleivinė ir dėlto pakraujuoti, nes ką nors aktyviau paveikus. Bet vistiek būtina pasidaryti PAP testą, bus ramiau.
Na, o kam įdomu, man visai prastai sekasi. Bet ne dėl vaisingumo pažinimo, o dėl to, kad per patį sesijos įkarštį susirgau pūlinga angina, užvakar net 39,8C buvau pasiekusi

Geriu antibiotikus, ir jaučiuosi tokia pavargus pavargus. Iškankino mane ta liga. Dar tokį įdomų dalyką radau antibiotikų informaciniame lapelyje , kad jie veikdami skatina estrogenų gamybą (štai dėl ko juos geriant sumažėja KT poveikis) ir pagalvojau, kad juk tie patys estrogenai veikia gleives, tai manau geriant antibiotikus ir po to visą tą ciklą reikia būti labai atidžioms.
Allergan Natrelle® 400g apvalūs, 5,9cm ir 11,75 bazė. Ūgis 169cm, svoris 56kg. Prieš op nepilnas A