Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (VI)

QUOTE(Ramera @ 2010 10 21, 20:38)
Aš matuoju elektroniniu, tai lyg ir viskas gerai. Tik reikia palaikyti 5 minutes, netraukti iškart, kai supypsi, nes kartais dar pasikeičia temperatūra. Tačiau jeigu mano temperatūrų skirtumas iki ovuliacijos ir po nebūtų toks aiškus, ieškočiau ne paprasto elektroninio termometro, o kokio geresnio.

Dėkui, nes šiaip tai supypsėjus ir baigiu matuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(youste @ 2010 10 21, 20:59)
Dėkui, nes šiaip tai supypsėjus ir baigiu matuoti doh.gif

as kai pirkau el. termom., tai irgi sake palaikyti ilgiau, 5-7 min, nes po to temp. dar kyla, tik jau ne taip greitai... O pypseti pradeda butent tada, kai temp. nustoja greitai kilti... doh.gif Kazkaip kvailai padaryta is tikro..
Atsakyti
QUOTE(pievu_kamane @ 2010 10 19, 15:53)
Atvirumu gyvybei. Mano supratimu, KB moko, kad lytiniai santykiai, visos alternatyvios intymumo formos turi baigtis natūralia sueitimi iki pabaigos nedarant jokio barjero apvaisinimui.

drinks_cheers.gif Labai aiškiai ir trumpai visa esmė smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ko taip nutile? g.gif

Pas mane pasibaige kol kas trumpiausias is visu ciklu - 26dienos. Truputi nepatinka man toks sokinejimas, paskutiniai 9ciklai, trumpiausias 26, ilgiausias 35 g.gif Vienas dalykas, kas yra gerai su trumpais ciklais, tai maziau isreikstas pms ir mmm praktiskai be skausmu biggrin.gif Beje, paskutiniam cikle, jei imant pagal temp liuteinine faze gaunasi 12 dienu, bet as esu isitikinus,kad o ivyko 1-2 dienom anksciau, tada gautusi ir normali antra faze smile.gif
Atsakyti
12 dienų man atrodo yra normali liuteininė fazė, kodėl tau norisi ją ilginti iki 14 dienų ir tik tada vadinti normalia?
Atsakyti
Na paprastai mano atroji faze ir buna 14 dienu, bet to esu isitikinus,kad ovuliacija buvo anksciau (pagal gleives, kakleli ir sono maudima), tik temperatura pasivelino pakilti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werde: 24 spalio 2010 - 19:31
Sveikutes smile.gif Gal galite patarti kur nusipirkti siais laikais vilniuje NE ELEKTRONINI termometra? doh.gif
Atsakyti
Gyvsidabriniai būna vet. vaistinėse arba turguose 4u.gif pati pirkau vet. vaistinėj, viskas gerai wink.gif
Papildyta:
Beje, labą vakarą biggrin.gif aš buvusi Twig_Ramirez, keičiu veiduką smile.gif

kadangi baiiiisiai jau čia tylu pas jus, rodau savo pirmąjį grafikėlį... baigiu atšalt... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Na, griztu ir as pas jus vel... Si karta tikslas - maximali apsauga... Bent jau pusei metu, o po to vel imsimes planavimo.

Nestumas, deja, nesivyste, tai dare valyma.... sad.gif
Atsakyti
Mildukai, užuojauta... Laikykis console.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 10 27, 19:54)
Na, griztu ir as pas jus vel... Si karta tikslas - maximali apsauga... Bent jau pusei metu, o po to vel imsimes planavimo.

verysad.gif

console.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarė.. @ 2010 10 27, 18:52)

kadangi baiiiisiai jau čia tylu pas jus, rodau savo pirmąjį grafikėlį... baigiu atšalt... biggrin.gif

user posted image

ciklas-14dienų?? blink.gif kur pakylimas, aukštos temperatūros? kritimą prieš mm matau..

QUOTE(MildukasK @ 2010 10 27, 19:54)

viskam savo laikas, dar supuosite tą mielą žmogeliuką smile.gif
Atsakyti