Man atrodo, kad gydytojai nemoko NŠP, nes tiesiog bijo atsakomybės ir tai normalu. Va atsimenu gerai biologijos pamokas mokykloje. Nors turėjom šaunią mokytoją, kai kurioms klasiokėms išmokti elementarius dalykus atrodė neįmanoma misija, nors per pamokas klausydavo ir atrodė mokėsi, bet kai rašydavom testus tai

tokių stebuklų būdavo galima išgirsti, atrodo iš normalių, besimokančių panelių. O gydytoja mato žmogų kelis kartus per metus, gal akys tik protingos, klauso, atrodo supranta, o paskui liksi kalta, kad štai kokia nesąmonė ir va rezultas nelauktas
Mangusta 777, aš visgi galvoju, kad 16-18 metų ne laikas ne tik NŠP, bet ir šiaip lytiniams santykiams. NŠP reikia abiejų partnerių atsakomybės. Aš turiu brolį, keletą labai artimų draugų vaikinų (tiesą sakant merginų draugių teturiu dvi

) kartais mes pakalbam kontracepcijos tema. Nes natūralu, kad jauniems žmonėms tai aktualu. Ir nors mano draugai puikiai žino kas yra NŠP, sakosi niekada nesutiktų, kad jų mergina tai naudotų ne santuokoje, nes... tiesiog nepasitikėtų. Ir ne pačiu metodu, o panele. Aš manau, kad būtent jauni žmogučiai dažnai kaitalioja lytinius partnerius, ypač jei seksualinį gyvenimą pradeda anksti, nes tos mokyklinės meilės vieną dieną myli, kitą - ne. Dauguma tokio amžiaus panelių net nedrįsta mamoms prisipažinti, kad jau gyvena lytinį gyvenimą, o ką čia bekalbėti apie keistenybes su termometrais (nes kartu gyvenant mama tikrai pastebės, kad rytais matuoji BT). Galbūt aš senamadiška, kad esu prieš ankstyvą seksą, nes manau, kad moteris visada begyvendama seksualinį gyvenimą negali būti tikra ar nepastos. O kam tie nervai, kai dar reikia ruošti namų darbus?
Visgi, mano nuomone būtų labai šaunu, kad NŠP mokytų mokykloje. Nes iš biologijos sričių, tai vienas iš labiausiai praktiškų dalykų

O gal tai per daug asmeniška, kad to būtų mokoma ugdymo įstaigoje? Kaip jūs manot?
Allergan Natrelle® 400g apvalūs, 5,9cm ir 11,75 bazė. Ūgis 169cm, svoris 56kg. Prieš op nepilnas A